Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@17:06:45 GMT

نقد عملکرد تلویزیون در جذب مخاطب

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۲۰۲۱۸

به گزارش پارس نیوز،

علی فرامرزی هنرمند نقاش درباره اینکه به عنوان یک هنرمند چقدر از برنامه های تلویزیون بهره می گیرد، بیان کرد: من تلویزیون نگاه نمی کنم و این رسانه چیزی برای جذب من نداشته است. البته جذب کردن مخاطب به تلویزیون مساله ای تدریجی است همانطور که از دست دادن مخاطب از تلویزیون نیز به تدریجی اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هر رسانه ای وقتی می بیند مخاطبش را از دست داده است باید بازنگری کند و به عملکرد خود در حوزه اطلاع رسانی برنامه ها مروری داشته باشد.

فرامرزی عنوان کرد: من فقط برنامه های شبکه چهار را می بینم و از جمله این برنامه ها «چشم شب روشن» است که پیگیری می کنم. البته فکر می کنم بیشتر در این برنامه حرف زده می شود و کمتر به صورت تصویری سراغ هنر می روند.

این نقاش و هنرمند درباره دکورها و المان های تصویری برنامه های تلویزیون اظهار کرد: آنقدر دکورها ضعیف، سطحی، ابتدایی و غیرکارشناسی است که گویی تلویزیون در این سال ها به جای پیشرفت، پسرفت داشته است. من خیلی در این زمینه ها کنجکاو هستم و گاهی پیگیری می کنم و خوشحال می شوم که تلویزیون برنامه خوبی داشته باشد که آنها را ببینم اما حتی دکور برنامه ها چشم نواز نیستند و شما را ترغیب نمی کند.

وی بیان کرد: این همه پرسنل در تلویزیون هستند که فعالیت دارند و حقوق می گیرند اما چرا ما خروجی این همه نیرو را در تلویزیون نمی بینیم.

فرامرزی درباره اینکه برنامه های مرتبط با شاخه های مختلف هنر را در تلویزیون پیدا نمی کند، اظهار کرد: ما در هفته به طور متوسط 30 افتتاحیه نمایشگاه هنرهای تجسمی داریم که اینها حتی در حد برنامه های درجه سه تلویزیون هم مورد توجه قرار نمی گیرند.

وی در پایان درباره اینکه چقدر از هنرمندان در ساخت برنامه های هنری مشاوره گرفته می شود، اظهار کرد: هیچ گاه از ما مشاوره گرفته نمی شود. آنها حس بی نیازی می کنند و فقط می خواهند دقیقه ای برنامه ای تهیه کرده و روی آنتن ببرند تا آنتن پر شود.

57241

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی با مرد خوش صدای رادیو/ مسعود اسکویی درگذشت

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، شادروان مسعود اسکویی، گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش که چندی پیش به دلیل شکستگی ناحیه لگن و پا در بیمارستان بستری بود، دار فانی را وداع گفت.  

 دوستداران ورزش از نسل قدیم گزارش های مسعود اسکویی پیشکسوت رسانه های ورزشی را در برنامه ورزش از نگاه دو تلویزیون از جمله فوتبال به یاد دارند. وی از سال 60 به بعد به رادیو رفت و مسابقات ورزشی را گزارش می کرد. استاد اسکویی قدیمی ترین مجری کارشناس و گوینده ورزشی صدا و سیما بود که دوره تهیه کنندگی برنامه های تلویزیونی را در تلویزیون آلمان گذراند و یکسال در شهرهای زونه گورگ و ماینس با تلویزیون همکاری کرد.
یکی از شاخصه های او در اجرا، ارائه گزارش مسابقات ورزشی بدون داشتن نگاه جانبدارانه بود. او همیشه در مصاحبه هایش با اهالی رسانه به ریشه اش در ایران و عشق به کارش تاکید می کرد و همین عشق به مردم باعث شد با اینکه حال مساعدی نداشت اما سال تحویل پشت میکروفن رادیو نشست تا شنوندگان رادیو ورزش بخش هایی از برنامه سال تحویل را با اجرای او بشنوند.

دیگر خبرها

  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • مسعود اسکویی درگذشت + سوابق
  • مسعود اسکویی، گوینده پیشکسوت رادیو درگذشت
  • خداحافظی با مرد خوش صدای رادیو/ مسعود اسکویی درگذشت
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم