Web Analytics Made Easy - Statcounter

همیشه وقتی مشغول تماشای بازی دیگران هستید، به‌راحتی می‌توانید فرصت‌های کسب امتیاز در بازی را تشخیص دهید؛ اما وقتی خودتان وارد بازی می‌شوید، امتیاز گرفتن برایتان دشوار خواهد بود.
این همان چیزی است که برای کارآفرینان نیز اتفاق می‌افتد. کارآفرینان اغلب ایده‌های زیادی برای راه‌اندازی کسب‌وکار در سر دارند، اما بعضاً تجربه و وقت لازم را برای راه‌اندازی یک استارت‌آپ ندارند و از طرفی نمی‌توانند ریسک‌های موجود را به‌خوبی تحلیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اینجا یک سؤال بزرگ وجود دارد: قبل از راه‌اندازی یک کسب‌وکار، کارآفرینان باید چه چیزهایی را بدانند؟ البته هیچ پاسخ کامل و مشخصی برای این سؤال وجود ندارد زیرا عوامل تأثیرگذار برای کسب‌وکار شما و دیگران می‌توانند گاه کاملاً متفاوت باشند. درعین‌حال، همه ما باید تلاش کنیم که قبل از اقدام به راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید، در ذهن خود پاسخ روشنی برای این پنج سؤال بیابیم:

1. اساساً چرا من این کسب‌وکار را راه‌اندازی می‌کنم؟
کارآفرینان به دلایل مختلفی اقدام به راه‌اندازی کسب‌وکارهای جدید می‌کنند. برخی دوست ندارند زیردست دیگران باشند و برخی دیگر از روزمرگی و 8 ساعت کار روزانه در ساعات مشخص خسته شده‌اند؛ برخی نیز فقط می‌خواهند از قطار کسب‌وکار جا نمانند و درنهایت پولی از این راه به جیب بزنند. اگر شما هم با استناد به یکی از دلایل گفته‌شده قصد دارید کسب‌وکار جدیدتان را راه‌اندازی کنید، باید بدانید که احتمالاً شکست خواهید خورد.
برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار، شما باید هدفمند عمل کنید نه احساسی. به‌طور مثال فرض کنید در یک منطقه خاص هیچ مرکز مشاوره‌ای برای ارائه راهنمایی‌های لازم در خصوص راه‌اندازی کسب‌وکار وجود ندارد و شما متوجه می‌شوید که مردم منطقه فاقد دانش کافی درزمینهٔ تدوین طرح کسب‌وکار (business plan) بوده و از این بابت احساس نیز می‌کنند. اگر شما در آن منطقه یک آژانس مشاوره کسب‌وکار راه‌اندازی کنید، نه‌تنها نیاز مردم را برآورده خواهید ساخت بلکه خودتان نیز سود خوبی به دست خواهید آورد.
بررسی کامل ابعاد مختلف کار پیش از اتخاذ تصمیم نهایی برای راه‌اندازی یک استارت‌آپ، امری به‌شدت حیاتی است. ممکن است شما ایده‌های متعددی در ذهن داشته باشید اما درعین‌حال باید دقت کنید که مبادا تمرکزتان را از دست بدهید. هرگاه ایده‌ای به ذهنتان رسید، ابتدا جنبه‌های مثبت و منفی آن را به‌طور کامل و دقیق بسنجید و مقایسه کنید؛ و سپس کسب‌وکارتان را راه بیاندازید.
2. «بازار هدف» من را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟
تشخیص درست بازار هدف نقش بسیار مهمی در موفقیت یک بنگاه اقتصادی دارد، چراکه فروش و سودآوری بیشتر زمانی محقق می‌شود که کالا یا خدمات شما خریدار داشته باشد. البته اگر شما همه را هدف بگیرید، درواقع هیچ‌کس را هدف نگرفته‌اید! از این رو شما باید از طریق بررسی‌های میدانی، بازار هدف خود را بیابید و روی نیازهای مشتریان بالقوه خود تمرکز کنید.
همیشه با ارسال پرسشنامه و یا حتی از طریق گفتگوی مستقیم، با مشتریان بالقوه در تماس باشید. با انجام این کار شما می‌توانید همان کالاها یا خدماتی را تولید کنید که مشتریان دقیقاً به آنها نیاز دارند. انتخاب یک بازار هدف مناسب، نقطه عطف کسب‌وکار شماست. اگر نتوانید یک بازار هدف مناسب را برای خود تعریف کنید، مجبور خواهید شد که بی‌هدف به دنبال یافتن مشتری باشید. فراموش نکنید که در بازارهای امروز، همه‌کس به معنای هیچ‌کس است.
3. «استراتژی دیجیتال» من چه خواهد بود؟
حتی در کشور توسعه‌یافته‌ای مانند آمریکا نیز حدود نیمی از بنگاه‌های اقتصادی کوچک فاقد وب‌سایت اختصاصی هستند؛ این در حالی است در دنیای کسب‌وکار امروز نمی‌توان بدون بهره‌گیری از فناوری‌های دیجیتال راه به جایی برد. روش‌های سنتی برای بازاریابی، فروش و تحویل کالاها و خدمات دیگر پاسخگوی نیاز و سلیقه مشتریان و ارباب‌رجوع نیست؛ آنها همواره به دنبال راحت‌ترین و کارآمدترین راه برای خرید کالاها و خدمات هستند.
فناوری‌های دیجیتال، مدیریت کسب‌وکار را در قیاس با گذشته بسیار ساده‌تر کرده‌اند. مثلاً شما قادر خواهید بود با بهره‌گیری از ابزارهای بازاریابی دیجیتال به میلیون‌ها مشتری در سراسر جهان دسترسی پیدا کنید. از طرفی شما می‌توانید در شرکت خود برخی کارها را با کمک اتوماسیون و هوش مصنوعی به انجام برسانید.
4. طرح کسب‌وکار من شامل چه مواردی خواهد بود؟
برخی از افراد فکر می‌کنند تدوین طرح کسب‌وکار تنها زمانی ضرورت دارد که بخواهند آن را برای گرفتن وام، به یک بانک یا هر تأمین‌کننده مالی دیگری ارائه کنند؛ اما یک طرح کسب‌وکار درصورتی‌که به‌درستی تدوین شود می‌تواند از طریق مشخص نمودن نقاط قوت و ضعف یک کسب‌وکار، به شما نشان دهد که راه‌اندازی آن کسب‌وکار درنهایت به نفع شما است یا اینکه بهتر است از آن صرف‌نظر کنید.
پذیرفتن ریسک و وارد شدن به یک کسب‌وکار، خود یک انتخاب مهم است. نتیجه انتخاب امروز ما می‌تواند در آینده‌ای نزدیک مشخص شود بنابراین سعی کنید در طرح کسب‌وکار خود، مسائل مالی، عملیاتی و بازاریابی را به‌دقت شرح دهید تا در آینده با اتفاقات پیش‌بینی‌نشده کمتری مواجه شوید.
5. من از چه مزیت‌های رقابتی خاصی در بازار برخوردار هستم؟
اگر شما کالاها و خدماتی بهتر یا متفاوت‌تر از سایر رقبا به بازار ارائه دهید، مشتریان به شما روی خواهند آورد و کالاها و خدمات شما را انتخاب خواهند کرد. نکته مهمی که باید در هنگام راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید به خاطر داشته باشید این است که شما باید آن چیزی را که مشتریان می‌خواهند به آنها ارائه دهید، نه لزوماً آن چیزی که خودتان می‌خواهید.

منبع: اتاق ایران

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند

فرماندار شهرستان چالدران با اشاره به رایزنی با مقامات ترکیه گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران با جدیت بیشتر پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد در جریان بازدید نماینده وزرات کشور در امور مرزها از محل راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی چالدران اظهار کرد: در راستای شکوفایی ظرفیت مرز در چالدران اقداماتی انجام شده است و به دنبال بازگشایی بازارچه‌های مرزی در این منطقه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مرزها فرصتی برای پیشرفت و آبادانی هستند، افزود: باید از این ظرفیت مهم برای توسعه چالدران بیش از پیش استفاده شود و همین امر نیز در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

فرماندار شهرستان چالدران با اعلام اینکه بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسئولین ذی ربط کشوری و استاندار آذربایجان‌غربی با مقامات ترکیه‌ای مراحل مختلف راه‌اندازی بازارچه مرزی در چالدران طی شده است، گفت: بازدید به عمل آمده امروز از محل بازارچه‌ها بر اساس تداوم پیگیری‌های لازم برای تسریع در راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران است.

عبدالله‌نژاد یادآور شد: برای استفاده از ظرفیت مرز دو بازارچه مرزی در پیراحمد و شیخ سیلو چالدران در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است که تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن این اقدامات به نتیجه برسد.

کد خبر 748706

دیگر خبرها

  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • الگری: یوونتوس چه چیزی برای رقابت با اینتر کم دارد؟ از مسئولان باشگاه بپرسید
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)