Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@22:18:29 GMT

انحرافات در مداحی از مصادیق نفوذ فرهنگی دشمن است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۲۴۹۹۶

انحرافات در مداحی از مصادیق نفوذ فرهنگی دشمن است

مسئول هیئت رزمندگان اسلام گفت: امروزه نفوذ فرهنگی دشمن در تمام حوزه‌های فرهنگی و هنری دیده می‌شود چراکه دشمن در این حوزه به شکل خزنده عمل می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت مددخانی در گفت‌و‌گو با صبح قزوین؛ گفت: قزوین جز شهرهای مذهبی و با سابقه در عرصه عزاداری است .

وی در ادامه افزود: امروزه هیئت‌های مختلف و فراگیری در قزوین وجود دارد و این سطح عزاداری‌ها نشان دهنده عمق فرهنگی بسیار خوب است که استان قزوین را در این وجه ممتاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مددخانی با اشاره به خرافاتی که در حوزه مداحی وارد شده است، ابراز کرد: امروزه در تمام حوزه‌های فرهنگی و هنری یک نفوذ و جریان فرهنگی وجود دارد و خرافه‌های موجود در مداحی و انحرافات برخی مداحان نیز شامل همین جنگ فرهنگی است و دشمن در این حوزه خزنده کارمی‌کند.

مسئول هیئت رزمندگان اسلام اظهار کرد: انحرافات زیادی در سبک و محتوای مداحی وجود دارد، برخی از سبک‌ موزیک‌های مستهجن استفاده می‌کنند که آفت است و باید توجه شود که با هر روشی نباید مخاطب جذب کرد.

این مسئول ادامه داد: محتوای مداحی نباید سلیقه‌ای و حاصل برداشت‌های شخصی باشد؛ بلکه باید فرهنگ عاشورایی شامل اخلاص، ایثار و از خود گذشتگی را به نسل‌های بعد انتقال دهد.

وی با اشاره به پرهیز و دوری از این خرافه‌ها عنوان کرد: فرهنگ عزاداری باید به تمام مردم شناسنده شود تا در آن دچار گمراهی و اشتباه نشویم و انحرافی در فرهنگ تاریخ ساز عاشورا ایجاد نشود.

مددخانی افزود: مسئولین حوزه فرهنگ و شورای هیئت‌های مذهبی باید مداحان و مسئولین هیئت‌ها را با انحرافات موجود آشنا کنند و برای برگزاری مراسم عزاداری امام حسین(ع) به منابع دینی مراجعه کنیم.

مسئول هیئت رزمندگان اسلام مطرح کرد: اخیرا مشاهده می‌شود که برای سایر ائمه (ع) دسته‌های عزاداری که فقط برای امام حسین(ع) تاکیده شده است، برپا می‌کنند.

این مسئول ادامه داد: برخی برای سایر ائمه (ع) دهه‌های ساختگی ‌باب می‌کنند، که در جایی از سنت و منابع دینی چنین مواردی یاد نشده است و باید در این زمینه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی صورت گیرد تا این موضوع اصلاح شود.

مددخانی با اشاره به جذب جوانان در هیئت‌ها اذعان کرد: مهم ترین موضوع برای جذب جوانان و نوجوانان که باید به آن توجه شود ذائقه شناسی و پاسخ به نیازجوان است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که "جوان تشنه معنویت است" بیان کرد: بهترین موضوع برای جذب جوانان معنویت است و هرچقدر بتوانیم در هیئت‌ها معنویت را حاکم کنیم و پاسخگوی احساس و نیاز جوان باشیم با جذب بیشتر جوانان روبه رو خواهیم شد.

مسئول هیئت رزمندگان اسلام در پایان گفت: متاسفانه در برخی هیئت‌ها و مجموعه‌های فرهنگی به جوانان میدان داده نمی‌شود ولی اگر ما بتوانیم با راهنمایی و حفظ و رعایت چهارچوب برای جلوگیری از انحرافات موجود برای جذب بیشتر به آنها مسئولیت بدهیم، موفق بوده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۴۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: امروز نمازخوان داریم اما اقامه کننده صلاة نداریم؛ یعنی هر کسی نگاه انفرادی دارد و فارغ از حیات اجتماعی مسیر خودش را طی می‌کند حال آنکه تمامی آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها برخاسته از همین فقدان اقامه نماز است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طاهری ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جمع دبیران نماز دستگاه‌های اجرایی استان با اشاره به اینکه واژه صلاة در قرآن کریم عمدتاً با مفهومد و ریشه واژه «اقامه» همراه است، اظهار کرد: ترکیب صلاة و اقامه نمودار یک ویژگی برتر از مسلمانان است یعنی ترکیب نماز به علاوه اقامه تجلی‌گر مرتبه والای اسلام است زیرا کسی که مسلمان می‌شود قاعدتاً نماز یکی از باورهای او خواهد بود.

این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: مرحوم شاه‌آبادی اقامه نماز را یکی از مصادیق اجتماعیات می‌داند و قائل است که خدا از شما در مورد چقدر نماز خواندن نمی‌پرسد بلکه می‌پرسد چند نفر را نمازخوان کردید. اینکه کسی در اتاق خودش و همکارش هم در اتاق خودش نماز بخوانند از مصادیق اسلام انفرادی بوده که خواست دین نیست بلکه از ما خواسته شده نماز را با جماعت برپا کنیم یعنی کسی که نماز را به فرادی می‌خواند به تعبیر قرآن «مُقِیمَ الصَّلَاةِ» نیست.

وی با بیان اینکه میان اقامه کننده و قرائت کننده نماز تفاوت وجود دارد، افزود: اقامه نماز نشانه ایمان است،  وظیفه ما تربیت نمازخوان است و نه فقط نماز خواندن که این آرزو و توصیه انبیای الهی نیز بوده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با تأکید بر اینکه نگاه فردی به نماز مصادیق افکار انحرافی اسلام است، گفت: فهم درست از اسلام این است که بتوانیم چند نفر را نمازخوان کنیم و تفاوت امام با بقیه افراد همین است. 

طاهری در پایان بیان کرد: ما امروز نمازخوان داریم اما اقامه کننده صلاة نداریم یعنی هر کسی نگاه انفرادی دارد و فارغ از حیات اجتماعی مسیر خودش را طی می‌کند حال آنکه تمامی آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها برخاسته از همین فقدان اقامه نماز است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تصویب طرح یادمان و جانمایی کاربری‌ها در تپه روضه الشهید
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی در لرستان
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • جنگ فرهنگی تنها عرصه‌ای که دشمن به آن امید بسته است
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود