Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مقامات هيئت نمايندگي روسيه در مجمع عمومي سازمان ملل تاکيد کردند که ممنوعيتي براي توسعه فناوري‌هاي موشکي وجود ندارد و برنامه موشکي ايران تهديدي براي جامعه جهاني نيست.
به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، به گزارش خبرگزاري «اينترفکس»، مقامات هيئت نمايندگي روسيه حاضر در نشست روز چهارشنبه مجمع عمومي سازمان ملل متحد در گفت‌وگو با خبرنگاران روسي تاکيد کردند که برنامه موشکي ايران تنها از لحاظ فرضي از سوي برخي کشورها بعنوان يک خطر تلقي مي شود، در حاليکه هيچ ممنوعيتي براي توسعه فناوري‌هاي موشکي کشورها به منظور دفاع از خويش، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


يک ديپلمات روس که نامش فاش نشده است، در پاسخ به سئوال خبرنگار «اينترفکس» در مورد برنامه موشکي ايران گفت: «ايران برنامه موشکي خود را براي اين منظور توسعه نمي دهد تا خطري براي جامعه جهاني بوجود آورد. ايران صرفا براي تقويت توان دفاعي خويش در حال توسعه برنامه موشکي خويش است. از لحاظ فرضي، بله اين مسئله ممکن است از ديد برخي کشورها يک تهديد محسوب شود، همانطور که در اين باره سخنان زيادي شنيده مي شود. اين مسئله مانند وجود تپانچه در جيب هر فردي مي ماند که امکان استفاده از آن وجود دارد. ولي مسئله اينجاست که هيچ ممنوعيتي براي توسعه فناوري‌هاي موشکي وجود نداشته و نخواهد داشت.»
به گزارش خبرگزاري «اينترفکس»، مقامات هيئت نمايندگي روسيه حاضر در نشست روز چهارشنبه مجمع عمومي سازمان ملل متحد در گفت‌وگو با خبرنگاران روسي تاکيد کردند که برنامه موشکي ايران تنها از لحاظ فرضي از سوي برخي کشورها بعنوان يک خطر تلقي مي شود، در حاليکه هيچ ممنوعيتي براي توسعه فناوري‌هاي موشکي کشورها به منظور دفاع از خويش، وجود ندارد.
يک ديپلمات روس که نامش فاش نشده است، در پاسخ به سئوال خبرنگار «اينترفکس» در مورد برنامه موشکي ايران گفت: «ايران برنامه موشکي خود را براي اين منظور توسعه نمي دهد تا خطري براي جامعه جهاني بوجود آورد. ايران صرفا براي تقويت توان دفاعي خويش در حال توسعه برنامه موشکي خويش است. از لحاظ فرضي، بله اين مسئله ممکن است از ديد برخي کشورها يک تهديد محسوب شود، همانطور که در اين باره سخنان زيادي شنيده مي شود. اين مسئله مانند وجود تپانچه در جيب هر فردي مي ماند که امکان استفاده از آن وجود دارد. ولي مسئله اينجاست که هيچ ممنوعيتي براي توسعه فناوري‌هاي موشکي وجود نداشته و نخواهد داشت.»
تسنيم
506

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله رادیو ارتش اسرائیل پس از حمله ایران می‌گویند پدافند پاتریوت‌های آمریکا از عهده موشک‌های بالستیک شلیک شده ایران برنیامده‌اند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: وبسایت اینترنتی فلسطین کرونیکل در گزارشی می‌نویسد: رادیو ارتش اسرائیل به تازگی اذعان کرد سامانه‌های پاتریوت آمریکا در رهگیری موشک‌های ایرانی موفق عمل نکردند و ایران ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را به پایگاه‌های نظامی اسرائیل کوبید. پس از پایان حمله تلافی‌جویانه ایران‌، تل‌آویو ادعای «رهگیری ۹۹ درصدی» پرتابه‌های ایرانی را مطرح کرد. اما در واقع، سپاه پاسداران ایران، مجموعه‌ای از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف ایجاد وحشت بزرگ و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوائی اسرائیل شلیک کرد. سپس، حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند. سایت‌های نظامی هدف گرفته شده، محافظت‌شده‌ترین مکان‌های روی زمین در مقابل حملات موشکی بالستیک محسوب می‌شدند. بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند ادعای رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است.

عملیات پدافند هوائی شامل آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن- و احتمالا عربستان و امارات- بیش از یک میلیارد دلار هزینه، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت. این در حالی بود که آنها ۷۲ ساعت قبل هشدار دریافت کرده بودند.

بر اساس گزارش رادیو ارتش اسرائیل، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است. بلومبرگ اخیرا مقاله‌ای منتشر کرده است که در آن می‌گوید اسرائیل اکنون سیستم‌های موشکی پاتریوت را بازنشسته می‌کند. اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج‌فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است. در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه‌های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک‌های هدایت شده به سمت اسرائیلی‌ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

با وجود تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

دیگر خبرها

  • بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند
  • کنعانی: بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند
  • آمریکا لبنان را تهدید کرد: یا موافقت با ساخت برج‌های مراقبت یا توقف حمایت‌ها از ارتش
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد