Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از جویبار؛ ساخت مدرسه حضرت معصومه (س) که هفت سالی است ساخت آن در شهرستان جویبار آغاز شده، بعد از این برهه زمانی هنوز در پیچ و خم جذب اعتبارات باقی مانده است.

مدرسه دولتی راهنمایی حضرت معصومه (س) از سال 1389 به دلیل تخریبی بودن، ساخت آن توسط اداره کل نوسازی مدارس مازندران از محل طرح تخربی و بازسازی آغاز شد و در حال حاضر به دلیل عدم تخصیص اعتبار ملی و تخریب و بازسازی ماه ها است این طرح راکد مانده و ساخت آن در سایه ای از ابهام قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر مسئولین شهرستان و استان درصدد جذب اعتبار برای تکمیل نهایی این مدرسه هستند.

بیش از یکسال پولی دریافت نکرده ام

پیمانکار مدرسه حضرت معصومه (س) روز یک شنبه طی گفت و گویی با خبرنگار برنا با اشاره به اینکه مبلغ قرارداد و اضافه کار جمعا 900 میلیون تومان با شرکت سورک سازه قرارداد بسته شده، گفت: در ابتدای کار 150 میلیون تومان توسط اداره کل نوسازی مدارس پرداخت شد و این درحالی است که من پیمانکار حدود 450 میلیون تومان کار کرده ام.

یاسر رستمی با اشاره به اینکه از سال گذشته هیچ پرداختی برای این مدرسه انجام نشده، گفت: تا پایان سال گذشته نصب پنجره ها انجام شد اما اعتباری از سوی اداره کل نوسازی تزریق نشده است.

وی خاطر نشان ساخت: در بازدید اخیر استاندار از این طرح بعد یک سال و نیم راکد ماندن طرح بنا شد تا از اسناد خزانه مبلغی برای تکمیل این طرح در نظر گرفته شود درحالی که این اسناد اوراق حدود یک سال طول می کشد تا مبلغ آن واریز شود.

پیمانکار مدرسه حضرت معصومه (س) با اعلام اینکه کار ساختمان اصلی مدرسه انجام شده، افزود: نما و محوطه سازی مدرسه با حدود 700 میلیون تومان تکمیل می شود.

رستمی با گلایه از فرماندار شهرستان گفت: چندین بار مشکلات این مدرسه را به عرض ایشان رساندیم اما متاسفانه اقدام خاصی انجام نشده است.

عدم تخصیص اعتبار دلیل مهم راکد ماندن

رئیس آموزش و پرورش شهرستان جویبار در خصوص راکد ماندن ساخت مدرسه دولتی حضرت معصومه با بیان اینکه ساخت این مدرسه از هفت سال پیش آغاز شده است، گفت: بدهی 300 میلیون تومانی به پیمانکار و عدم اختصاص اعتبار مناسب ملی از دلایل مهم راکد ماندن این طرح بوده است.

اصغر رحیمی با اشاره به اینکه 85 درصد ساخت این مدرسه انجام شده، افزود: با نظر پیمانکار مبلغی حدود 700 میلیون تومان برای اتمام پروژه مدرسه حضرت معصومه (س) نیاز است.

وی با اعلام اینکه با هماهنگی های فرماندار و استاندار هنوز اقدام خاصی صورت نگرفته، خاطرنشان ساخت: نامه ای برای گرفتن تسهیلات طرح برکت ارسال شده که هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است.

اعتبار 700 میلیون تومانی برای تکمیل نهایی طرح

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران طی گفت و گویی با اعلام اینکه اعتبار طرح مدرسه حضرت معصومه (س) از محل طرح ملی و تخریب و بازسازی مدارس غیراستاندارد در نظر گرفته شده، گفت: به دلیل عدم نقدینگی و تخصیص اعتبار اجرای این طرح طولانی شده است.

قربانعلی شیرزاد با اشاره به اینکه استفاده از طرح اسناد خزانه با دستور استاندار هنوز مشخص نشده، افزود: این طرح جزو اولویت های کاری اداره کل نوسازی مدارس استان در سال جاری است و با جذب اعتبارات مراحل تکمیل آن را نهایی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه با دستور استاندار مازندران نامه ای برای گرفتن اعتبار از طرح بنیاد برکت ارسال شده، گفت: هنوز جواب خاصی در این خصوص داده نشده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان مازندران با بیان اینکه تاکنون یک میلیارد و 100میلیون تومان برای ساخت این مدرسه هزینه شده گفت: برای مراحل نهایی آن 700 میلیون تومان اعتبار نیاز است.  

شایان ذکر است در شهرستان جویبار با 128 مدرسه دولتی حدود 12 هزار دانش آموز در این مدارس ها مشغول به تحصیل هستند.

خبرنگار: مونا معینی کوچکسرایی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۲۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، محمدعلی پهناور با بیان اینکه سال گذشته ۵۴۰ میلیارد ریال اعتبار ملی برای پروژه‌های ورزشی استان اردبیل در نظر گرفته شده بود که با همدلی و کمک نمایندگان مجلس و مسئولان عالی استان این رقم تا پایان سال به بیش از ۲ برابر افزایش یافت، افزود: علاوه بر این اعتبارات استانی در نظر گرفته شده برای طرح‌های عمرانی ورزش استان با عنایت استاندار پارسال از ۳۸۰ میلیارد ریال به ۵۸۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
وی گفت: با اینکه پارسال اعتبارات لازم برای تکمیل و اتمام پروژه‌های ورزشی استان اردبیل افزایش چشمگیری داشت اما این اعتبارات به هیچ وجه جوابگوی پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام درنقاط مختلف این استان نیست و تلاش می‌کنیم با کمک نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی امسال نیز اعتبارات لازم برای تکمیل و اتمام پروژه‌های ورزشی استان افزایش یابد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه غیر از مجموعه ورزشی علی دایی اردبیل، ۶۵ پروژه ورزشی نیمه‌تمام در نقاط مختلف این استان وجود دارد، اظهار کرد: برای تکمیل و اتمام ۶۵ پروژه ورزشی نیمه‌تمام در نقاط مختلف استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال مورد نیاز است و با این روند تخصیص اعتبار شاید تکمیل و بهره‌برداری از آنها ده‌ها سال طول بکشد.
پهناور خاطرنشان کرد: برای حل کسری اعتبار مورد نیاز علاوه بر تلاش برای افزایش اعتبارات ملی باید نسبت به تامین اعتبارات لازم با روش‌های مختلف اقدام می‌کردیم و بر همین اساس تصمیم گرفته شد تا از فرصت استثنایی مولدسازی نهایت استفاده برای رفع این کمبودها استفاده شود.
وی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امسال با فروش سه ملک در مجموع سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی در این استان اختصاص می‌یابد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه این املاک در اسرع وقت به بخش خصوصی واگذار خواهد شد، افزود: اقدامات لازم برای فروش این املاک با هدف تامین اعتبار برای تکمیل و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان انجام شده و مراحل نهایی را طی می‌کند.
پهناور اظهار کرد: با فروش این املاک و تامین اعتبار مورد نیاز سه پروژه نیمه‌تمام ورزشی استان شامل اولین و مدرن‌ترین پیست اسکی سرپوشیده کشور در شهرک نیروی انتظامی شهر اردبیل، طرح‌های ورزشی نیمه‌تمام موجود در ورزشگاه تختی اردبیل مانند (بهسازی و بازسازی زمین چمن، ساختمان و سکوی تماشاگران و احداث و راه‌اندازی ۶ خانه تخصصی برای ورزش‌های غیرتوپی) و دفتر مشترک هیات‌های ورزشی و خانه جوانان در شهرک کوثر تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی گفت: امیدواریم با تکمیل و اتمام این پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام در کمترین زمان ممکن و با قرار دادن آنها در اختیار ورزشکاران و جوانان میانگین سرانه ورزشی استان افزایش یابد.
َ

دیگر خبرها

  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می‌شود
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه‌ معصومه(س) برگزار می‌شود
  • تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در آب و فاضلاب خراسان رضوی
  • ۵۶۰ هزار افطاری ساده و گرم در حرم حضرت معصومه (س) توزیع شد
  • افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل
  • ساخت قبور جدید در آرامستان بهشت معصومه (س) قم