Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر قرار است سازمانی تحت عنوان سازمان نظام رسانه ای در کشور شکل بگیرد، این سازمان باید تامین کننده حقوق تمامی فعالان عرصه رسانه باشد.

سید احسان قاضی زاده هاشمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درمورد ارجاع لایحه سازمان نظام رسانه ای به کمیسیون فرهنگی دولت و درخواست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بیان نظر پیشکسوتان رسانه در این لایحه افزود: سازمان نظام رسانه ای باید با حفظ استقلال و هویت رسانه چه در زمینه صدور مجوز و چه در زمینه رسیدگی به تخلفات رسانه ای تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این سازمان باید بیش از آن که نقش محدودیت ساز داشته باشد نقش آن باید تامین کننده حقوق اصحاب رسانه و حمایت مادی و معنوی آنان باشد.
مدیرکل پیشین مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قانون مطبوعات جمهوری اسلامی ایران را قانونی محکم دانست و خاطرنشان کرد: سازمان نظام رسانه ای باید ضمن حفظ ارزش ها و اصول موجود در قانون مطبوعات و اضافه شدن رسانه های نوین تضمین کننده نقاطی باشد که در قوانین فعلی به آن اشاره نشده است.
قاضی زاده با بیان این که در لایحه سازمان نظام رسانه ای باید یک تعریف دقیق و درست از خبرنگار، صاحب امتیاز، مسوول مسوول و سایر بخش های رسانه صورت بگیرد، تاکید کرد: سازمان نظام رسانه ای باید یک سازمان حرفه ای و کاربردی فارغ از جریان سازی های سیاسی باشد تا بتواند به اهداف مدنظر خود دست یابد.
وی ادامه داد: ارایه یارانه و تسهیلات به اصحاب رسانه باید مستقل از اراده دولت ها باشد و این کار بایستی از سوی سازمان نظام رسانه ای انجام شود تا یک انتخابات باعث نشود عده ای خاص امتیازات بگیرند و در انتخابات بعد عده ای دیگر این امتیاز را بدست آورند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اقدام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کسب نظر از پیشکسوتان رسانه برای تکمیل لایحه سازمان نظام رسانه ای را خوب و مثبت دانست و گفت: البته این اقدام باید زودتر این و پیش از تهیه لایحه انجام می شد؛ اصحاب رسانه باید در ابتدا در تنظیم و تدوین لایحه سازمان رسانه ای ایفای نقش می کردند.
قاضی زاده با تاکید بر این که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهیه و تدوین و ارسال لایحه تشکیل سازمان نظام رسانه ای به مجلس هرچه سریع تر اقدام کند، یادآور شد: یک سال و نیم پیش در ابتدای مجلس دهم وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس گفت که سه ماه آینده این لایحه به مجلس تقدیم می شود اما پنج دوره سه ماه گذشته است و هنوز لایحه ای دریافت نکرده ایم.
به گزارش ایرنا، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز شنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: لایحه سازمان نظام رسانه ای برای بررسی برخی مواد آن به کمیسیون فرهنگی دولت ارجاع شد، از دیدگاه های پیشکسوتان رسانه در تکمیل لایحه سپاسگزار خواهم بود.
سیام*9254**خبرنگار: سجاد خسروانیان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است

استاندار اصفهان گفت: تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است و استفاده از ظرفیت شوراها به نحوی نهادینه شد که مردم در حرکت جمعی برای حل مسائل پیرامونی خود مشارکت کنند و نظام ما به‌عنوان یک نظام مردمی با شکل گیری شوراها روند پایدارتری را پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدرضا مرتضوی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ با حضور در یکصدوسی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن گرامیداشت روز ملی شوراها اظهار کرد: روز شوراها را به همه اعضای شوراهای استان، شهرستان و روستاهای کشور به‌ویژه اصفهان تبریک عرض می‌کنم و این روز فرصتی برای ارزیابی عملکردی و حرکت به سمت اهداف متعالی شوراها است.

وی با اشاره به نگاه حکیمانه حضرت امام (ره) به تشکیل شوراها افزود: شوراها یکی از مظاهر مشارکت مردم در سرنوشت خود است که با نگاه حکیمانه حضرت امام شکل گرفت و مقام معظم رهبری نیز با همین نگاه همانطور که در شعار امسال نیز بر مشارکت مردم تاکید داشتند، به صورت رسمی و در قالب وضعیت کنونی بخشی از حکمرانی به سمت مردم سوق داده شد.

استاندار اصفهان شوراها را جلوه‌ای از حرکت برای استقرار جمهوری اسلامی در میان مردم دانست و افزود: با شکل‌گیری شوراها اتفاقات خوبی رقم خورده است و در کنار تحقق قانون اساسی و نیز تحقق نگاه مکتبی و دینی ما، جامعه را به سمت استفاده از خرد جمعی و شریک کردن مردم در امور خود پیش برده است.

وی با بیان اینکه حکمرانی مردم در مسیر شوراها یکی از جلوه‌های همین موضوع است که مصداق بارز آن شکل گیری شوراهای شهرها و روستاها بوده است، تصریح کرد: تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است و استفاده از ظرفیت شوراها به نحوی نهادینه شد که مردم در حرکت جمعی برای حل مسائل پیرامونی خود مشارکت کنند و نظام ما به‌عنوان یک نظام مردمی با شکل گیری شوراها روند پایدارتری را پیدا کرد.

مرتضوی یکی از ویژگی‌های شوراها را نگاه سایر استان، به عملکرد شوراهای کلان‌شهرها به‌ویژه اصفهان دانست و گفت: اصفهان محل رفت و آمد مسئولان مختلف است و تأثیرپذیری از نگاه و عملکرد و نحوه تصمیم‌گیری شورای اسلامی شهر اصفهان در سایر شهرها و روستاها انعکاس خود را نشان می‌دهد و در بخش‌های مختلف این تأثیرپذیری را می‌بینیم؛ حتی با این جزئیات زمانی که یک نماد برای روشنایی شهر استفاده می‌شود، در شهرهای کوچک تاًثیرگذاری ان دیده می‌شود که این خود فرصتی برای تعامل و هماهنگی میان شوراها فراهم می‌کنید.

وی با اشاره به رویکردهای متناسب دغدغه‌مند شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: توجه به مسائل زیست‌محیطی، نگاه به ظرفیت سازی تأمین انرژی، توجه به منابع آب، مصرف بهینه آن و مباحث صرفه‌جویی آب و ارائه کمک فکری به مدیریت استان در حوزه آب و توجه به مباحث حمل‌ونقل عمومی نشان دهنده نگاه عمیق شورای ششم به مسائل شهر و استان است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه یکی از اتفاقات مبارکی که در این دوره شورا رخ داده این است که به جای نگاه دفعی به مسائل شهری نگاه ویژه و ریشه‌ای تر و عمیق‌تری داشته است، تصریح کرد: این نگاه به سمت عمیق‌تر رفته است و اگر مدیریت شهری برای خط دو مترو وقت بگذارد اهمیت بیشتری دارد تا کارهای سطحی مانند ایجاد شهر کارگاهی در معابر و خیابان‌ها، بهره‌برداری از آن قطعاً اثربخشی بهتری در شهر خواهد داشت.

وی افزود: جای قدردانی دارد که شورای شهر اصفهان علی رغم هزینه‌های اجتماعی، به دنبال کارهای ریشه‌ای و عمیق رفته‌اند و تصمیمات خوبی در حوزه سلامت و گردشگری از سوی شورای شهر گرفته شده است.

مرتضوی گفت: در موضوع آب به غیر از پروژه بهشت آباد، بقیه پروژه‌های آبی استان فعال است و روند همه آنها به سرعت در حال انجام است و اگر اطلاع‌رسانی نمی‌شود به خاطر حواشی است که با اطلاع‌رسانی آن برای پروژه‌ها پیش می‌آید و این حواشی در گذشته سبب تعطیلی پروژه‌ها شده است.

کد خبر 748623

دیگر خبرها

  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • حامیان گشت ارشاد