Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه عباسی مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور زنان و خانواده اظهار داشت: اضافه نکردن خطوط ملی اعتیاد، ناشی از  همکاری نکردن لازم از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در مبحث تامین اعتبار مورد نیاز برای گسترش این سامانه تلفنی است.

 وی تاکید کرد: افزایش تعداد خط ملی اعتیاد، از جمله سیاست های  سازمان بهزیستی کشور و همچنین از جمله اولویت های معاونت پیشگیری از اعتیاد این سازمان است که امیدواریم با تأمین اعتبار مورد نیاز این کار را عملی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مشاور امور زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: بخش اعظم مبحث تامین بودجه با ستاد مبارزه با مواد مخدر است که پس از آن، سازمان بهزیستی کشور علاوه بر اجرای برنامه های خط ملی اعتیاد که شامل استخدام و  بکارگیری روانشناسان متخصص است، بخش کوچکی از این هزینه ها را پرداخت می کند.

 عباسی خاطرنشان کرد: در حال حاضر روانشناسان خط ملی اعتیاد در سراسر کشور، از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب، به تماس افرادی که با این سامانه تلفنی ارتباط برقرار می کنند، پاسخ می دهند و بیش از ۵۰ روانشناس در حال حاضر، به صورت کاملاً تخصصی در پیشبرد این طرح به صورت مشاوره غیر حضوری، فعالیت می کنند.

زنان و مادران افراد معتاد بیشترین سهم تماس با خط ملی اعتیاد را دارند

 وی تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار، بیشترین تماس های حاصل شده با خط ملی اعتیاد را زنان و مادران افراد معتاد و مصرف کننده مواد مخدر تشکیل می دهند و بخش قابل توجهی از این تماس ها از سوی شهروندان تهرانی بوده است.

 مشاور امور زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: مداخلات روانشناسی و روانشناختی و همچنین نحوه برخورد و تعامل با افراد مصرف کننده و معتاد، از طریق روانشناسانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد به بالا هستند، آموزش داده می شود.

 عباسی ادامه داد: روانشناسان شاغل در خطوط ملی اعتیاد، علاوه بر تحصیلات تخصصی خود در حوزه روانشناسی، هر ساله دوره های آموزشی ویژه ای را از طریق سازمان بهزیستی کشور در حوزه اعتیاد و مباحث مرتبط با آن سپری می کنند و آموزش های به روز و مورد نیاز را فرا می گیرند.

 وی با اشاره به ارجاع نهایی برخی از تماس گیرندگان خط ملی اعتیاد به جلسات مشاوره حضوری تاکید کرد: روانشناسان پاسخگو در خط ملی اعتیاد در برخی موارد، تماس گیرندگان را به مراکز ترک اعتیاد که از سوی سازمان بهزیستی کشور مجوز دارند، ارجاع می دهند تا برای مواردی چون معرفی فرد معتاد به مراکز درمانی و طی کردن دوره های درمانی اقدام کنند.

 مشاور امور زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: ما نتوانستیم برای معرفی خط ملی اعتیاد به مردم، تبلیغات گسترده ای را در سراسر کشور انجام دهیم، زیرا در این رابطه منابع سازمان بهزیستی محدود است و نمی توانیم تعداد روانشناسان خط ملی اعتیاد را به یکباره افزایش دهیم.

 عباسی ضمن تایید محدود بودن تعداد خطوط ملی اعتیاد که در حال حاضر در سراسر کشور فعالیت می کنند، تصریح کرد: ممکن است اگر به تعداد خطوط این سامانه تلفنی اضافه شود، عده ای در انتظار برقراری تماس با روانشناس برای مدت طولانی پشت خط منتظر بمانند و این امر صحیح نیست.

 وی یادآور شد: در مجموع گسترش تمام امور در سازمان بهزیستی کشور همانند توسعه اقدامات سایر دستگاه ها، نیازمند تامین بودجه است و گسترش و افزایش خط ملی اعتیاد هم از بحث تامین اعتبار مورد نیاز مستثنی نیست و امیدواریم که مشکل تامین بودجه در این رابطه مرتفع شود.

 مشاور امور زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که به مشاوره تلفنی در مسأله اعتیاد نیاز دارند⁦، می توانند با شماره گیری ۰۹۶۲۸ با سامانه تلفنی خط ملی اعتیاد تماس بگیرند و از خدمات مشاوره ای مورد نیاز این سامانه بهره مند شوند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه بیش از ۵۱ هزار مشاوره تلفنی رایگان در البرز

به گزارش خبرگزاری مهر، وجیهه محمدی فلاح از ارائه خدمات مشاوره حضوری به ۱۳ هزار و ۱۰۰ نفر طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: این خدمات با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و پاسخ به نیازهای مشاوره‌ای در زمینه اختلالات روانشناختی و مشکلات فردی و خانوادگی در جهت ارتقای سطح سلامت روان آحاد جامعه از طریق یک مرکز دولتی و ۳۱ مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی ارائه شده است.

مدیرکل بهزیستی استان البرز با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲، ۵۱ هزار و ۱۲۰ مشاوره تلفنی رایگان از طریق خط تلفنی ۱۴۸۰ به منظور فوریت دسترسی آحاد مردم به خدمات مشاوره‌ای ارائه شده است، عنوان کرد: بیشترین فراوانی مشاوره‌ها به ترتیب مربوط به اختلالات افسردگی، اضطراب، کودک و نوجوان، مشکلات فردی و بین فردی و مشکلات با همسر بوده است.

وی با اشاره به اینکه همه تماس‌های مردمی با خط صدای مشاور ۱۴۸۰، محرمانه و امن است، افزود: همه مشاوران به رعایت اصول رازداری و محرمانه تلقی کردن اطلاعات تماس گیرندگان متعهد هستند و با توجه به تنوع تماس‌گیرندگان و گوناگونی مشکلات آن‌ها، گاهاً ضرورت دارد که برای دریافت راهنمایی و خدمات روان‌شناختی و مشاوره مناسب، به مراکز مشاوره حضوری و سایر منابع حمایتی متناسب ارجاع داده شوند.

شایان ذکر است سامانه صدای مشاور بهزیستی با خط تلفنی ۱۴۸۰ برای مشاوره غیرحضوری و تلفنی همه روزه حتی روزهای تعطیل از ساعت هشت صبح الی ۲۴ به صورت رایگان مشاوره کاملاً تخصصی ارائه می‌دهد.

کد خبر 6084133

دیگر خبرها

  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در دنیا/ استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ارائه ۵۱ هزار مشاوره تلفنی در‌ بهزیستی البرز
  • ارایه بیش از ۵۱ هزار مشاوره تلفنی رایگان در البرز