Web Analytics Made Easy - Statcounter

ری- میلیون‌ها عزادار مومن تهرانی، از ۳ نقطه این شهر تا حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) را پیاده طی کرده و ندای «هل من ناصر» امام حسین (ع) را لبیک گفتند. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،جاماندگان اربعین حسینی صبح پنج شنبه مانند سال های گذشته و هم زمان با اربعین سید و سالار شهیدان از ۳ نقطه به سوی قبله تهران حرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم متدین و همیشه در صحنه پایتخت ایران، طبق یک آیین و سنت چند ساله، با پای پیاده از ۳ مسیر و به یاد پیاده روی مسیر نجف به کربلا به سوی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) حرکت کردند، تا به مردم دنیا پیام عشق و ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت را صادر کنند.

امروز همه، از پیر و جوان، زن و مرد، آمدند تا بیعتی مجدد با ولایت کنند و نشان دهند عشق به اهل بیت و ایستادگی در راه ارزش ها در این کشور هر روز پر فروغ تر از روزهای دیگر خواهد شد، برخی از مسئولین نیز در این راهپیمایی حضور داشته و مسیر پیاده را طی کردند.

این مراسم با شکوه از ساعت ۶:۳۰ صبح و با سردادن شعارهای «لبیک یا حسین (ع)»، «لبیک یا زینب (س)» و «یا لثارات الحسین» مراسم اربعین حسینی در پایتخت را آغاز کردند و میلیون ها نفر از عاشقان سید و سالار شهیدان، در این مسیرها به عزاداری پرداختند.

حضور پررنگ تیم های امدادی و با حضور در طول مسیرهای راهپیمایی قابل توجه خواهد بود و آمادگی برای امداد رسانی به راهپیمایان در طول مسیر وجود داشت.

تیم های امدادی پزشکی، آتش نشانی و اورژانسنیز حضور مستمر و پررنگی در مسیرهای راهپیمایی اربعین حسینی در تهران داشتند.

ایستگاه های صلواتی متعددی نیز در مسیر ۱۷ کیلومتری توسط دوستداران و علاقه مندان به اهل بیت عصمت و طهارت برپا شده بود و از عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت پدیرایی می کرد.

حضور نیروهای انتظامی در این مراسم برای تسهیل در عبور و مرور عزاداران پیش بینی شده بود.

گروه اول عزاداران حسینی از میدان امان حسین(ع) حرکت کرده و پس از عبور از خیابان ۱۷ شهریور، میدان شوش، خیابان فداییان اسلام به حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آمدند و گروه دوم از حرم مطهر امام زاده حسن(ع) حرکت کرده و عزاداران پس از طی خیابان امین الملک، خیابان قزوین، میدان حق شناس، میدان بهمن و خیابان شهید رجایی به حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) رسیدند.

گروه دیگر عزاداران جاماندگان اربعین حسینی نیز از مسجد جامع جمهوری حرکت خود را آغاز کرده و عزاداران پس از عبور از بزرگراه نواب، میدان حق شناس، میدان بهمن به خیابان شهید رجایی و سپس حرم مطهر حضرت عبدالعظمی حسنی (ع) رسیدند.

این گزارش حاکی است، قبل از اذان ظهر زیارت اربعین به صورت دسته‌جمعی توسط مردم عزادار در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام قرائت خواهد شد و سپس نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت‌الله ری‌شهری تولیت حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام اقامه می شود.

بر اساس این گزارش، ۴ مسیر برای سرویس رسانی بازگشت  جاماندگان اربعین در تهران در نظر گرفته شده است که عبارتند از:

مسیر اول: پارکینگ مقابل فرمانداری به مقاصد ۱۳ آبان، نازی آباد، صالح آباد، راه آهن و خانی آباد

مسیر دوم: ضلع شمالی میدان شهرری مقابل بیمارستان فیروزآبادی به مقاصد دولت آباد، میدان شوش، میدان خراسان و خاوران

مسیر سوم: ضلع غربی میدان شهرری به مقصد مترو شهرری

مسیر چهارم: ضلع جنوب حرم حضرت عبدالعظیم(ع) به مقاصد باقرشهر و کهریزک.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۰۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «رازهای زیارت اربعین» اثر محمد سند با تحقیق ابراهیم حسین بغدادی و ترجمه محمد خنیفرزاده در ۱۷۶ صفحه در مجتمع فرهنگی فاطمیه اصفهان تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

نویسنده اثر حاضر مطالب ارزنده‌ای درباره فلسفه زیارت اربعین و وسعت انعکاس آن بر روح و روانِ بشر بیان کرده است. کشش و شیفتگی شدیدی که این شعیره مقدس به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به طور ویژه و به دیگر شهدای کربلا به طور عام در وجود ما می‌دواند، کانون توجه ما در این کتاب است؛ چیزی که موجب می‌شود روحیه باصفای انسان با ایمان در جامعه‌ای که در آن به سر می‌برد، ممتاز و برجسته کند و نمونه فاخری از همزیستی بر پایه عشق و محبت الهی را در میان همنوعان خود رقم زند.

ساختار اثر

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «زیارت اربعین، تعالی‌بخش فطرت انسانی» نیروی محرک در زیارت اربعین، مهدویت در امتداد عاشورا و شعائر حسینی و نظارت مداوم کشورها بر زیارت اربعین را بررسی کرده و حرمت مناسبت و موسم اربعین، سکولاریسم نوین و زیارت امام حسین (ع) و دلیل تمرکز بر زیارت امام حسین (ع) را شرح داده و گنبد حسینیِ آسمان و تربت روحانی آن، حورالعین، پرتوی از نور حسین (ع) و دیدار امام حسین (ع) و فراموشی حوریان را به نگارش درآورده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «زیارت اربعین، تمدن یا حکومت» ابعاد زیارت اربعین امام حسین (ع)، قرآن کریم و فرهنگ و تمدن و قواعد جهانی نظام اهل بیت (ع) را بیان کرده و جایگاه علمی نظام حوزه در پژوهش‌های غربیان، راز موفقیت نظام تشیع و رازهای قواعد حاکم بر نظام اهل بیت (ع) را مورد تأکید قرار داده است.

«فلسفه شعائر حسینی» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن یعقوب و گریه او بر یوسف (ع)، شعار حضرت مهدی (عج) و اهل بیت (ع) قطب و محور مودت تبیین شده و تفاوت‌های اسلام عمومی با اسلام ایمانی، فلسفه ولایت و رجعت سران عدالت الهی به رشته تحریر درآمده است.

کد خبر 6089496 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • بارندگی منجر به کندی حرکت در برخی مسیرهای اصلی مشهد شده است
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟