Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@17:12:32 GMT

سنت وقف برای ترقی و تعالی به نواندیشی احتیاج دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۶۷۹۸

سنت وقف برای ترقی و تعالی به نواندیشی احتیاج دارد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بازرسی استان گیلان اعلام کرد: سنت وقف برای ترقی و تعالی به نواندیشی احتیاج دارد و قرار گرفتن نیت وقف برای رفع نیاز روز مردم یکی از مظاهر این نواندیشی است.

سیف الله مسرور، مدیرکل بازرسی گیلان در حاشیه دیدار با مدیرکل اوقاف گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، اعلام کرد: هدف سازمان بازرسی جلوگیری از آسیب دیدن دستگاه‌های اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی حفظ مدیران به عنوان سرمایه‌های کشور را از اصول کاری سازمان بازرسی خواند و افزود: منزه شدن سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی از آسیب، هدف مکاتبات و پیگیری‌های سازمان بازرسی است.

 

مسرور تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی در مقام نظارت در واقع به دستگاه اجرایی کمک می‌کنند.

 

مدیرکل بازرسی گیلان، ویژگی مهم نظارت در سازمان بازرسی و دستگاه‌های نظارتی کشور را پیشگیری از وقوع خطا و آسیب دانست و گفت: سازمان اوقاف به جهت ماهیت عملکرد از تنش کمتری نسبت به دستگاه‌های دیگر برخوردار است.

 

 وی اذعان داشت: سازمان اوقاف در محرومیت زدایی از جامعه، حوزه فرهنگی و اجتماعی و همچنین تبلیغ دین می‌تواند عملکرد بسیار اثرگذاری داشته باشد.

 

مسرور افزود: اموالی که در اختیار اوقاف است و درآمدهایی که از موقوفات طبق نیت واقف هزینه می‌شود کمک موثری در تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف، قرآن و فعالیت دینی بقاع متبرکه است.

 

 وی تاکید کرد: سازمان‌های مختلفی در کشور فعالیت فرهنگی انجام می‌دهند اما فعالیت فرهنگی سازمان اوقاف ویژه است.

 

 مدیرکل بازرسی گیلان در ادامه به رسالت‌های سازمان اوقاف در حوزه موقوفات و عمل به نیات واقفان اشاره کرد و گفت: مال وقف را نمی‌توان برای استفاده دیگران مباح دانست.

 

 وی اذعان کرد: بهره برداری از موقوفات باید مطابق نیت واقف باشد.

 

مسرور بر به روز کردن نرخ اجاره رقبات موقوفات تاکید کرد و اظهار داشت: کارشناسی املاک وقفی برابر قیمت متعارف باشد.

 

 وی خواستار بهره گیری از جوانان انقلابی برای احیای موقوفات شد و گفت: سازمان بازرسی در کنار اوقاف است و در حد توان به احیای موقوفات کمک خواهد کرد.

 

مدیرکل بازرسی گیلان با بیان اینکه حوزه وقف به نواندیشی برای ترقی و تعالی احتیاج دارد، گفت: نیت وقف باید با توجه به مقتضیات روز و در جهت رفع محرومیت‌ها و نیازهای جامعه تعیین شود.

پایان پیام/165

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۶۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • پیش‌بینی ما از منافع وقف در سال جاری ۲۰ همت است/ هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می کنیم
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • ضرورت مشارکت جمعی برای رسیدن به تحول قضایی
  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات