Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گروه اطلاعاتي «سوفان» در تحليلي نوشته دولت‌هاي اروپايي از تقابل آشکار با دولت آمريکا بر سر ايران اجتناب مي‌کنند.
به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري فارس، يک انديشکده بين‌المللي که مأموريت خود را ارائه مشورت‌هاي راهبردي به دولت‌ها و شرکت‌ها در زمينه‌هاي سياست‌گذاري، مسائل راهبردي، امنيتي و مديريت ريسک معرفي مي‌کند در گزارشي روز جمعه، تحليلي از شکاف ميان آمريکا و اروپا پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محورهاي مهم گزارش گروه اطلاعاتي «سوفان»، وابسته به «علي سوفان» عضو سابق اف‌بي‌آيرا موارد زير تشکيل مي‌دهند:
روابط آمريکا با اروپا بر سر تهديدهاي «دونالد ترامپ»، رئيس‌جمهور آمريکا درباره خروج از توافق هسته‌اي با ايران دچار تنش‌ شده است. مقام‌هاي اروپايي ضمن تأکيد بر اجراي موفقيت‌آميز اين توافق و پايبندي کامل ايران به آن، درباره تبعات فروپاشي آن هشدار مي‌دهند. مقام‌هاي اروپايي براي اجتناب از تقابل آشکار با دولت ترامپ تلاش مي‌کنند با پيشنهاد مذاکرات جديد بر سر برنامه موشکي و فعاليت‌هاي منطقه‌اي ايران، نگراني‌هاي رئيس‌جمهور آمريکا را مرتفع کنند.در گزارش اين مرکز مستقر در نيويورک با اشاره به اختلافات دولت ترامپ و کشورهاي اروپايي بر سر برجام آمده است: «مقام‌هاي اروپايي، موضعي مشابه موضع دولت اوباما، در زمان حصول برجام اتخاذ کرده و تصريح کرده‌اند نقائص اين توافق درباره مهار برنامه موشکي و منطقه‌اي ايران را با پابرجا نگاه داشتن اين توافق آسان‌تر مي‌توان حل کرد تا وقتي که توافق فروبپاشد و ايران به يک قدرت هسته‌اي تبديل شود.»
گروه اطلاعاتي سوفان نوشته اروپا از طرف ديگر در تلاش است از تعارض آشکار با دولت آمريکا جلوگيري کند و به همين دليل، ضمن اعلان مخالفت با مواضع دولت ترامپ بر سر برجام، از سوي ديگر آمادگي‌اش را براي رفع دست‌کم پاره‌اي از نگراني‌هاي دولت آمريکا ابراز مي‌کند.
مطابق اين گزارش، از زمان اعلام راهبرد دولت ترامپ در قبال ايران، مقام‌هاي ارشد دولت‌هاي انگليس، فرانسه و آلمان بارها اظهاراتي درباره همکاري با واشنگتن جهت محدود کردن برنامه موشکي و فعاليت‌هاي منطقه‌اي ايران مطرح کرده‌اند.
در گزارش مرکز سوفان آمده است: «بسياري از کارشناسان معتقدند واقع‌بينانه‌ترين زمينه براي آغاز کردن باب گفت‌وگو با ايران، تلاش براي رسيدن به توافقي الزام‌آور با ايم گش.ر در زمينه ممنوعيت ساخت موشک‌بالستيک قاره‌پيما توسط ايران، يعني موشکي با برد دست‌کم 3000 مايل، خواهد بود.»
در اين گزارش آمده است: «امکان دارد که ايراني‌ها با گفت‌وگو بر سر ممنوعيت موشک‌هاي قاره‌پيما موافقت کنند، چرا که ايران فعلاً چنين سلاحي در اختيار ندارد و از طرف ديگر چنين توافقي الزامي براي برچيدن سامانه‌هاي ساخته شده فعلي توسط ايران ايجاد نمي‌کند.»
انتهاي پيام/ M
عضويت در کانال تلگرامي بين‌الملل و سياست خارجي فارس

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد ارتش این کشور به مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی در بخش جنوبی جبهه حمله کرده است.

 گزارش‌های اولیه حاکی از سه انفجار در مرکز اودسا است.

طبق گزارش راشا تودی، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاسیسات نظامی، نیروها و تجهیزات اوکراینی مورد اصابت حملات هوایی، موشکی و توپخانه‌ای قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری نووستی پیش از این به نقل از نیروهای محلی گزارش داد که ارتش روسیه یک مقر اوکراینی را در مرکز شهر بندری اودسا هدف قرار داده است.

براساس آنچه تاکنون گزارش شده، سه انفجار در منطقه رخ داده که یکی از آنها در نزدیکی مقر فرماندهی اوکراین با قدرت بیشتری بوده است.

«اولگ کیپر» رئیس اداره منطقه‌ای اودسا ضمن تایید این گزارش، گفت که در این حمله از موشک بالستیک استفاده شده و دست‌کم سه نفر کشته‌ شده‌اند.

روسیه بارها تاکید کرده است که طی عملیات نظامی خود فقط مراکز نظامی اوکراینی را هدف قرار می‌دهد و هیچ اقدامی علیه زیرساخت‌های غیرنظامی انجام نمی‌دهد.

خبرگزاری نووستی هم‌چنین گزارش داد که روسیه یک منطقه استقرار نیروهای اوکراینی در حومه «خارکیف» شهری در مرز روسیه را بمباران کرد و علاوه بر این از حمله دیگری به انبار تجهیزات نظامی در منطقه «نیکولایف جنوبی» خبر داد که به انهدام این انبار منجر شده است.

موج تازه عملیات نظامی روسیه در اوکراین، پس از آن آغاز شد که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اخیرا متعهد شد که عملیات‌های این کشور را به مراکز لجستیکی و انبارهای اوکراین که با تجهیزات نظامی غربی پُر شده، تشدید کند.

او پیشتر درباره کمک جدید آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که به‌تازگی پس از موافقت مجالس نمایندگان آمریکا تصویب شد، گفت: «این اقدام برای جلوگیری از فروپاشی نیروهای اوکراینی در نظر گرفته شده است، اما این پول تاثیر چشمگیری در میدان نبرد نخواهد گذاشت زیرا بیشتر این بودجه به تولید نظامی آمریکا سرازیر خواهد شد.»

پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت کشورهای غربی نه تنها جنگنده‌های اف-۱۶ بلکه تسلیحات دیگری را نیز به اوکراین ارسال خواهند کرد.

 «ژنرال چارلز براون» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده طی جلسه‌ای در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا عنوان کرد: «ما فقط قرار نیست اف-۱۶ها را به اوکراین ارسال کنیم؛ بلکه خلبانان را آموزش خواهیم داد، هم‌چنین بحث آموزش نگهداری این جنگنده‌ها و ارسال سیستم‌های تسلیحاتی دیگر نیز مطرح است.»

طبق گزارش خبرگزاری تاس، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه به برگزاری گفت‌وگوها درخصوص اف-۱۶ها اشاره کرد.

کی‌یف در اوایل ماه آوریل اعلام کرد پنج گروه از خلبانان اوکراینی در بریتانیا، دانمارک، ایالات متحده و فرانسه برای پرواز با جت‌های جنگنده اف-۱۶ آمریکا آموزش می‌بینند. در پایان اوت ۲۰۲۳، هلند اعلام کرد که ۴۲ فروند اف-۱۶ را به اوکراین منتقل خواهد کرد، در حالیکه کپنهاگ به کی‌یف وعده داده بود که ۱۹ دستگاه از این نوع را تحویل دهد. در این میان، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم هشدار داد که اف-۱۶ می‌تواند حامل تسلیحات هسته‌ای باشد و مسکو این را در عملیات رزمی خود در نظر خواهد گرفت.

چند روز پیش روزنامه لیبراسیون نوشت ۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه

مقام‌های روسیه اعلام کردند اوکراین به چند منطقه در روسیه در ساعات پایانی شب گذشته حمله پهپادی داشت و رسانه‌های روسی نیز گزارش کردند که آتش سوزی در یک پالایشگاه نفت در نزدیکی مسکو رویت شده است.

«پاول مالکوف» فرماندار منطقه «ریازان» هم‌مرز با مناطق شمال غربی مسکو گفت در این حملات پهپادی کسی زخمی نشده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، کانال تلگرامی «Baza» روسیه نیز که با سرویس‌های امنیتی این کشور همکاری دارد گزارش کرد که این حمله به پالایشگاه نفت رایازان بوده است.

این پالایشگاه که به شرکت روس‌نفت روسیه تعلق دارد و توسط آن اداره می‌شود حدود ۵.۸ درصد از نفت خام این کشور را پالایش می‌کند و هدف مکرر حملات هوایی اوکراین است.

فرمانداران مناطق «کرسک» و «ورونژ» در جنوب غرب روسیه هم‌مرز با اوکراین هم گزارش حملات پهپادی را در اراضی خود داده و گفتند این حملات زخمی یا خساراتی نداشته است.

روسیه به ندرت اطلاعاتی در مورد تاثیر کامل حملات اوکراین بر قلمرو و زیرساخت‌های خود افشا می‌کند.

مقامات کی‌یف مدعی‌اند هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی، انرژی و حمل و نقل روسیه، تلاش‌های جنگی مسکو را تضعیف می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران
  • نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است