Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- معاون امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: فرهنگ مشارکت و همکاری مردم در اجرای طرح های بخش کشاورزی علی الخصوص سامانه های نوین آبیاری در استان باید تقویت شود .

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی روز شنبه در جلسه ستاد سامانه های نوین آبیاری و گلخانه ها که با حضور علی اکبر متقی فرد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و مدیران استان  برگزار شد اظهار کرد: اجرای سامانه های نوین آبیاری یک ضرورت و اصل در بخش کشاورزی محسوب می شود و بعنوان یک نهضت باید از آن بهره جست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجرای سامانه نوین آبیاری به نوعی مدیریت در بخش کشاورزی است و در حوزه کشاورزی اغلب تولیدات بخش استراتژیک است که بایستی به آن توجه ویژه ای کرد تا بتوان به خودکفایی رسید.

معاون امور اقتصادی استانداری قزوین گفت : کشاورزی یک اولویت مهم برای استان محسوب می شود زیرا بستر و زمینه لازم فراهم است و توقع ملی نیز این است که در این بخش پیشرو باشیم.

حبیبی تصریح  کرد : برای اجرای طرح های آبیاری نیازمند یک حرکت جدی و شتاب دهنده هستیم تا بتوانیم عقب ماندگی ها را جبران کنیم در این راستا، اجرای سامانه های نوین ابیاری نیاز به یک نهضت دارد تا بتوانیم بخش را توسعه و گسترش دهیم.

وی خاطر نشان کرد : درسال جاری ۱۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی که به سامانه نوین آبیاری تجهیز شده بالای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که با تلاش بیشتر می توان تعهد ایحاد کرد تا اعتبارات بیشتری از اعتبارات ملی جذب کرد.

حبیبی تاکید کرد : برای اجرای طرح های نوین بخش کشاورزی باید مشارکت  کشاورزان را بیشتر کرد و با وجود کمبود منابع آب و اعتبارات بایستی کشاورزان را تشویق و ترغیب به اجرای این طرح ها کرد.

وی بر لزوم اجرای تجمیع طرح های بخش کشاورزی علی الخصوص سامانه نوین آبیاری تاکید کرد.

حبیبی خاطر نشان کرد : گلخانه و تولید محصول در فضای بسته یکی از سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و دولت در بخش کشاورزی است که در استان ظرفیت های زیادی وجود دارد که باید بتوان محصول سالم را تولید تا ضمن صادرات محصولات بتوانیم کشاورزی را از نظر اقتصادی مقرون به صرفه کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به افزایش پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری در این کلان‌شهر گفت: تقویت زیرساخت‌ها با رویکرد اقتصاد شهری، موجب مهار تورم و جهش تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری اظهار کرد: با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری که «جهش تولید با مشارکت مردم» را به‌عنوان سیاست کلان نظام جمهوری اسلامی انتخاب کردند، یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های اجرایی در جذب مشارکت مردم برای توسعه شهر، مجموعه ارکان مدیریت شهری است که ضرورت دارد همواره برنامه‌ها و اقدامات اجرایی و عملیاتی شهرداری اصفهان با این رویکرد بازتعریف و بازطراحی شود.

وی افزود: انتخاب حکیمانه این عنوان بیانگر اهمیت نگاه ویژه به مقوله تولید و نقش کلیدی مردم و مشارکت آحاد جامعه در تحقق این هدف بزرگ ملی است و نشان از آن دارد که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، راه تعالی کشور را در گرو مشارکت مردم جست‌وجو می‌کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: شهرداری‌ها به‌عنوان یکی از نهادهای عمومی با توان مالی بالا و ظرفیت‌های متعدد، قادر هستند فضای لازم را ایجاد کنند و اجازه دهند با درایت فعالان اقتصادی، حجم فعالیت‌های توسعه‌ای شهر گسترده شود.

حیدری ادامه داد: آنچه ضامن ایجاد یک شهر پویا است در هم‌افزایی بخش عمومی و بخش خصوصی هر شهر نهفته است و ثمره این مشارکت دوطرفه، در نهایت به نفع شهر و شهروندان تمام خواهد شد.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر، تقویت زیرساخت‌ها با رویکرد اقتصاد شهری، موجب مهار تورم و جهش تولید خواهد شد؛ به‌عنوان مثال رشد سیستم حمل‌ونقل عمومی، تقویت بخش مسکن، توجه ویژه به تولیدات داخلی و فرایندهای دانش‌بنیان، تولید و اشتغال شهر را افزایش می‌دهد یا تقویت توان کارآفرینی که در گروه مشارکت عموم مردم است، زمینه جهش پایدار شهر را فراهم می‌کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: شهرداری این کلان‌شهر از سال‌ها قبل در این مسیر گام برداشته است، به‌ویژه سال گذشته، افزایش چشمگیر پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری در شهر اصفهان را شاهد بودیم که نشان می‌دهد ظرفیت سرمایه‌گذاری در شهر اصفهان افزایش یافته است و اعتماد سرمایه‌گذاران و مشارکت‌کنندگان در پروژه‌های شهری به نهاد متولی اداره شهر، یکی از مهم‌ترین دلایل رغبت برای افزایش سرمایه‌گذاری آن‌ها بوده است.

حیدری اظهار کرد: سال گذشته رشد بسیار خوبی در پروژه‌های شهری اصفهان شاهد بودیم که اثرات آن شهر اصفهان را متحول خواهد کرد و شهروندان نتایج اجرای این آن‌ها را در آینده مشاهده خواهند کرد.

وی تاکید کرد: برای هر پروژه‌ای که فراخوان آن توسط شهرداری اعلام می‌شود، ده‌ها سرمایه‌گذار اعلام آمادگی می‌کنند و رقابت برای گرفتن هر طرح مشارکتی بسیار افزایش یافته است و هیچ پروژه‌ای نیست که استقبال کننده نداشته باشد.

کد خبر 745332

دیگر خبرها

  • عرضه زمین مشارکت های مردمی را در اجرای پروژه‌های مسکونی تقویت می‌کند
  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • اجرای شبکه آبیاری تا پایان سال در۶۰ هزارهکتار اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی
  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • ۳۰۰ هزار هکتار از توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم انجام شد
  • توسعه طرح سامانه‌های نوین آبیاری
  • توسعه طرح سامانه‌های نوین آبیاری، مردمی‌ترین طرح وزارت جهادکشاورزی
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود