Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@16:36:50 GMT

تولید آزمایشی پژو 301 از هفته آینده در ایران

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۸۹۲۴

مدیرعامل ایکاپ در ادامه درباره میزان داخلی سازی تصریح‌کرد: در مورد پژو 2008 طبق برنامه ای که اعلام کرده بودیم، بنا بود در سال اول تولید به 40 درصد تولید داخل برسیم که این امر عملی خواهد شد، در مورد پژو 301 که به زودی تولید آزمایشی آن شروع می‌شود هم میزان داخلی سازی بیش از 40 درصد خواهد بود که در این زمینه منتظر بازدید شرکت مورد تائید وزارت صنایع برای صحه گذاری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره زمان ورود پژو 301 به بازار گفت: تولید آزمایشی پژو 301 از هفته آینده آغاز خواهد شد اما باید تست‌های مربوطه انجام شود چرا که محصولاتی که میزان داخلی سازی آنها بیشتر است نیاز به آزمایش‌های بیشتر  و کامل دارد.

معتمد درباره انتقادات مطرح شده نسبت به واردات محصولات پژو گفت: برنامه ما از ابتدا هم تولید بوده و هست لیکن در کنار تولید، در بخش‌هایی از بازار که تیراژ تکافؤی تولید اقتصادی را ندارد، واردات هم در برنامه ما هست که با ارائه محصولات درجه اول جهانی، امکان انتخاب بیشتری برای مشتریان ایرانی فراهم کنیم .

به گفته مدیرعامل ایکاپ تعداد واردات به اندازه‌ای است که تولید توجیه ندارد و در واقع حضور ما در این بازه قیمتی باعث رقابت بیشتر و ایجاد انتخاب بیشتر برای مشتری می‌شود.

وی در ادامه درباره قیمت گذاری پژو 2008 و تفاوت قیمت کارخانه و بازار اضافه کرد: باید منتظر باشیم که هیجان بازار از بین برود تا قیمت واقعی خودرو مشخص شود، ما از اول هم می‌دانستیم که پژو 2008 ارزش بالایی برای مشتری دارد .

مدیرعامل ایکاپ در ادامه خاطرنشان کرد: در مورد قیمت واقعی این خودرو باید آن را با خودروهای موجود در رده قیمتی 80 تا 130 میلیون که تاکنون تا حدودی ناشناخته و دست نخورده بود  مقایسه کرد.

معتمد با بیان اینکه شرکت مشترک ایران خودرو  مرداد سال گذشته به ثبت رسید و شهریور سال جاری خودرو پژو 2008 را به مردم تحویل داد، تاکید کرد: تولید صورت گرفته با رعایت تمام مقررات و استانداردهای داخلی سازی انجام شده که دستاورد بزرگی است.

به گفته او  آقای امپراتو مدیر برند پژو ، در کنفرانس خودروی تهران نیز ایجاد شرکت و رسیدن به تولید طی 8 ماه را یک رکورد جهانی اعلام کرد .

مدیرعامل ایکاپ در پایان در خصوص روند کند داخلی سازی اظهار کرد: این جمله دقیق نیست و وقتی میزان داخلی سازی روی محصول ما فقط 15 ماه بعد از شروع کار بیش از 40 درصد است، نمی‌توانیم اعلام کنیم که روند داخلی سازی کند است .

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۸۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟