Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@17:12:59 GMT

با غذای شور چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۲۳۴۸

بعضی مواقع پیش می آید که هنگام غذا درست کردن، بیش از اندازه نمک به غذا می زنیم. در اینجا چند روش برای برطرف کردن شوری غذا و نجات آن از دور ریخته شدن، آورده شده است. ناطقان: بعضی مواقع پیش می آید که هنگام غذا درست کردن، بیش از اندازه نمک به غذا می زنیم و باعث شوری آن می شویم.

 

در اینجا چند روش برای برطرف کردن شوری غذا و نجات آن از دور ریخته شدن، آورده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

1- کمی از آب شور غذا را دور بریزید

 

اگر غذایی را که شور کرده اید، حاوی آب است، مانند سوپ، می توانید کمی از آب درون آن دور ریخته و با آب جوش، یا آب سوپ بی نمک و یا شیر- بسته به نوع غذا- جایگزین کنید.

 

2- اسید یا شکر بیفزایید

 

افزودن ماده ای کاملا جدید به غذا، کمی شهامت می خواهد، اما مطمئن باشید در مواقع اضطراری، جواب خوبی می دهد. طعم اسیدی و یا شیرین، برای از بین بردن شوری، انتخاب های عالی و مناسبی هستند.

 

* تقریبا به هر نوع غذایی می توان آب میوه مرکبات، سرکه، گوجه فرنگی و یا خوراکی های ترش اضافه کرد.

 

* به غیر از شکر ساده، می توانید عسل یا شیر غلیظ شده به غذا اضافه کنید. البته اگر آن را با نوعی اسید ترکیب کنید، پاسخ بسیار بهتری می گیرید.

 

1 قاشق چایخوری شکر را با 1 قاشق چایخوری سرکه، اضافه کنید و ترکیب آماده شده را به غذای شورتان اضافه کنید.

 

اگر شوری غذا هنوز برطرف نشده بود، این کار را تکرار کنید.

 

3- حجم غذا را بیشتر کنید

 با غذای شور چه کنیم؟

اگر هنوز به اندازه کافی وقت دارید، می توانید حجم مواد غذایتان را بیشتر کنید. مثلا، کمی گوشت و یا سبزی به خورشت بیفزایید و یا کره بی نمک به سس اضافه کنید.

 

این کار از نسبت نمک به دیگر مواد کم می کند. در مورد سوپ ها می توانید کمی گل کلم به مواد غذا اضافه کنید. در این صورت، شوری غذا به راحتی برطرف می شود.

 

4- نشاسته غذا را بیشتر کنید

 

برای برطرف کردن شوری غذا، بسته به نوع غذا، می توانید نشاسته آن را افزایش دهید. مثلا به غذا، برنج، پاستا یا سیب زمینی اضافه کنید.

 

این مواد می توانند طعم شور غذا را از بین ببرند.

 

5- سبزیجات شور شده را بشویید

 

گاهی اوقات که سبزیجات در حال جوشیدن درون دیگ آب جوش هستند و هنوز چندان از زمان پخت آنها نگذشته است، می توان آنها را درآورد و زیر آب شیر گرفت و شست تا نمک اضافی شان گرفته شود.

 

اما یادتان باشد، این کار می تواند به بافت سبزی بخاردیده، پخته و سرخ شده، صدمه بزند. اما گاهی اوقات برای رهایی از شوری، می توان این ترفند را به کار برد.

 

پیشگیری از شور شدن غذا

 

پیشگیری همیشه آسان تر از درمان است. اگر می خواهید غذایتان شور نشود، بهتر است هنگام غذا درست کردن، راهنمایی های زیر را مد نظر داشته باشید:

 

* هرگز هنگام اندازه گیری نمک، بالای ظرف غذا، این کار را انجام ندهید. در این صورت ممکن است به طور ناگهانی مقدار زیادی نمک به درون ظرف ریخته شود.

 

* همیشه در نمکدان را بررسی کنید. گاهی اوقات که با نمکدان به غذا نمک می زنید، اگر در آن محکم نباشد، ممکن است در نمکدان جدا شده و مقدار زیادی نمک به درون غذا بریزد.

 

بنابراین بررسی محکم بودن یا نبودن در نمکدان را به یک عادت تبدیل کنید.

 

* هنگام درست کردن غذا، حواس تان به مواد غذایی حاوی سدیم باشد، بسیاری از محصولات غذایی شرکتی، به اندازه کافی (یا در برخی موارد بیش از اندازه)، نمک دارند.

 

بنابراین اگر برای درست کرن غذای خود، از این مواد غذایی استفاده می کنید، پس ممکن است دیگر نیازی به افزودن نمک بیشتر نباشد.

 

از این محصولات غذایی می توان به سوپ های آماده، سوپ های خامه ای و ... اشاره کرد.

 

* در افزودن نمک به غذا احتیاط کنید. می توانید از کم شروع کرده و با هر ماده ای که به غذا اضافه می کنید، کمی دیگر نمک بزنید. بدین ترتیب احتمال اینکه غذا شور بشود، به حداقل می رسد.

 

* غذا را مرتب بچشید تا اگر لازم است به آن نمک بیفزایید. البته غذا را با نوک زبان تان نچشید. این بخش از زبان کمترین حساسیت را دارد.

 

بنابراین برای چشیدن طعم و نمک غذا، از کل زبان تان استفاده کنید. هنگام چشیدن، یک قاشق پر از غذا را – که البته آن را کمی خنک کرده اید – به دهان بگذارید.

 

یک نکته سلامتی

 

پزشکان دایما ما را به مصرف نمک کمتر تشویق می کنند. زیرا ما معمولا فراموش می کنیم و بیش از حد در غذاهایمان نمک مصرف می کنیم که برای سلامتی بسیار مضر است.

 

بنابراین هرقدر از میزان نمک مصرفی مان کم کنیم، ذائقه مان به مرور، به کم نمکی عادت می کند و در نتیجه غذای سالم تری مصرف خواهیم کرد.

 

  منبع: میزان برچسب ها: غذای شور ، نمک ، شوری

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۲۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره قلیف‌چال در جاجرم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ این جشنواره آشنایی با هدف معرفی غذای بومی و جذب گردشگربرای دومین سال برگزار می‌شود.
قلیف‌چال در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۸۹۹ در تاریخ ۲۲ آبان‌ماه سال گذشته ثبت شده است.
این جشنواره در ۱۳ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۸ الی ۲۱ میزبان شهروندان و هم استانی‌ها خواهد بود.
علاقمندان شرکت در این جشنواره تا پایان وقت اداری پنجشنبه ششم اردیبهست فرصت دارند به دبیر خانه این جشنواره واقع در شهرداری جاجرم مراجعه کنند.

قلیف‌چال یک غذای چوپانی و طرز تهیه آن متناسب با شغل دامداری و کشاورزی نواحی تات‌نشین خراسان‌شمالی در گذشته است.
همچنین قلیف‌چال یکی از وعده‌های اصلی و پرطرفدار به خصوص در بین جوانان می‌باشد، به طوری که هر یک از آنها استاد تهیه آن شده و در تفریح و تفرج‌ها در دل طبیعت از آن به عنوان یکی از وعده‌های اصلی استفاده می‌کنند.

دیگر خبرها

  • با سوپر غذای تقویت‌کننده مغز آشنا شوید
  • سفارش غذای شرکتی آنلاین در کترینگ دنا
  • ببینید | ابراز عشق سرمربی پرسپولیس به دو غذای ایران؛ اولی کشک بادمجان، دومی چیست؟
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • طرز پخت ۲۰۰ کیلو کله پاچه توسط آشپز‌ پاکستانی (فیلم)
  • دومین جشنواره قلیف‌چال در جاجرم
  • چغاله بادام پلو با مرغ یک غذای متفاوت برای فصل بهار
  • تامین امنیت کشور در حوزه غذا
  • توزیع ۸۰۰ غذای گرم در مجتمع نان شب ارومیه
  • (تصاویر) همایش ملی اسب اصیل دره شوری