Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری تقریب(تنا)، در حالی که از آغاز موج جدید خشونت های خونین در استان راخین میانمار بیش از 600 هزار نفر که اکثر آنها را مسلمانان روهینگیا تشکیل می دهند، مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده و به بنگلادش فرار کرده اند، میانمار نسبت به صدور بیانیه اخیر شورای امنیت و تأثیر منفی آن بر روند مذاکرات با بنگلادش هشدار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شورای امنیت سازمان ملل روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای از دولت میانمار خواسته است تا نسبت به عدم استفاده بیش از حد از نیروی نظامی در استان راخین تضمین دهد.

سازمان ملل با محکوم کردن اقدامات خشونت آمیز ارتش و نیروهای امنیتی میانمار در 10 هفته اخیر، این اقدامات را پاکسازی قومی ارزیابی کرده، ولی دولت میانمار اتهامات مربوط به پاکسازی قومی را رد کرده است.

در این بیانیه آمده است: شورای امنیت، نگرانی عمیق خود را نسبت به گزارش‌های نقض حقوق بشر و بدرفتاری در استان راخین از سوی نیروهای امنیتی میانمار علیه مسلمانان روهینگیا اعلام می کند.

دفتر "آنگ سان سوچی" رهبر میانمار با رد بیانیه شورای امنیت اعلام کرده است که مسائل مربوط به میانمار و بنگلادش را تنها می توان به صورت دو جانبه حل و فصل کرد.

این مسأله نشانگر بی توجهی دولت میانمار به بیانیه شورای امنیت است؛ دفتر سوچی افزود:بیانیه شورای امنیت می تواند آسیب جدی به مذاکرات دو جانبه بین میانمار و بنگلادش وارد کند.

مذاکرات بین میانمار و بنگلادش همچنان ادامه دارد و ابوالحسن محمود علی وزیر خارجه بنگلادش برای سفری دو روزه طی 16 و 17 نوامبر به میانمار دعوت شده است.

رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا نیز قرار است 15 نوامبر یعنی چهار روز دیگر به میانمار سفر کند؛ این سفر در حالی انجام خواهد شد که نمایندگان کنگره خواستار اعمال تحریم های هدفمند علیه فرماندهان ارتش میانمار و کلیه افرادی شده‌اند که در عملیات خشونت آمیز نیروهای امنیتی علیه مسلمانان روهینگیا دست داشته اند.

فرانسه و بریتانیا برای جلوگیری از وتوی قطعنامه شورای امنیت درباره میانمار از سوی روسیه و چین، بر سر صدور بیانیه رسمی درباره اوضاع مسلمانان روهینگیا توافق کردند.

میانمار اجازه ورود کمیته تحقیق سازمان ملل به این کشور را نداده است؛ این کمیته قصد بررسی و تحقیق درباره اقدامات سرکوب گرایانه ارتش و نیروهای امنیتی میانمار را داشته است.

رهبر میانمار و برنده جایزه صلح نوبل از سوی جامعه بین المللی تحت فشار و انتقاد زیادی قرار گرفته است؛ وی برای جلوگیری از اقدامات وحشیانه نیروهای امنیتی و ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا اقدامات کافی را انجام نداده است.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قدردانی از مواضع دولت و مردم بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین
  • تدابیر جدید عربستان برای جلوگیری از ورود بدون مجوز به مکه در موسم حج
  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • بخش قابل توجهی از یهودیان از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری کرده‌اند
  • ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان/واکنش حماس و جهاد اسلامی
  • امنیت و اقتدار کشور محصول قدرت و سلامت نیروهای مسلح
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران‌
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان