Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-03@15:24:17 GMT

ایرانی ها، آیفون X نخرند

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۳۳۱۷

مدیرکل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا: موبایل آیفون 10 یا آیفون X اولین موبایل ممنوعه در طرح رجیستری موبایل است.

به گزارش شریان نیوز،حمیدرضا دهقانی‌نیا درباره با چگونگی اجرای فاز اول طرح رجیستری موبایل گفت: بعد از انجام فرآیند پایش شبکه، فاز اول اجرای طرح رجیستری موبایل با معرفی دو مدل گوشی  شروع می‌شود و ابتدا به همه برندها و مدل‌ها نمی‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برای به‌نتیجه رسیدن چنین سیستمی در سطح‌ملی و گسترده باید مرحله به مرحله پیشروی کنیم تا ذی‌نفعان هم با طرح منطبق و ضرر و زیانی متوجه انها نباشد.


وی با اشاره به ورود موبایل به کشور پس از اجرای فاز اول و اعلام مدل‌های ممنوعه خاطرنشان کرد: آغاز پروژه با برخی مدل‌ها و برندها آغاز می‌شود اگر فرد مسافری همان گوشی را همان زمان وارد کشور کند باید طبق قانون اعلام شده عمل کند.

مدیرکل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا با بیان اینکه موبایل آیفون 10 یا آیفون X اولین موبایل ممنوعه در طرح رجیستری موبایل است و خدمات اپراتوری دریافت نمی‌کند، اظهار داشت: با توجه به شروع فرآیند پایش شبکه طرح ثبت تلفن‌همراه یعنی طرح رجیستری موبایل و عدم مشاهده گوشی اپلX  یا همان اپل 10 در شبکه و همچنین توجه به این موضوع که تا به امروز  در گمرک هیچ ثبت سفارشی برای این گوشی نبوده و IMEI آن  در گمرک به ثبت نرسیده لذا بدون‌شک گوشی مذکور کالای قاچاق است و در این طرح پس از شروع اعمال سیاست از شبکه اپراتوری سرویس نمی‌گیرند.

وی افزود: به‌دلیل قیمت بالا و کاذب گوشی آیفون X در بازار ایران و عدم دریافت خدمات اپراتوری این گوشی با اجرای طرح رجیستری توصیه می‌شود که مردم این گوشی‌ها را خریداری نکنند و تا زمان واردات قانونی همراه با گارانتی رسمی این گوشی جدید از اپل منتظر بمانند.

دهقانی‌نیا درباره مدل‌های ممنوعه موبایل گفت: مدل‌های ممنوعه موبایل از جمله مدل‌های اولیه که در طرح رجیستری موبایل قرار می‌گیرند با هماهنگی شرکت‌های رسمی وارد کننده اعلام می‌شود. انتظار بر این است که طرح رجیستری موبایل تا سه ماه آینده تمامی مدل‌های موبایل از تمام برندها را پوشش دهد.

دهقانی‌نیا ادامه داد: در حال حاضر بیش از 90 درصد گوشی‌های کشور از طریق مبادی غیر قانونی به صورت قاچاق وارد بازار می‌شود و همین مسئله نشان از بازار بزرگ قاچاق دارد. یکی از اهداف اصلی اجرای مرحله به مرحله طرح رجیستری موبایل، واردات هدفمند است چرا که اجرای گام به گام اطمینان وارد کننده را بیشتر می‌کند و جلوی قاچاق گرفته می‌شود و در نهایت همه ذینفعان به تناسب از این طرح بهره خواهند برد.

مدیر کل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا تاکید کرد: مردم از اجرای طرح رجیستری موبایل نگران نباشند و در قبال این طرح هیچ هزینه ای از مردم دریافت نخواهد شد.

وی درباره سامانه پیامکی 7777  به عنوان مرکز اطلاع‌رسانی گوشی قاچاق در طرح رجیستری موبایل خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند با ارسال IMEI مدل موبایل خود به سامانه‌پیامکی با شماره 7777 از اصالت کالا و اینکه کالا در شبکه ثبت شده یا خیر، مطمئن شوند. به‌عبارت دیگر اگر در استعلام این پیام دریافت شد که کالا در شبکه ثبت نشده، از خرید این گوشی خودداری کنند در غیر این صورت در هفته‌‏های آتی سرویس نمی‌گیرند.   خبرگزاری ایلنا

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!