Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید زعفران به سبب مزایای بی شماری که نسبت به سایر کشتها دارد ، بعنوان کشت مقرون به صرفه و مایه تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به شمارمی رود به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، رییس اداره جهادکشاورزی شهرستان رباط کریم بابیان اینکه کشت زعفران ازسال ۱۳۷۳در رباط کریم آغازشده گفت : ابتدا وسعت زمینهای زیرکشت زعفران به پانصدمترمربع می رسید ، اما به دلیل شرایط خوب آب وهوایی و مرغوبیت خاک در زمینهای رباط کریم ، هم اکنون هفتادهکتاراز اراضی کشاورزی شهرستان زیرکشت زعفران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی صالحی با اشاره به اشتغال هشتصدنفر در تولید زعفران رباط کریم ابراز امیدواری کرد با حمایت دولت از کشت این گیاه ارزشمند و توسعه کشت علاوه بر افزایش اشتغال زمینه صادرات زعفران بیش از گذشته فراهم شود. یک کشاورز رباط کریمی نیز که درچند هکتاراززمینهای خود زعفران کاشته می گوید : با نخستین بار که پیاززعفران درزمینی کاشته می شود می توان ۸تا۱۰سال از آن زمین زعفران برداشت کرد محمدسلامت با اشاره به اینکه گیاه زعفران به آب کم نیازدارد افزود : زمین زیر کشت زعفران ، دوبار در سال ، یکی در مهر و بار در دیگر در اواخر فروردین ماه آبیاری می شود. وی با اشاره به اشتغال‌زایی این محصول هنگام برداشت، فراوری و بسته بندی  گفت : هرهکتارزمین زعفران به ۳۰تا۴۰ کارگر برای برداشت محصول نیازدارد و مراحل دیگر فرآوری و بسته بندی نیز اشتغال قابل توجهی ایجاد می کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به زودی میزان خسارت سیل به مزارع گندم اعلام می‌شود

سهراب سهرابی گفت: طی سه روز اخیر بارش های سیل آسا در استان های خوزستان، ایلام و فارس داشتیم.

به گفته او، هنوز گزارش تکمیلی از میزان خسارت‌ها  ناشی از سیل و بارش‌ در استان‌های جنوبی نهایی نشده و به‌زودی میزان آن اعلام خواهد شد.

سهرابی از توقف برداشت گندم در استان‌های خوزستان، ایلام و فارس خبر داد و گفت: بنابر پیش بینی های قبلی سازمان هواشناسی، اطلاع رسانی لازم در خصوص انتقال گندم های خریداری شده به فضای مسقف داده شده بود.  

مجری طرح گندم وزارت جهاد با بیان اینکه گندم‌های خریداری شده از بارش‌های اخیر خسارتی ندیدند، در برخی مزارع گندم‌ها در مرحله رسیدگی بودند و در برخی مناطق حجم بارش و باد گندم‌ها را دچار خوابیدگی کرده است که با گرمای هوا مشکل رفع می شود.

او ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۷ استان کشور همچون خوزستان، کرمان، ایلام، فارس، هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان  در حال انجام عملیات برداشت گندم هستند و همواره بدلیل بارش‌های سیل آسا برداشت گندم استان‌های خوزستان، ایلام و فارس متوقف شده است‌.

سهرابی گفت: برآوردهای اولیه حاکی از آن است که خرید تضمینی گندم به بالای ۱۳.۵ میلیون تن برسد، البته شرایط آب و هوایی در ادامه اردیبهشت و اوایل خردادماه امسال تعیین کننده تولید و خرید گندم است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • برداشت بیش از ۴۶۰ تن کلزا از مزارع خرمشهر
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • برداشت توت فرنگی از مزارع گلستان
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • به زودی میزان خسارت سیل به مزارع گندم اعلام می‌شود
  • اجاره خانه در رباط کریم چند؟
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی