Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-23@11:32:20 GMT

اهمیت نوآوری و فناوری در توسعه صنایع کوچک

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۸۹۷۰

اهمیت نوآوری و فناوری در توسعه صنایع کوچک

‍‍‍‍‍‍

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: توسعه صنايع كوچك و متوسط، رمز توسعه اقتصادي دهه آينده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

سلیمانی افزود: صنايع كوچك و متوسط از طريق چهار كانال كارآفرينی، نوآوری و تغيير فناوری، پويايی صنعت و در نهايت ايجاد فرصت‌های شغلي و افزايش درآمد بر اقتصاد جهانی تاثيرگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به علاوه شدت يافتن رقابت جهانی، افزايش بی اطمينانی و تقاضای فزاينده برای محصولات متنوع باعث شده است كه اقبال به اين صنايع بيشتر شود.

 

سلیمانی گفت: هر چند صنايع بزرگ هنوز هم مورد توجه سياست‌گذاران اقتصادی هستند؛ اما مزيت‌های صنايع كوچك و متوسط به علت وجود اثر حمل ونقل، ‌اثر تنظيم، مؤثر بودن انتخاب و اثر كنترل، اين صنايع را در توليد اغلب كالاها به انتخاب اول مبدل ساخته است.

 معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ادامه داد: از 81 هزار واحد صنعتی باید 5 هزار واحد انتخاب شوند که بر اساس نیازهایشان به تسهیلات نیاز دارند و اگر تقاضایشان از 5 هزار واحد فراتر بود، بحث اشتغال زایی و غیره باید طرح ریزی شود. سلیمانی گفت: ما 350 مشاور تربیت کرده ایم و باید اینها اولویت بندی شوند و قرار است به هریک از 5 هزار واحد 2 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شود که تاکنون 34 هزار واحد صنعتی ثبت نام شده اند و هدف امسال طرح رونق تسهیلات است. معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ادامه داد:  تسهیلات برای واحدهای روستایی پرداخت شده است و دولت سر جمع 30 هزار میلیارد دلار برای تسهیلات پرداخت کرده است. سلیمانی گفت: ضمانت ها باید ثبت و بررسی شود و این فرایند تا ابلاغ به بانک حدود 40 تا 45 روز طول می کشد و تا زمان دریافت تسهیلات نیز 2 ماه طول می کشد و اگر مدارک به  موقع تحویل شود، تسهیلات هم به موقع پرداخت می شود. معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: توصیه ما این است که روند پرداخت تسهیلات به مردم تسهیل شود.سلیمانی افزود: 81 هزار واحد نیاز به بازسازی دارند و ما با هماهنگی سازمان فنی و حرفه ای افراد مختلفی را آموزش داده ایم تا کار بنگاه ها بهبود یابدو در صنایع هم بهبود داشته باشیم.سلیمانی دلیل عدم موفقیت در صنایع را نبود تکنولوژی روز دانست و اصلاح ساختار و بهبود مراکز را از نیازهای ضروری صنایع عنوان کرد.معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در خاتمه تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان برای ارتقاء دانش و نوآوری در تلاشند تا سازمان ها و شرکت ها را به روز کنند و مراکز خدمات و کسب و کار هم می توانند ما را به این هدف نزدیک کنند.
   دانلود  

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۸۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر مصطفی صفدری رنجبر، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدیر اندیشکده سیاست پژوهان علم و فناوری در نخستین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری دانشگاهی و مراکز نوآوری پارک‌های علم و فناوری کل کشور که امروز در کارخانه نوآوری امیدینو برگزار شد، گفت: اکنون در عصر زیست بوم‌ها زندگی می‌کنیم. در این عصر ناگزیریم به صورت اکوسیستم فکر کرده و عمل کنیم.

وی افزود: در این عصر شاهد شتاب بی سابقه نوآوری در محصول و مدل کسب و کار، دانش محور و علم پایه شدن نوآوری ها، اهمیت دارایی‌های مکمل و بیرونی و ضرورت مرز گستری و نوآوری باز هستیم.

وی نوآوری را  فراتر از تحقیق و توسعه‌های درون‌زا عنوان کرد و افزود: شرکت‌ها باید از ظرفیت‌های بیرون زیست بوم شان بهره‌مند شوند و آورده بیشتری بدست آورند.

به گفته وی، متاسفانه در حال حاضر ۹۰ درصد معضل پارک‌های علم و فناوری ناشی از این است که TRL‌های پایین را رها کرده اند. 

وی خاطرنشان کرد: برای توسعه زیست بوم‌ها باید مکانیزم‌های مختلفی را بکار برد. اکتساب، آزمایشگاه نوآوری، شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد، مراکز نوآوری، سرمایه گذاری جسورانه و همکاری‌های استراتژیک از جمله سازوکار‌های لازم برای توسعه یک زیست بوم محسوب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مراکز نوآوری ساختاری در راستای انعطاف‌پذیری بیشتر شرکت برای تعامل با اکوسیستم نوآوری، افزایش سهم فعالیت‌های نوآورانه، استفاده از منابع دانش بیرونی و تجاری سازی نوآوری‌های جدید ایجاد کرده است.

به گفته وی، این مراکز با هدف توسعه فناوری و نوآوری، در یکی از زیرساخت‌های متعلق به نهاد موسس (دانشگاه، موسسه پژوهشی، پارک علم و فناور، شرکت خصوصی و سازمان دولتی)، تاسیس می‌شود تا با فراهم آوردن زمینه رشد و توسعه مهارت‌های فنی و کسب و کار افراد و تیم‌های دارای ایده، هسته‌های فناور و شرکت‌های نوپا، به ساخت نمونه‌های اولیه، نیمه صنعتی، توسعه محصولات (کالا و خدمات) جدید، همچنین رشد و توسعه بازار برای محصولات فناورانه و دانش بنیان کمک کند.

صفدری عنوان کرد: این مراکز برای شرکت‌های بزرگ مزایایی به همراه دارد. بهره‌مند شدن از نیروی انسانی خلاق و انعطاف پذیری شرکت‌های نوپا، دسترسی به فرصت‌های رشد و سرمایه‌گذاری بیشتر، برون سپاری تحقیق و توسعه یا هزینه کمتر از مزایایی آن برای شرکت‌های بزرگ محسوب می‌شود.

همچنین مراکز نوآوری با ایجاد دسترسی یه امکانات، تخصص و پشتیبانی فنی از طریق مشاوره و مربی گری، تسهیل دسترسی به منابع مالی. کسب اعتبار در حوزه فعالیت، برای ایده پردازان و تیم‌ها نیز مزایایی به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • مانور آغاز عملیات اجرایی مولدسازی روستا‌های همدان
  • زیست بوم فناوری و نوآوری صنایع معدنی چه کاری انجام می‌دهد؟
  • توسعه فناوری‌های حوزه صنایع معدنی با حمایت از پژوهشگران 
  • نانو حباب‌ها معجزه‌ای کوچک در صنعت لبنیات
  • پرداخت ۵۶۷۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به واحد‌های صنعتی آذربایجان غربی