Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@08:14:11 GMT

احداث کارخانه قند تنها راه نجات کشاورزان اسدآبادی

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۱۶۸۰۹

احداث کارخانه قند تنها راه نجات کشاورزان اسدآبادی

اسدآباد - ایرنا - شماری از مسئولان استانی و شهرستانی تنها راه حل مشکلات چغندرکاران اسدآبادی را احداث کارخانه فرآوری این محصول عنوان کردند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، حکایت انباشت محصول چغندر قند در مزارع و سرگردانی کشاورزان اسدآبادی برای برداشت به موقع محصول و گرفتار نشدن در گل و لای زمستان و حمل و فروش چغندر قند به کارخانه های فرآوری به گوش مسئولان استان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل جهاد کشاورزی استان همدان و معاونان وی پس از حضور در مزارع اسدآباد و بررسی میدانی از مشکلات چغندرکاران به همراه تعدادی از کشاورزان در فرمانداری اسدآباد گردهم آمده تا راهکاری مفید برای رفع همیشگی مشکلات کشت چغندرقند و کاستن دغدغه کشاورزان بیابند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در این نشست تنها راه حل مشکلات چغندرکاران اسدآبادی را احداث کارخانه فرآوری این محصول ذکر کرد و گفت: بنیاد برکت کشور آمادگی مشارکت در احداث این طرح را دارد.
اکبر رنجبرزاده افزود: محصولات کشاورزی با ضریب امنیت ویژه ای باید روانه بازار شده تا در این مسیر کشاورزان دچار کمترین ضرر و زیان شوند.
وی با اشاره به اشتغال 60 درصد مردم اسدآباد در بخش کشاورزی گفت: ایجاد صنایع تبدیلی می تواند موجب ارزش افزود و سود بیشتر برای تولیدکنندگان و همچنین رونق اشتغال این منطقه شود.
رنجبرزاده رفع مشکلات چغندرکاران را از اولویت مسئولان اسدآباد ذکر کرد و افزود: این شهرستان به عنوان قطب تولید چغندرقند به شدت نیازمند حمایت و پشتیبانی است.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بنیاد برکت برای احداث سه طرح اساسی و اشتغالزا در این شهرستان اعلام آمادگی کرده و کارخانه قند یکی از این طرح ها است.
وی همچنین به پرتودهی محصولات کشاورزی اسدآباد تاکید کرد و گفت: پرتو دهی می تواند طول عمر محصولات باغی و زراعی انبار شده را افزایش داده و از فساد آنها جلوگیری کند.
فرماندار اسدآباد نیز افزایش سطح زیر کشت و میزان تولید چغندر قند در این شهرستان را فرصتی برای تحقق خودکفایی و تکیه برتوان داخلی دانست و خاطرنشان کرد: باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد.
حسین افشاری با اشاره به تولید 140 هزار تن چغندر قند در این منطقه، اضافه کرد: با پیگیری های صورت گرفته ظرفیت کارخانه قند همدان روزانه 800 تن افزایش می یابد و بیشترین حجم را به محصولات اسدآباد اختصاص خواهد داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز احداث سردخانه و صنایع تبدیلی در اسدآباد را ضروری دانست و گفت : به دنبال جذب سرمایه گذار برای ایجاد این طرح ها هستیم.
منصور رضوانی جلال با اشاره به تولید هشت هزار هکتار چغندر قندر در اراضی کشاورزی استان افزود: سهمیه استان همدان برابر الگوی کشت کشوری پنج هزار و 800 هکتار است.
وی تصریح کرد: افزایش کشت چغندر قند موجب بروز مشکلاتی شده است که رفع آن در بلند مدت نیازمند مشارکت کشاورزان و رعایت الگوی کشت است.
رضوانی جلال یادآورشد: تاکنون 50 درصد چغندر قند استان برداشت و به کارخانه های سراسر کشور حمل شده است.
اسدآباد با 64 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی سالانه 500 هزار تن انواع محصول را تولید می کند.
اسدآباد 100 هزار جمعیت دارد و در 45 کیلومتری همدان واقع شده است.
7527/2087
خبرنگار: زهرا زارعی** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، جریان آب ساعت یک بامداد امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین به اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی این شهر جاری شد.

خروجی سد زاینده‌رود با هدف توزیع سومین نوبت آب برای آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان از عصر روز سه‌شنبه افزایش یافت.

هنوز مشخص نیست که آب قرار است چند روز برای اراضی کشاورزی اصفهان رهاسازی شود و جریان آب در شهر اصفهان ادامه داشته باشد.

در این ارتباط احمدرضا صادقی سرپرست معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به خبرنگار مهر گفت که تعداد روز و حجم رهاسازی آب طی جلساتی با نمایندگان کشاورزان و مسؤولان استانداری در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

ذخیره سد زاینده‌رود روز گذشته ۳۸۳ میلیون مترمکعب و میانگین بارش‌ها در ایستگاه (چلگرد) سرشاخه اصلی حوضه زاینده رود یکهزار و ۲۰ میلیمتر اعلام شد.

پیش از این در سال زراعی امسال ۲ نوبت آب برای اراضی کشاورزی شرق و غرب اصفهان توزیع شد. نخستین نوبت از رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان شرق و غرب اصفهان ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۱۷ روز انجام شد و دومین نوبت از سوم فروردین ماه امسال به مدت ۱۲ روز (تا ۱۵ فروردین) آب در زاینده رود اصفهان و کانال‌های کشاورزی شرق و غرب جریان داشت.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، آبان سال گذشته بین ۳۸ هزار تا ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات رفته است.

نرسیدن یا کم‌رسیدن آب به برخی کانال‌های کشاورزی در دومین نوبت توزیع آن، سبب خساراتی به کشت کشاورزان شرق و غرب اصفهان شده است.

کد خبر 6081628

دیگر خبرها

  • نشست پیگیری موضوعات ویژه استان سمنان
  • نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد
  • نشست حل مسئله در استان سمنان برگزار شد
  • تلاش برای خودکفایی در تولید بذر گندم در سیستان و بلوچستان
  • زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس
  • آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • شرکت ملی نفت صاحب کارخانه آسفالت می شود
  • از ایلِجار چه می‌ دانید؟ یک همدلی برای نشاکاری
  • آغاز کشت چغندر قند بهاره در مرودشت