Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@02:42:12 GMT

سفر ۲۰۰ میلیون چینی در سال ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۳۲۱۱۳

سفر ۲۰۰ میلیون چینی در سال ۲۰۲۰

کمپانی «ForwardKeys» که تحلیل‌های مهمی درباره صنعت گرشگری جهان ارائه می‌دهد، اعلام کرد سفر توریست‌های چینی به کشورهای خارجی همچنان به روند صعودی خود ادامه خواهد داد و شرایط سیاسی-جغرافیایی نقشی حیاتی در تعیین مقصد خارجی گردشگران پرشمار چینی خواهد داشت.

به گزارش عصرایران به نقل از ایسنا، صنعت گردشگری چین طی چند سال گذشته با رشد عظیمی همراه بوده و حالا نیز نشانی از کُند شدن این رشد مشاهده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار رسمی دولت چین، میزان سفرهای خارجی چینی‌ها از سال ۲۰۰۸ تاکنون رشد چشمگیر ۲۷۰ درصدی داشته و انتظار می‌رود شمار گردشگران چینی در مقاصد خارجی در سال ۲۰۲۰ میلادی به ۲۰۰ میلیون نفر برسد.

«لورنز فن‌در اُور» رئیس بخش بازاریابی کمپانی «ForwardKeys» توضیح داد: "اژدهای چینی اکنون داغ‌تر از هر زمان دیگری نفس می‌کشد و رزروهای چینی‌ها برای سفر به کشورهای دیگر طی سال نو چینی (فوریه ۲۰۱۸) در مقایسه با آمار مشابه سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است.

در این میان کشور تایلند با رشد ۴۷ درصدی، محبوب‌ترین مقصد خارجی گردشگران چینی در ۴ ماه آینده خواهد بود و پس از آن ویتنام با رشد ۴۰ درصدی، فرانسه (۳۱ درصد)، سنگاپور (۲۸ درصد)، ژاپن (۲۷ درصد) و کانادا با رشد ۲۳ درصدی در مقایسه با سال گذشته قرار می‌گیرند.

گرچه هیچ نشانی از کاهش سفر خارجیِ چینی‌ها دیده نمی‌شود، اما چینی‌ها نسبت به اخبار بد بسیار حساس هستند و اگر تصویر مقاصد گردشگری در نظر آنها لکه‌دار شود، به سرعت به مقاصد دیگر سفر می‌کنند.

به عنوان مثال استقرار سامانه ضدموشکی "THAAD" در کره‌جنوبی با ناخرسندی دولت چین نیز رو به رو شد و این امر سبب شد دولت مردم را به تحریم گردشگری کره جنوبی تشویق کنند و از این رو از ابتدای سال میلادی تا اول آوریل، تعداد گردشگران چینی در کره جنوبی ۶۷ درصد کاهش یافت.

تحریم گردشگری کره‌جنوبی از سوی چینی‌ها موجب تقویت توریسم در سایر کشورهای منطقه چون ویتنام (+۵۰ %)، مالزی (+۴۰%)، تایلند (+۱۱%) و سنگاپور (+۶%) شده است.

از سویی دیگر، حملات تروریستی فرانسه در نوامبر ۲۰۱۵، آنچنان گردشگران چینی را ترساند که میزان رزروهای آنها درسه هفته پس از این حملات -۷۲% کاهش یافت و کشورهای روسیه و ویتنام بیشترین بهره را از این اتفاق بردند و میزان رزوهای چینی‌ها در این دو کشور به ترتیب +۳۹۸% و +۵۸% رشد پیدا کرد.

بر اساس دیگر اطلاعات ارائه شده توسط کمپانی «ForwardKeys»، میزان علاقه چینی‌ها به آمریکا در ماه‌های اخیر با کاهش قابل‌ملاحظه‌ای با نزول ۱۰ درصدی سفرها همراه بوده است. با این وجود کشورهای همسایه آمریکا چون کانادا و مکزیک بیشترین بهره را از این شرایط برده‌اند و میزان سفر چینی به این دو کشور به ترتیب +۵۴% و +۲۹% درصد افزایش یافته است.

یکی دیگر از آمارهای جالب توجه، میزان هزینه‌کرد گردشگران چینی در مقاصد خارجی است که از سال ۲۰۰۸ تاکنون +۷۳۰ درصد رشد داشته است.

از سال ۲۰۱۴ تا به امروز بیش از ۱۰ کشور از جمله مراکش، مولداوی، تونس، صربستان، پرو و شیلی با آگاهی از ظرفیت‌های گردشگری چین و با تغییر قوانین خود چینی‌ها را تشویق به سفر کردند و شاهد رشد چند صد درصدی حضور توریست‌های چشم‌بادامی‌ها در کشورهایشان بوده‌اند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام شد.

به گزارش ایسنا، امید شریفی ـ مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه ـ که صدور پلاک بین‌المللی وسایل نقلیه توسط آن صورت می‌گیرید، با اعلام این خبر، گفت: الزام دریافت و نصب «پلاک گذر موقت» به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان بود. این مشکل، سالیان متمادی نارضایتی گردشگران را موجب شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، موضوعِ بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمام واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

او ادامه داد: در پی اجرای این طرح، از ین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی و قانون الحاق ایران به‌ کنوانسیون عبور و مرور جاده‌ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشور، بلامانع است و فقط خودروهایی‌ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‌ کشور را دارند به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمام مبادی ورودی به کشور ملزم خواهند بود.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم درباره «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‌گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، در دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او ادامه داد: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب‌وکار تمام صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی یادآور شد: سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا است. این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این‌رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال‌زایی و اقتصادی به‌ویژه تولید ناخالص داخلی کشور مؤثر عمل کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آنتالیا طی ۴ ماه از ۲ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۶۲ گردشگر خارجی میزبانی کرد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال