Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان گفت: از زمان تصدی این مسئولیت تاکنون ۵ تفاهم نامه ملی و استانی در این حوزه منعقد و اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، کلثوم غفاری توران، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان، امروز (15 آبان) در نشست استاندار با زنان فرهیخته استان با ارائه گزارش عملکردی در حوزه بانوان و خانواده گفت: از زمان تصدی این مسئولیت تاکنون پنج تفاهم نامه همکاری در سطح ملی و استانی منعقد و اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در این حوزه سه تفاهم نامه کشوری با معاونت زنان ریاست جمهوری، طرح توان افزایی زنان مدیر و مسئول استان و طرح تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده منعقد شد.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ادامه داد: طرح تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده در دو فاز و با کمک 20 سازمان مردم نهاد در 14 شهرستان برگزار شده و در همین راستا 32 هزار نفر ساعت آموزش به زنان و خانواده ها ارائه شده است.

 

وی گفت: دو تفاهم نامه استانی در خصوص آموزش های فرهنگی و اجتماعی شامل طرح تحکیم بنیان خانواده با هدف توان افزایی زنان روستایی در 100 روستا و توانمندسازی جوامع محلی با حفظ منابع طبیعی منعقد و در نخستین گام در روستای فارسیان آغاز شده است.

 

غفاری در خصوص اقدامات در زمینه اشتغال بانوان، گفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری با یکی از شرکت ها در خصوص کشت گیاهان دارویی و همچنین تفاهم نامه دیگری برای کشت گیاهان ارگانیک در همین راستا بود.

 

وی در زمینه نوغانداری و ظرفیت های توسعه آن در استان، اظهار کرد: در این زمینه 12 جلسه مشترک در استان برگزار شده و دو کارگاه نیمه صنعتی ابریشم کشی از تربت حیدریه به استان انجام شد.  

 

غفاری گفت: تفاهم با صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات انجام شده است و در همین راستا بازدیدهایی از مراکز اشتغال بانوان و تلاش برای رفع موانع فعالیت های آنها صورت گرفت.

 

وی افزود: جذب اعتبار بلاعوض برای تجهیز دو تعاونی کارآفرینی در مناطق محروم استان نیز در راستای تولید و اشتغال انجام شده است.

 

پایان پیام/417

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • برای حل مشکلات لرستان، تمام‌قد در کنار دولت ایستاده‌ایم
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز