Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@18:26:37 GMT

پیشگیری از ابتلا به سرطان با مصرف انواع سبزی

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۲۷۵۶۲

پیشگیری از ابتلا به سرطان با مصرف انواع سبزی

دکتر فاطمه فکرمندی روز شنبه در حاشیه همایش پیشگیری از سرطان در انجمن مهرانه زنجان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه غذای خاصی وجود ندارد که به تنهایی از سرطان پیشگیری کرده و با آن مقابله کند، اما یک رژیم غذایی متعال حاوی سبزی، میوه، سویا، خشکبار، غلات کامل و حبوبات می تواند در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: بر این اساس غذاهایی با پایه گیاهی ممکن است در پیشگیری از برخی سرطانها موثر باشند، چرا که این نوع غذاها منابع غنی از موادی هستند که قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و در برابر سلول‌های سرطانی از بدن محافظت می‌کنند.
به گفته فکرمندی، ضروری است مصرف این نوع غذاها مورد توجه خانواده ها قرار گیرد.
این محقق بالینی سرطان ادامه داد: برای اینکه افراد خود را به سمت فعالیت و داشتن بدنی سالم سوق دهند، باید در همه حال شاد باشند، البته برای تحقق این امر هزینه‌های سنگینی لازم نیست و می توان با راهکارهایی از قبیل پیاده روی، گوش دادن به موسیقی در کنار تغذیه سالم زندگی آسوده و بی‌استرسی را تجربه کرد.
فکرمندی خاطرنشان کرد: سرطان در صورت درمان نشدن همواره کشنده است و تشخیص و درمان زودرس آن اهمیت حیاتی دارد و بر این اساس شناسایی افراد در معرض خطر سرطان از طریق تست‌های غربالگری یکی از اهداف مهم درمان سرطان به شمار می رود.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سال 2015 میلادی، بیش از 92 هزار ایرانی دچار سرطان شدند که با احتساب سرطان‌های پوستی، این میزان به بیش از 100 هزار نفر می‌رسد.
سرطان رشد غیر طبیعی و خارج از کنترل قسمتی از یک بافت یا یک عضو بدن است که موجب می ­شود سلول ها به سرعت و بدون نظم رشد و تکثیر یابند.
خونریزی غیر طبیعی در هر نقطه ای از بدن، پیدایش هر گونه توده سفت سلولی در زیر پوست و زخمی که به آسانی بهبود نمی یابد،سوء هاضمه دائمی، تغییرات در وضعیت خال یا زگیل از قبیل تغییر رنگ، بزرگ شدن، خارش، دردناک شدن و یا خونریزی به مدت طولانی مدت، سرفه، گرفتگی صدا و یا مشکل بلع در مدت زمان زیاد، از نشانه های هشدار دهنده بیماری سرطان به شمار می رود.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر