Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-30@12:50:36 GMT

اجازه نمی‌دهم از تندیس پورحیدری استفاده شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۲۴۸۸

اجازه نمی‌دهم از تندیس پورحیدری استفاده شود

به گزارش وانانیوز،  فریده شجاعی درباره برگزاری مراسم ترحیم اولین سالگرد منصور پورحیدری اظهار داشت: سعی کردیم مراسم را به بهترین نحو و در شأن «منصور» برگزار کنیم. مردم هم به خوبی استقبال و ما را شرمنده کردند. منصور یک سال است که دیگر بین ما نیست و لازم بود چنین مراسمی برای او برگزار شود.

وی در مورد غیبت برخی از چهره‌های ورزشی در این مراسم تصریح کرد: منصور فرد ورزشی بود و انتظار نداشتیم افراد سیاسی بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد سیاسی گرفتار مشکلات مملکت هستند و همانطور که گفتم خیلی انتظار نداشتیم به مراسم بیایند، اما انتظارمان از چهره‌های ورزشی زیاد بود. اگر آنها می‌آمدند، خوشحال‌مان می‌کردند.

همسر مرحوم پورحیدری در خصوص غیبت چهره‌هایی چون فرهاد مجیدی و علیرضا منصوریان گفت: شاید این افراد مشکلی داشتند که نتوانستند در مراسم حضور پیدا کنند. از علی دایی هم انتظار داشتیم به مراسم بیاید، اما تماس گرفت و گفت نمی‌تواند بیاید. منصوریان اما، تماسی نگرفت و نگفت که چرا نمی‌تواند بیاید. شاید عذری داشته که ما نمی‌دانیم. فرهاد و فرزاد مجیدی هم گفته بودند می‌آیند، اما نیامدند. از مجیدی انتظار داشتم در این مراسم شرکت می‌کرد. از کسانی که عمری کنار منصور بودند، انتظار زیادی داشتیم.

شجاعی در واکنش به ساخت تندیس مرحوم پورحیدری خاطرنشان کرد: در مورد این تندیس صحبت نکنید که خیلی دلخورم. از مدت‌ها قبل و زمانی که خودش زنده بود، قرار شد که تندیس پورحیدری ساخته شود. یک سال روی این تندیس کار شده بود و تصور می‌کردیم چیز خوبی شود. اجازه ندادند در این یک سال تندیس را ببینیم و مدام گفتند در مراسم رونمایی آن را می‌بینید. آنقدر ساخت تندیس‌ به صورت کامپیوتری پیشرفت کرده که راحت می‌توانند شکل خود شخصیت درست کنند. نمی‌دانم چطور تندیس را ساخته بودند که شکل منصور نبود. متأسفم که تندیس پورحیدری پس از یک سال و نیم کار شبیه او نشده بود. اگر هم فرض کنیم، شبیه پورحیدری باشد، بیشتر برای دوران بیماری اوست، در صورتی که تندیس را برای روزهای شادابی او می‌سازند.

وی در پاسخ به این سؤال که تندیس به درخواست چه کسانی ساخته شد، گفت: به درخواست ما نبود و مدیران سابق استقلال از جمله کاظم اولیایی پیشنهاد آن را داده بودند. اولیایی هم تندیس را ندیده بود و شب گذشته از آن رونمایی شد. اجازه نمی‌دهم از تندیسی که شبیه پورحیدری نیست، استفاده شود. مسئولان صدا و سیما به من گفتند که با این تندیس چه کار کنیم که پاسخ دادم، آن را برگردانید. ظاهرا قرار بود این تندیس به کمیته ملی المپیک داده شود، اما صراحتا بگویم شبیه پورحیدری نیست که بخواهند به عنوان تندیس استفاده کنند.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد

محمد اسلامی گفت: در پاسخ به کسانی که می‌گویند میراث فرهنگی باعث خشک شدن درختان روستای تاریخی گیسک شده، باید بگویم که این یک ادعای گمراه‌کننده از سوی افرادی بود که آب این روستا را قبلا برای مصارف در اراضی دیگر انتقال داده بودند.

وی افزود: ما پیگیر موضوع برای بازگشت آب به روستا و زنده شدن محیط سبز و زیبای روستا هستیم و به هیچ عنوان اجازه انتقال باقیمانده آب را حتی به نزدیک‌ترین اراضی مجاور هم نمی‌دهیم.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند با اشاره به تغییر مسیر آب روستا که اخیرا رخ داده، گفت: پس از گزارش مردمی، بلافاصله به روستای تاریخی گیسک رفتیم و با مشاهده جاری شدن آب در جوی وسط روستا که از بالاترین قسمت ساخت و ساز تا استخر محوطه جنب بود، خیلی خوشحال شدم، چون یکی از زیباترین حالات در این روستای گردشگری _تاریخی، جاری بودن آب در این جویبار است.

وی اظهار کرد:، اما مطلع شدیم قصد احتمالی کشاورزان انتقال این آب از طریق لوله به مناطق دیگر است لذا به اطلاع تمام دوستداران میراث فرهنگی خصوصا علاقمندان به روستای تاریخی گیسک می‌رسانم که حفظ بافت تاریخی و منظر فرهنگی و طبیعی روستا از وظایف میراث است و اجازه تغییر در ماهیت فیزیکی چه در بخش ساختمان‌ها چه در بخش محیط و کشاورزی را نخواهد داد.

اسلامی تاکید کرد: طبق قانون، زمانی که یک اثر به ثبت ملی می‌رسد هرچند هیچ تغییری در مالکیت آن بنا اتفاق نخواهد افتاد، اما تغییر در شکل و محتوای آن اثر و نیز عرصه و حرایم آن غیرقانونی خواهد بود و عامل یا عوامل دخیل در هر اتفاقی تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان زرند افزود: به استناد قانون، تخریب بنا‌های تاریخی مجازات‌های بسیار سختی به همراه دارد و بعضا از آن بعنوان جرمی همسان با جرم‌های امنیتی یاد می‌شود.

 روستای گیسک شهرستان زرند بر اثر زمین‌لرزه سال ۱۳۵۶ ویران شد و بازماندگان زلزله با کمک دولت وقت در یک کیلومتری روستای ویران شده، خانه‌هایی بنا کردند (نام روستای جدید شهرک طالقانی است).

قرار گرفتن روستا در دامنه کوه و معماری طبقاتی آن، خانه‌های سرخ رنگ، وجود تالار‌ها و بازارچه‌های زیرزمینی، عدم آواربرداری موجب شد این روستا به اکوموزه تبدیل شود. 

میراث فرهنگی این روستای ویران شده را ثبت و به سایت گردشگری تبدیل کرده است.

روستای گیسک بزرگترین روستای خالی از سکنه ایران است و یکی از جاذبه‌های دیدنی در شمال کرمان است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • از افغانستان متحد دفاع می کنیم
  • پیرمغان را با صدای علیرضا عصار و با شعر حافظ بشنوید
  • «نون خ» چه خط‌قرمزهایی را رعایت کرد؟
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد