Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، این تحقیقات بر اساس اطلاعات حاصل از پروژه تحقیقاتی جفرسون در دریاچه جورج در رابطه با نوعی زئوپلانکتون موسوم به Daphnia pulex انجام گرفته است. در پروژه مذکور قدرت سازگاری پلانکتون‌ها با نوعی نمک که در ساخت جاده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای ترکیبات شیمیایی آلوده کننده است، مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که پلانکتون Daphnia pulex قادر است مقادیر زیادی از این نمک را برای مدتی در حدود 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 ماه تحمل کند.
پلانکتون‌ها با تکیه بر ساعت بیولوژیکی خود در طول روز به عمق آب می روند و در شب به آب‌های کم عمق می روند تا از جلبک‌ها تغذیه کنند. این چرخه مهاجرت تاثیر بسیار مهمی بر اکوسیستم آب‌های محل سکونت پلانکتون‌ها دارد و تغییر آن می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری را به محیط زیست وارد کند.
محققان موسسه موسسه رنسلیر برای بررسی اثر آلودگی بر پلانکتون‌ها ابتدا ژن‌هایی را که ساعت بیولوژیکی را کنترل می‌کنند، شناسایی کرده و سپس پنج مجموعه از پلانکتون‌ها را که در معرض آلودگی نمک جاده قرار گرفته بودند، مورد بررسی قرار دادند.
در نتیجه این بررسی‌ها مشخص شد آلودگی پلانکتون ها به نمک جاده این موجودات را در سطوح ژنتیکی دستخوش تغییر می کند و هرچه میزان آلودگی بیشتر باشد، سازگاری پلانکتون‌ها با چرخه شب و روز با اختلال بیشتری مواجه می‌شود.
به گزارش ایرنا، ساعت ژنتیکی و بیولوژی پلانکتونDaphnia شباهت زیادی به ساختار بیولوژیک و ساعت مغز ما و بسیاری از جانداران دیگر دارد و این تحقیقات نشان می‌دهد بین سموم موجود در محیط زیست و عملکرد ساعت بیولوژیکی بدن ارتباط معنا داری وجود دارد. اکنون این سوال مهم مطرح است که آیا آلودگی‌های زیست محیطی می‌تواند تاثیر مشابهی بر ساختار ژنتیکی، ساعت بیولوژیکی و مغز انسان برجای بگذارد؟ این اولین بار است که محققان تاثیر سموم محیط را بر عملکرد ساعت بیولوژیک بدن بررسی کرده‌اند.

705

محققان موسسه پلی تکنیک اختلال ساعت بیولوژیکی سموم موجود در محیط زیست اکوسیستم آب‌های محل سکونت نمک جاده آلودگی‌های زیست محیطی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، علی مرادی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت:  با توجه به اینکه پتانسیل‌هایی در لایحه‌های اجتماعی وجود دارد و در بحث زیست محیطی استفاده میشود ،مخاطبین اثر گذار یک بخش شورا‌های اسلامی شهر هستند که در تبیین مسائل و اهداف محیط زیستی مشترک دارند.
وی افزود: این جلسه با حضور رئیس محیط زیست کشور و معاون رییس جمهور و شورا‌های عالی استان‌ها در کل استان‌های کشور به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز مبارزه بیولوژیکی با آفت برگ خوار بلوط
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند
  • (ویدیو) هشدار جدی کارشناس محیط زیست به تهرانی‌ها
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی