Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیق جدید نشان می‌دهد شیردادن به نوزاد برای دو یا چهار ماه اول زندگی‌اش می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش بروز ریسک "سندروم مرگ ناگهانی نوزاد" (SIDS) داشته باشد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، جان تامسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوکلند نیوزیلند، در این باره می گوید: «نکته جالب توجه اینجاست که ظاهرا مدت زمان زیاد شیردادن نسبت به شیردادن جزئی هیچ فایده ای در رابطه با SIDS ندارد اگرچه شیر دادن برای مدت زمان طولانی فواید متعددی دیگری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این مطالعه شامل بررسی ۸ مطالعه بین المللی اصلی بود. محققان بالغ بر ۲۲۰۰ مورد ابتلا به SIDS و بالغ بر ۶۸۰۰ نوزاد در قالب گروه کنترل را بررسی کردند. یافته‌ها نشان داد تغییرپذیری قابل توجهی در هرگونه مدت زمان شیردهی و شیردهی زیاد وجود داشت.

درحالیکه تحقیق نشان داد شیردهی به مدت حداقل دو ماه با نصف ریسک بروز SIDS مرتبط بود، اما شیردهی به مدت چهار ماه با میزان حفاظت بیشتری همراه بود و ادامه این مدت زمان با افزایش میزان حفاظتی بسیار کمی در رابطه با بروز این سندروم همراه بود.

تامسون در این باره می گوید: «اوج وقوع SIDS از دو تا چهار ماهگی است، از اینرو این مدت زمان بسیار در پیشگیری از بروز این سندروم حائز اهمیت است.»

تحقیقات نشان می دهد شیردهی با تامین فواید ایمنی به پیشگیری از عفونت‌های ویروسی کمک می کند. این نوع عفونت‌ها با افزایش ریسک SIDS مرتبط هستند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران

روزنامه کیهان تاکید کرده که نیازی به مذاکره ایران و آمریکا نیست.

بخش‌هایی از این مطلب را در ادامه می‌خوانید:

اکنون تحولات به گونه‌ای رقم خورده است که ایران و محور مقاومت، در مقابل آمریکا و متحدانش، دست برتر را دارند. در این شرایط آمریکا به شدت نیازمند روکردن یک برگ برنده برای خود است و «مذاکره با ایران» دقیقا همان چیزی است که برای واشنگتن حکم «امتیاز ویژه و طلایی» را دارد.

یک سؤال؛ آیا مذاکره با آمریکا، برای ایران نیز حکم «امتیاز» و «برگ برنده» را دارد؟ پاسخ قطعا منفی است. تجربه ثابت کرده است که آمریکا در مذاکره، به دنبال نتیجه‌ای است که از طریق «جنگ» یا «تحریم» به دنبال آن بوده و، چون نتوانسته از آن طرق، به نتیجه مطلوب خود دست یابد، راه سوم که همان مذاکره است را انتخاب کرده است.

نشان به آن نشان که در دولت قبل، به واسطه مذاکرات هسته‌ای و امضای برجام، همزمان هم در قلب رآکتور هسته‌ای بتن ریخته شد و هم تحریم‌ها دو برابر شد.

افراطیون مدعی اصلاحات در حالی پالس مذاکره مستقیم با آمریکا را ارسال می‌کنند که حتی متحدان آمریکا نیز به خسارت بار بودن نزدیکی با آمریکا اعتراف کرده‌اند. به عنوان نمونه چندی پیش «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به «دنباله‌رو‌های آمریکا» مقاومت کند... اروپا باید وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهد... اروپا باید وابستگی خود به «فراسرزمینی بودن دلار آمریکا» را نیز کاهش دهد.»

حال سؤال اینجاست که چرا افراطیون مدعی اصلاحات، اصرار دارند که نقش «بلندگو‌های دشمن در ایران» را ایفا کنند و برای بهره‌مندی آمریکا از امتیازات بیشتر، از یکدیگر سبقت می‌گیرند؟!

ما در قریب به سه سال اخیر شاهد هستیم که «دیپلماسی پویا و فعال منطقه‌ای و جهانی» جای «دیپلماسی انفعالی» را گرفته و این تغییر ریل گذاری، دستاورد‌های بزرگی را در پی داشته است.

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای تولد نوزاد (فیلم)
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد