Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد طحان‌پور در مراسم رونمایی از یک محصول لوازم خانگی جدید تولید داخل، اظهار داشت: طرح فروش لوازم خانگی با کارت‌های اعتباری تا یک ماه دیگر اجرایی می‌شود و در حال حاضر مقدمات این کار در دست اجرا است.

وی با بیان اینکه در این طرح، پول به طور مستقیم به حساب تولیدکننده واریز می‌شود، افزود: تولیدکنندگان باید دفاتر فروش خود را تقویت کنند و هر شرکتی که نمایندگی بیشتری برای فروش کالا داشته باشد، فروش بیشتری با استفاده از کارت‌های اعتباری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار فارس طرح خرید کالا از طریق کارت‌های اعتباری که با هدف تقویت تقاضا در بازار و کاهش رکود قرار بود سال قبل اجرا شود، عملا مسکوت ماند. یکی از ایرادات طرح در سال گذشته قابلیت نقد شدن کارت‌ها در پوزهای فروشگاهی بود.

طحان‌پور در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر تولیدکنندگان با مشکلات مختلفی روبه‌رو هستند، توضیح داد: تولیدکنندگان چوب مالیات بر ارزش افزوده را می‌خورند، بازار کشش خرید نقدی ندارد و در این شرایط، هنوز چک اول وصول نشده باید 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنند.

طحان‌پور با اشاره به بالا بودن سود تسهیلات بانکی برای تولیدکنندگان اظهار داشت: سود بانکی به صورت اسمی 15 درصد است اما در نهایت این تسهیلات با نرخ بالای 23 درصد به دست تولیدکننده می‌رسد در چنین وضعیتی تولیدکننده باید بابت مواد اولیه از جمله فولاد به شرکت‌های عرضه‌کننده این مواد، پول نقد پرداخت کند.

وی تصریح کرد: مشکل گرانی مواد اولیه برای تولیدکنندگان وجود دارد ولی نمی‌توانند قیمت تولیداتشان را افزایش دهند، زیرا بازار کشش لازم را ندارد. 

به گفته وی، اگر فردی سرمایه خود را در بانک‌های داخلی سپرده‌گذاری کند با توجه به وضعیت ربا و سود بالای بانکی می‌تواند سود قابل توجهی را کسب کند که همین مسئله سود بالای بانکی، باعث فلج شدن اقتصاد کشور شده بود و سیستم بانکی به سمت تقویت دلالی حرکت کرده بود که با کاهش نرخ سود مقداری از این مسئله جلوگیری شد. 

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در ادامه با بیان اینکه برای معرفی کالای با کیفیت درجه یک به مشتریان نمی‌توانیم نام 10 کارخانه را در بین 100 کارخانه فعلی ببریم، گفت: با تولیدکنندگان بی‌کیفیت مبارزه می‌کنیم تا جمع شوند، چه دلیلی دارد مردم کالای بی‌کیفیت بخرند برای اینکه در کشور اشتغال‌زایی برقرار باشد؟ 

وی افزود: اگر تولیدکننده به دنبال دانش و تکنولوژی روز و مشارکت با شرکت‌های خارجی نرود، زمین‌گیر خواهد شد و اگر صادرات‌گرا نباشد هم نمی‌تواند سهم بازار داخل خود را حفظ کند.

طحان‌پور در ادامه از برنامه‌ریزی اتحادیه لوازم خانگی برای متصل شدن اعضای صنف لوازم خانگی به شبکه فروش اینترنتی خبر داد و گفت: تا 5 سال آینده 60 درصد اصناف در ایران جمع می‌شوند مگر اینکه کالای تولیدی تحت برند عرضه کنند و یا فروشگاه بزرگی شوند و خدمات مناسبی ارائه دهند. 

وی تصریح کرد: تا 5 سال آینده بانک‌های محدودی فعال خواهند بود و اکثر بانک‌ها  جمع می‌شوند زیرا تمام فعالیت‌های تجاری به سمت اینترنتی شدن حرکت می‌کند. 

به گزارش فارس، سلطان حسین فتاحی عضو انجمن لوازم خانگی نیز در این مراسم با تأکید بر اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی در رشد اقتصاد کشور گفت: اقتصاد مقاومتی حرف دل تولیدکنندگان ایرانی است که با وجود مشکلات زیاد توانسته‌اند از طریق اشتغال‌زایی در کشور و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، ضمن رقابت با شرکت‌های خارجی در بازارهای منطقه نیز حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه تولید داخلی یک محصول نیازمند ایجاد زیرساخت‌های مناسب در کنار کیفیت مطلوب و رقابت سالم است، گفت: به تازگی فاکتور بسیار مهم و اثرگذاری به نام رقابت در فضای مجازی از تأمین تا توزیع کالا و همچنین تبلیغات شکل گرفته که بی‌توجهی به این فرصت باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر برای تولیدکنندگان داخلی خواهد شد. 

وی با بیان اینکه قصد داریم 20 درصد از درآمد شرکت امرسان را از طریق فضای مجازی کسب کنیم، گفت: در حال حاضر  خط مونتاژ تولیدات این کشور در تاجیکستان ایجاد شده و هفته گذشته نیز با کشور سوریه مذاکراتی داشتیم تا در آنجا نیز خط تولید احداث کنیم و علاوه بر این، کالای ساخته شده نیز به آنها صادر کنیم. 

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۶۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافق خروج سیمان و فولاد از بورس نیستم

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر در مورد طرح موضوع وزیر راه و شهرسازی برای خروج سیمان و فولاد از بورس کالا به دلیل رشد قیمت این کالاها اظهار داشت: وقتی انحصار فروش در بازار یک کالا باشد، ممکن است عرضه کنندگان و تولیدکنندگان عمده از موقعیت شأن در بازار سو استفاده کنند و در این شرایط دولت باید ورود پیدا کند و جلوی قیمت سازی را بگیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: در موضوع سیمان و فولاد، دولت نباید این کالاها را از بازار بورس کالا خارج کند بلکه باید مانع سو استفاده تولیدکنندگان در افزایش قیمت‌ها شود و در حالی که اجازه صادرات می‌دهد، اجازه واردات هم بدهد که اگر تولیدکنندگان در داخل قیمت‌ها را غیرواقعی بالا بردند، دولت بتواند از طریق واردات قیمت‌ها را متعادل کند.

نماینده مردم شیراز، بورس کالا را محلی شفاف برای عرضه و تقاضای کالا عنوان کرد و گفت: ما موافق خروج سیمان و فولاد از بورس کالا نیستیم و بحث بر این است که دولت به تولید کنندگان اجازه افزایش قیمت کاذب را ندهد. همچنین عنوان «نهضت ملی مسکن، گروگان قیمت‌سازی سیمان و فولاد در بورس» حرف من نیست و با دیدگاه بنده متفاوت است.

کد خبر 5900674 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تصاویر| آتش زدن ۴۸ تن کالا در قم
  • تکذیب ورود کارت ملی به شبکه خرید
  • کدام یک از لوازم خانگی موجود در بازار غیر استاندارد است؟ + فیلم
  • کدام یک از لوازم خانگی‌های موجود در بازار غیر استاندارد است؟+ فیلم
  • اجرای استاندارد خدمات پس از فروش خودرو و لوازم خانگی الزامی شد
  • ظرفیت دستگاه‌های مرتبط برای تدوین و نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری استفاده می‌شود
  • موافق خروج سیمان و فولاد از بورس نیستم
  • چرا عرضه فولاد در بورس کالا ضروری است؟
  • فروش ویژه محصولات ایکیا
  • افزایش تولید لوازم‌ خانگی داخلی در کشور از سال آینده