Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@01:42:04 GMT

عزم عربستان و روسیه برای بالا نگه داشتن قیمت نفت

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۴۳۱۸

عزم عربستان و روسیه برای بالا نگه داشتن قیمت نفت

وزارت انرژی روسیه اعلام کرد که این کشور به همراه عربستان سعودی، ازبکستان و قزاقستان آماده ی جدی تر کردن همکاری های خود برای کاهش ذخایر نفت جهانی هستند. اعلامیه ی وزارت انرژی روسیه  پس از ملاقات نمایندگان این چهار کشور در روز چهارشنبه منتشر شده است. به گفته ی وزارت انرژی روسیه، کشور ترکمنستان نیز به عنوان عضو ناظر در نشست بعدی شرکت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، روسیه و عربستان سعودی در حال هدایت کردن پیمانی بین اعضای اوپک و کشورهای غیر عضو هستند که به موجب آن تولید نفت جهانی را کاهش دهند. این امر با هدف بالا نگه داشتن قیمت نفت صورت خواهد گرفت. 

خالد الفلیح وزیر نفت عربستان پس از این نشست چهارجانبه اعلام کرده است که به تلاشی ییشتر برای کاهش ذخایر نفت جهانی احتیاج است. در این خصوص، الفلیح با سران کشورهای قزاقستان،مالزی،اکوادور، نیجریه و لیبی شخصا به گفتگو پرداخته است. به گفته ی وی،  ۲۴ کشوری که قرارداد همکاری برای کاهش تولید نفت امضا کرده اند از این توافق رضایت کلی دارند و برای پیشبرد توافق متعهدند. وی همچنین افزوده است که: همه این را می دانند که کارها هنوز به طور کامل انجام نشده است، و هنوز میزان چشمگیری کار برای کاهش موجودی نفت باقی مانده است. ماموریت هنوز پایان نیافته، کار بیشتری مورد نیاز است.
کشورهای عضو اوپک، روسیه و برخی کشورهای دیگر تولید کننده نفت قرار است که آخر ماه نوامبر در وین اتریش با هم ملاقات کنند و در خصوص تمدید قرارداد کنونی کاهش تولید نفت تصمیم گیری کنند. لازم به ذکر است که سازمان کشور های صادر کننده نفت و ۱۱ کشور دیگر از جمله روسیه در اواخر سال گذشته توافق کردند تا برای ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا و در پی آن افزایش قیمت نفت، تولید خود را از اول سال ۲۰۱۷ در مجموع روزانه ۱.۸ میلیون بشکه کاهش دهند. در تاریخ ۲۵ می، تولید کنندگان تصمیم گرفتند که قرارداد کاهش تولید نفت را که در ابتدا ۶ ماهه بود، برای ۹ ماه دیگر تمدید کنند، و تا ماه مارس ۲۰۱۸ به کاهش تولید ادامه دهند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۴۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • ۹۰ هزار ایرانی در مراسم حج امسال شرکت خواهند کرد
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت
  • بهروز افخمی: باید به سینمای چین و روسیه نفوذ کنیم
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • بهروز افخمی : باید به سینمای چین و روسیه نفوذ کنیم
  • قیمت تخم‌مرغ کاهش یافت
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد