Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون وزير و رييس جديد سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور اشتغال پايدار به همراه بهره وري را ضرورت امروز کشور دانست .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعي دکتر «سليمان پاک سرشت» امروز در مراسم توديع محمد امين سازگار نژاد و معارفه خود به عنوان رئيس جديد سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور که در محل وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعي برگزار شد ، با تشکر از حسن اعتماد دکترعلي ربيعي وزير تعاون،کار و رفاه اجتماعي اظهار اميدواري کرد که با حمايت هاي وي سازمان را در مسير اولويت هاي دولت تدبير و اميد هدايت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکترپاک سرشت اظهار داشت: کشور در وضعيت کنوني از حيث مهارت آموزي در دوره خاصي قرار دارد و نگاه ويژه به مهارت آموزي و آموزش هاي مهارتي لازم است.
رييس جديد سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور بيان کرد : در شرايط فعلي اهميت مهارت آموزي مضاعف شده و مهارت آموزي و آموزش هاي فني و حرفه اي، ضرورتي گريز ناپذير در مسير توسعه و اشتغال پايدار هستند .
وي با بيان اين که اشتغال در جامعه ما از بهره وري مورد انتظار برخوردار نيست افزود : ضرورت امروز کشور اشتغال پايدار به همراه بهره وري است .
دکترپاک سرشت اضافه کرد : امروز با کيفيت خاصي از بيکاري مواجه هستيم و بخش مهمي از جمعيت بيکار کشور را فارغ التحصيلان دانشگاهي در بر مي گيرند و همين امر نگاه جديد به مهارت آموزي را ضروري مي کند.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در ادامه بيان داشت: مسأله ديگر که بر اهميت مهارت آموزي مي افزايد: اهميت ارتقاي بهره وري منابع انساني است.
وي با اشاره به اين نکته که جمعيت کشور رو به سالمندي مي رود، تأکيد کرد: در مسير توسعه طلبانه، تحول خواهانه و رو به پيشرفت، راهکاري جز اشتغال پايدار به همراهي بهره برداري از طريق آموزش هاي فني و حرفه اي وجود ندارد.
پاک سرشت گفت : در تاريخ کشورهاي توسعه يافته متناسب با سياست ها توسعه اي و شرايط شاهد تغيير در نگاه به مهارت آموزي و آموزش هاي فني و حرفه اي هستيم .
رييس جديد سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور تصريح کرد : باز آرائي در نظام مهارت آموزي کشور نيازمند تأمل مي باشد و بايد متناسب با تغييرات بازنگري لازم صورت پذيرد.
وي نقش سازمان هاي ارائه دهنده آموزش هاي مهارتي را در اين راستا کليدي عنوان کرد و بيان کرد : مهارت آموزي موتور محرکه توسعه کشور در آينده است.
پاک سرشت در ادامه با اشاره بر تأکيدات رييس جمهور بر مهارت آموزي در راستاي رفع نواقص نظام آموزشي کشور، به همراهي آموزش هاي عالي و مهارتي تأکيد کرد.
معاون وزير تعان، کار و رفاه اجتماعي بر اراده محکم سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور در حمايت از برنامه هاي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي از جمله تحول و توسعه اشتغال و رفع فقر پرداخت و گفت : بالاترين نرخ بهره وري بايد درون اين سازمان ايجاد شده و ارزيابي دقيق از منابع و نتايج عملکردمان را داشته باشيم.
پاک سرشت با بيان اينکه نيروهاي انساني از سرمايه هاي گرانقدر اين سازمان هستند ياد آورشد : با تکيه بر نيروي انساني خدوم، دلسوز و کارشناس در راستاي تغييرات و تحولات گام برداريم.
وي با اشاره بر نقش هدايت گر سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور بر توسعه و جلب مشارکت بخش خصوصي تأکيد کرد.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور گفت : تمرکز زدايي براي انتقال مأموريت ها به واحدهاي استاني و تأکيد بر شايسته سالاري به عنوان کليدي ترين رمزهاي جلب مشارکت افراد توانمند در برنامه هاي اين سازمان قرار دارد.
وي به استفاده از انباشت دانش و تجارب موجود در سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور در پيشبرد برنامه ها خبر دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده