Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ میرزایی نکو درباره یکی از ادعاهای نادرست روزنامه قانون، که به نقل از وی بیان شده و در آن، عبارتی با نام «محسن رضایی باعث شد که متوسلیان آزاد نشود» به تیتر مطلب تبدیل شده است، تأکید کرد: این مسأله حرف من نیست و کاملا نادرست و تحریف شده است.

امروز مصاحبه ای در روزنامه قانون با «قاسم میرزایی نکو»، نماینده اصلاح‌طلب دماوند و فیروزکوه منتشر شد که طی آن از زبان این نماینده مجلس، مطالب و موضوعاتی به «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت داده شده بود؛ موضوعاتی که میرزایی نکو آن را تکذیب کرده و ساخته و پرداخته ذهن خبرنگار آن روزنامه و برداشت شخصی آنها خوانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم میرزایی نکو، که این روزها در راهپیمایی باشکوه اربعین شرکت کرده و قصد زیارت عتبات عالیات را دارد، مطالب مدرج در روزنامه قانون در ماجرای جاویدالاثر «احمد متوسلیان» و اینکه «محسن رضایی» باعث شده که متوسلیان آزاد نشود را کذب خواند.

وی افزود: اولا که خبرنگاری که با بنده مصاحبه کرد، قرار بوده که خاطرات شخصی من را جمع آوری کند؛ اما  امروز بنده در مراسم راهپیمایی اربعین بودم که خبر دادند چنین مصاحبه و چنین تیتری به نقل از من در یک روزنامه منتشر شده است. در حقیقت این مطالب مربوط به 22 مهرماه امسال است که امانت داری و وجدان حرفه ای روزنامه نگاری به هیچ وجه در آن مورد توجه قرار نگرفته است.

وی با بیان اینکه قرار بود این مصاحبه قبل از چاپ به روئت بنده برسد و پس از تأیید من برای چاپ ارسال شود، گفت: متأسفانه با وجود اینکه چنین قراری بود، اصلا مصاحبه برای روئت و تأیید برای من ارسال نشد.

میرزایی نکو درباره یکی از ادعاهای نادرست روزنامه قانون که به نقل از وی بیان شده و عبارتی با عنوان «محسن رضایی باعث شد که متوسلیان آزاد نشود» به تیتر مطلب تبدیل شده است، تأکید کرد: این مسأله حرف من نیست و کاملا نادرست و کذب است.

وی یادآور شد: اتفاقا در آن ماجرا آقا محسن به ما کمک کرد و برای چهار تن از بچه های ما ویزا گرفت و آنها را فرستاد. اگر متن مصاحبه را هم ببینید، همه کارها توسط فرد دیگری انجام می شود و خبرنگار برداشتش این بوده که «محسن رضایی» را هم به آن اضافه کند؛ در حالی که من چنین چیزی نگفته ام.

نماینده دماوند و فیروزکوه اضافه کرد: بنده تکذیبیه ای نوشتم و برای دوستان در روزنامه قانون ارسال کرده ام تا مطابق با آن تیتر و نوشته های خلاف واقع را تکذیب کنم و البته دوستان هم مطالب نادرست را اصلاح کنند.

به گفته وی، در ارتباط با آنچه هم روزنامه مذکور مدعی شده که گفته ام «اختلافات زیادی بین متوسلیان و محسن رضایی وجود داشت» بی انصافی شده و خبرنگار و روزنامه قانون استنباط خود را از سخنان بنده نوشته اند. من در مصاحبه فقط از اختلاف سلیقه در عملیات گفتم و آمدن حاج احمد از غرب به جنوب و سپردن نقش مهم عملیات فتح المبین.

میرزایی نکو خاطرنشان کرد: این روزنامه به دو مسأله مهم در مصاحبه اشاره کرده که طبق آنچه گفتم حقیقت سخن بنده این گونه بوده است. خیلی از موضوعات اصلا حرف من نیست. متأسفانه شیطنت کرده اند و من هم به آنها گفتم از این کارتان خجالت نمی کشید؟

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر

روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom) Day) در سال ۱۹۹۳ توسط بیست‌وششمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو پایه گذاشته شد تا به خبرنگارانی که در انجام حرفه خود جان خود را از دست داده‌اند، ادای احترام کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day هر سال در سوم می برگزار می‌شود و روزی برای به‌رسمیت شناخته شدن خدمات مهم ارائه‌شده توسط متخصصان مطبوعات است. این رویداد توسط سازمان ملل متحد به منظور رعایت اصول اساسی آزادی مطبوعات در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود و از خبرنگارانی تجلیل می‌کند که در راه حرفه خود کشته شده‌اند.

تاریخ روز جهانی آزادی مطبوعات ۱۴۰۳

تاریخ روز جهانی آزادی مطبوعات سوم می مصادف چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۳ است. این روز در سال ۲۰۲۴ به اهمیت روزنامه‌نگاری و آزادی بیان در شرایط بحران زیست‌محیطی کنونی جهانی اختصاص داده خواهد شد.

تاریخچه روز جهانی آزادی مطبوعات

سال ۱۵۵۶ سال تولد مطبوعات مدرن و انتشار اولین ماهنامه در ونیز بود. قرن نوزدهم ماشین‌آلات چاپ قدرتمند، تکنیک‌های جدید و ارزان‌تر کاغذسازی و گسترش سواد به رشد تصاعدی مطبوعات منجر شد و در اواسط قرن بیستم روزنامه‌نگاران، روشنفکران و عکاسان موفق شدند جنایات جنگ‌های مختلف را مستند کنند و جهان را در جریان قرار دهند.

خبرنگاران برای ارجاع حقایق به مردم، همچنین حفظ آگاهی و شفافیت ضروری هستند، اما هدف حملات مکرر قرار دارند و بسیاری از آن‌ها ممکن است کشته شوند. پس از افزایش مجموعه‌ای از حملات به روزنامه‌نگاران در طول جنگ‌های داخلی آفریقا در پایان قرن بیستم، گروهی از روزنامه‌نگاران آفریقایی در سال ۱۹۹۱ با مراجعه به کنفرانس یونسکو در ویندهوک، پایتخت نامیبیا، اعلامیه ویندهوک را ایجاد کردند؛ سندی که در نظر داشت شالوده مطبوعاتی آزاد، مستقل و کثرت‌گرا را پی‌ریزی کند. در سال ۱۹۹۳، بیست‌وششمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو به فراخوان امضاءکنندگان بیانیه ویندهوک پاسخ داد و روز جهانی آزادی مطبوعات را بنا نهاد.

اصل اساسی توسعه‌یافته توسط یونسکو برای این روز، اجازه دادن به ارتباطات مبتنی بر درک متقابل است که تنها راه ایجاد صلح پایدار در جوامع معاصر به‌شمار می‌رود. این مراسم یادآوری می‌کند که بسیاری از اعضای مطبوعات در سراسر جهان مورد آزار، حمله و حتی قتل قرار دارند و بزرگداشتی است که اصول اساسی آزادی مطبوعات را گرامی می‌دارد و به خبرنگارانی که در انجام حرفه خود جان خود را از دست داده‌اند ادای احترام می‌کند.

خبرنگاران کشته‌شده در جنگ غزه

جنگ رژیم اسرائیل و نیروهای مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از زمان آغاز، مرگبارترین دوره برای روزنامه‌نگاران از زمان شروع جمع‌آوری داده‌های کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ) در سال ۱۹۹۲ محسوب می‌شود. تاکنون بیش از ۱۰۰ خبرنگار از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر سال گذشته توسط رژیم اسرائیل کشته شده‌اند.

روزنامه‌نگاران در غزه به‌ویژه در هنگام تلاش برای پوشش درگیری‌ها در طول حمله زمینی رژیم اسرائیل، از جمله حملات هوایی ویرانگر این رژیم، اختلال در ارتباطات، کمبود منابع و قطعی برق گسترده، با خطرات بالایی مواجه هستند.

شعار روز جهانی آزادی مطبوعات ۲۰۲۴

شعار روز جهانی آزادی مطبوعات ۲۰۲۴، «مطبوعاتی برای سیاره: روزنامه‌نگاری در مواجهه با بحران زیست‌محیطی» تعیین شده است. این موضوع نقش حیاتی روزنامه‌نگاری را در پرداختن به چالش‌های محیطی مبرم پیش روی سیاره برجسته و بر مسئولیت رسانه‌ها در افزایش آگاهی، تقویت مباحث و اقدام برای کاهش تخریب محیط زیست، تغییرات آب‌وهوایی و سایر تهدیدات زیست‌محیطی تأکید می‌کند.

روزنامه‌نگاران نقشی اساسی در تحقیق و گزارش در مورد مسائل زیست‌محیطی دارند، دولت‌ها و شرکت‌ها را پاسخ‌گو می‌دانند و جوامع را برای دفاع از راه‌حل‌های پایدار توانمند می‌سازند. مطبوعات از طریق گزارش دقیق، جامع و تأثیرگذار به‌عنوان یک کاتالیزور برای تغییرات مثبت، شکل دادن به گفتمان عمومی و بسیج تلاش‌های جمعی برای حفظ سلامت و رفاه سیاره ما برای نسل‌های آینده عمل می‌کنند.

کد خبر 750069

دیگر خبرها

  • روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر
  • تکذیب خبر فوت پزشک طرحی در جاسک
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • وال‌استریت ژورنال: آتش‌ بس در غزه دو مرحله دارد
  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی