Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@23:24:04 GMT

تملک انجمن‌های موفق، چالش بزرگ انجمن‌های علمی

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۲۹۷۵۴

تملک انجمن‌های موفق، چالش بزرگ انجمن‌های علمی

دبیر انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وقتی انجمنی خوب کار می‌کند و گسترده می‌شود و فعالیت‌های آن در رسانه‌ها انعکاس پیدا می‌کند، خیلی‌ها به این فکر می‌افتند که یا فعالیت انجمن را تحت نظارت زیرمجموعه خود دربیاورند و یا در صورت مقاومت انجمن، در کارهای آن اخلال ایجاد کنند.

دکتر سعید طیبی میگونی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: متاسفانه در دانشگاه آزاد در برخی از واحدها، به خصوص در دوره مدیریت قبل، افرادی وجود داشتند که دوست نداشتند انجمن پیشرفت کند و برای انجمن چالش ایجاد می‌کردند، این بزرگ‌ترین چالشی است که انجمن علمی در طول فعالیتش در دانشگاه آزاد با آن روبه‌رو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت از پژوهشگر، تحقیق و توسعه و بسته‌های حمایتی از تحقیق و توسعه را بزرگترین انتظار انجمن علمی مدیریت تکنولوژی از مدیریت جدید دانشگاه آزاد عنوان کرد و گفت: در واحد تهران جنوب دانشگاه‌ آزاد کارت‌هایی تهیه شده که به دانشجویان پژوهشگر داده می‌شود تا با استفاده از آن امکان حضور در مراکز پژوهشی در هر ساعت از شبانه‌روز را داشته باشند و اگر در سطح کل دانشگاه آزاد بتوان زمینه چنین حمایت‌هایی از پژوهشگران را فراهم کرد، منجر به پیشرفت تحقیق و توسعه خواهد شد.

دبیر انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی درباره فعالیتهای انجمن اظهار کرد: انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی تقریبا بزرگ‌ترین انجمن علمی‌ است که در مجموعه دانشگاه آزاد وجود دارد و فعالیت‌های علمی گسترده‌ای را داشته است که از نمونه‌های آن می‌توان به پیش‌برد مذاکره‌هایی که با دکتر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی جهت انعقاد تفاهم‌نامه و همچنین مذاکراتی که با پژوهشگاه صنعت نفت انجام‌شده اشاره کرد و همچنین این انجمن پروژه‌هایی با نیروهای مسلح در حوزه پروژه‌های موشکی و مهندسی معکوس داشته است.

طیبی ادامه داد: تعداد هفت مقاله علمی پژوهشی، چهار مقاله علمی ترویجی، چهار کتاب و چندین مقاله ISI  ماحصل فعالیت این انجمن بوده است.

وی با بیان اینکه انجمن علمی مدیریت تکنولوژی در زمینه مدیریت و تکنولوژی فعالیت می‌کند، گفت: مدیریت تکنولوژی خود سه گرایش با عنوان‌های مدیریت توسعه، مدیریت نوآوری و مدیریت انتقال تکنولوژی دارد که هر یک از این گرایش‌ها در زمینه خاص خود به کار گرفته می‌شوند؛ مثلا در بحث مهندسی معکوس در پروژه‌های موشکی از گرایش مدیریت انتقال تکنولوژی استفاده شده است و بیشتر فعالیت‌های انجمن در زمینه‌های مدیریتی است که جنبه فنی و تکنولوژیکی هم دارند.

دبیر انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی درباره وضعیت تجاری شدن پروژه‌های انجمن بیان کرد: در پروژه‌هایی که انجمن علمی با نیروهای مسلح داشته، بحث تجاری مطرح نبوده؛ اما تعداد زیادی از پروژه‌های انجمن به مرحله کاربردی شدن و تولید انبوه رسیده است.

طیبی در پایان درباره تعداد پروژه‌های انجام شده و تعداد اعضای این انجمن یادآور شد: از سال 90 تا 94 چهار پروژه ملی با بنیاد نخبگان و ستاد کل تحت نظارت دبیر انجمن به سرانجام رسیده است. انجمن حدود 300 نفر عضو دارد و هیات مدیره انجمن متشکل از هفت نفر از بین دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد است. همچنین حدود 113 نفر عضو فعال در انجمن حضور دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۹۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • خسارات سیل دبی/ چالش جدید ابرپروژه لاین عربستان
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران