Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه واکسن و سرم سازی رازی از بازنگری در ساختار تحقیقاتی موسسه خبر داد و گفت: این رویکرد با هدف تولید واکسن های نسل جدید و همگام با تولیدات روز دنیا ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بهمن عابدی کیاسری با بیان اینکه موسسه رازی از موسسه های استراتژیک و حیاتی کشور در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، تولید واکسن و تامین بهداشت و امنیت غذایی کشور است، اظهار کرد: این موسسه یکی از حوزه های کاربردی تولید واکسن در منطقه و خاورمیانه و از موسسات شناخته شده واکسن سازی دنیا و افتخار کشور است که حدودیک قرن سابقه خدمت در پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: 90 درصد نیاز کشور به واکسن های انسانی و دامی و بخشی از واکسن های مورد نیاز طیور کشور در این موسسه تولید می شود که میلیاردها دلار صرفه جویی ارزی به ارمغان آورده است.
عابدی کیاسری افزود: در مجموع تولیدات مختلف موسسه رازی در حوزه واکسن های انسانی، دام و طیور حدود سه میلیارد دز بوده که علاوه برجلوگیری از خروج ارز از ، خودکفایی کشورمان در این حوزه مهم را نیز به دنبال داشته است.
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی در ادامه با اشاره به ارتقای فناوری های تولید واکسن در دنیا تاکید کرد که این موسسه نیز مستلزم ایجاد تغییراتی است تا بتواند پا به پای پیشرفت های دنیا در این حوزه ، حرکت کند و همچنان اثرگذار باشد.
وی گفت : امروز در کارخانه های بزرگ واکسن سازی دنیا، شاهد تولید نسل جدید واکسن هستیم و با توجه به تجربه ارزشمند و سابقه بسیار خوب موسسه رازی، با ایجاد تغییراتی قادر خواهیم بود به تولید واکسن های نسل جدید ورود کنیم.
عابدی کیاسری این تغییر را مستلزم مطالعات عمیق علمی و فنی و همکاری های مشترک با مراکز علمی و واکسن سازی مطرح دنیا برشمرد و یادآور شد: این مهم در برنامه موسسه رازی قرار گرفته است تا شاهد تغییر ساختار و جایگاه موسسه باشیم.
وی با بیان اینکه موسسه رازی سال ها با ساختار تشکیلاتی سنتی اداره شده است از بازنگری در حوزه ساختار تحقیقاتی این موسسه خبر داد و گفت: 20 گروه تخصصی- تحقیقاتی در زمینه های گوناگون فعالیت های موسسه رازی شگل گرفته است تا متناسب با شرایط و استانداردهای روز دنیا نیازهای تحقیقاتی را پیش ببرند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۴۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد