Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری-ایرنا-دبیرکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده واژگونی اتوبوس درمحور سوادکوه در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگارایرنا، حسین نیازآذری روزدوشنبه درگفت وگو با خبرنگاران هدف اصلی بررسی این پرونده را در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی الزام شدن وزارت راه و شهرسازی برای تهیه نقشه ایمنی راه براساس دستور معاون اول رئیس جمهوری دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : اگر مجریان در اعمال قانون کوتاهی داشته باشند؛ باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند و در این نوع حوادث صرفا نباید با مقصر دانستن راننده کار را پایان یافته تلفی کرد.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی همچنین خواهان پاسخگویی عواملی شد که اجازه تردد به خودروی دارای نقض فنی دادند.
وی با تشکر از خدمات نیروهای امدادی در این حادثه ابرازامیدواری کرد با همراهی و مشارکت مردم و جدیت نهادهای مسوول شاهد کاهش حوادث جاده ای باشیم
درحادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسیر- تهران- گرگان که یکشنبه شب درمحور سوادکوه درمنطقه 'دوگل ' رخ داد 14 نفر از سرنشینان کشته و 25 نفر نیز مصدوم شدند.
** برخورد سخت گیرانه با متخلفان
رئیس مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به نقش عوامل انسانی در سوانح رانندگی در محورهای کشور از وزارت راه و شهرسازی و پلیس راه خواست تا برخورد سختگیرانه تری نسبت به متخلفان داشته باشند.
نیازآذری با ابراز تاسف از عادی شدن سوانح دلخراشی رانندگی در کشور خواهان ایجاد عزم ملی برای کاهش سوانح رانندگی در جاده های کشور شد.
در نیمه نخست سال جاری 335 نفر در جاده های مازندران براثر سوانح رانندگی جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد کاهش داشت.
خبرنگار: حسین فلاحتی** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است