Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهيه کننده سينما و تلويزيون گفت: رابطه در فيلم‌سازي به شدت حاکم است و جايي که براي توليد يک اثر هزينه مي شود آدم‌هاي خاص کار مي‌کنند.

حسن کلامي تهيه‌کننده، مدير توليد و مجري طرح سينما و تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگي خبرگزاري ميزان، درباره آخرين فعاليت‌هاي کاري خود گفت: به دليل نبود منابع مالي فيلم يا سريال نمي سازم البته پروژه هايي بود که تا پاي توليد هم پيش بردم اما نتيجه نگرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: براي نمونه از سازمان اوج چندين بار تماس گرفتند و براي "خمسه خمسه" به کارگرداني بهروز افخمي با من صحبت کردند اما مدتي بعد به دليل مشکلاتي که در فيلم‌نامه وجود داشت در حال اصلاح و بازنويسي آن بودند که به نتيجه اي نرسيد.
کلامي تصريح کرد: با گروه فيلم و سريال رسانه ملي درباره ساخت مجموعه اي از زندگي شهيد باکري سه سال در رايزني بوديم اما به توافق نرسيديم .
اين تهيه کننده به مديريت منابع مالي اشاره کرد و توضيح داد: مديران سينمايي نمي توانند با منابع مالي کم تغيير عمده اي در سينما ايجاد کنند. در ساخت يک اثر سينمايي فيلمنامه و فيلم‌سازان در يک سوي ماجرا هستند و منابع مالي به عنوان بخش اعظم آن در سوي ديگر، به همين خاطر اوضاع اصلاً خوب نيست.
کلامي درباره رابطه‌ با مديران هنري و نقش آنان در فيلم‌سازي اظهار کرد: متاسفانه اين روزها رابطه در سينماي ايران به شدت حاکم است و جايي که براي توليد يک اثر هزينه مي شود افراد خاص کار مي‌کنند يعني تنها کسي‌ که در چرخه رابطه هاي سينمايي فعال است مي‌تواند کار کند در نتيجه بقيه هنرمندان از فعاليت محروم مي شوند و يا براي توليد يک اثر تا پاي کار پيش مي‌روند اما نتيجه اي به دست نمي آورند.
وي ادامه داد: بخش خصوصي در سينماي ايران آن قدر مستقل نيست که بتواند عادلانه از همه هنرمندان استفاده کرده تا کسي بيکار نماند.
تهيه کننده "زخم شانه حوا" در پايان خاطرنشان کرد: متاسفانه شرايط خوبي اين روزها در سينما حاکم نيست، در گذشته براي ساخت يک اثر همه عوامل يکدل بودند اما در حال حاضر هيچکدام از عوامل پيشين حضور ندارند که يک دلي وجود داشته باشد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۰۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است

یک نشریه آمریکایی پیشرفت‌های ایران در زمینه ساخت تسلیحات بومی را ناشی از تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران دانسته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک پایگاه آمریکایی در تحلیلی روز سه‌شنبه با اشاره به رونمایی از نسخه پیشرفته سامانه پدافند هوایی باور 373 با استناد به مقامات ایران، از این سامانه به عنوان تسلیحاتی یاد کرده که قادر به نابود کردن هواپیماهای پنهان‌کار آمریکا است.

پایگاه نیوزویک در این تحلیل به قلم «جان جکسون» نوشته است که باور 373 که در داخل ایران تولید شده برای اولین بار در سال 2019 عملیاتی شد و از لحاظ قابلیت‌ها می‌توان آن را با سامانه‌های موشکی اس-300 روسیه و سامانه پاتریوت که ساخت آمریکا است مقایسه کرد. 

نویسنده با یادآوری اینکه ایران در جریان یک مراسم نظامی در روز 17 آوریل از سامانه باور 373 رونمایی کرد گفت این اقدام در شرایطی انجام شده که تنش‌ها میان ایران و اسرائیل بعد از پاسخ تهران به حمله تل‌آویو به ساختمان کنسولی ایران در سوریه کماکان ادامه دارند.

به نوشته نیوزویک، نشریه نظامی SOFREP به تازگی یکی از گزارش‌های خود را به بررسی نسخه جدید باور 373 اختصاص داده و درباره آن نوشته است: «این تحولی مهم برای صنایع دفاعی ایران است که هم خوداتکایی فزاینده ایران و هم آرمان‌هایش برای داشتن یک شبکه دفاعی پیشرفته‌تر را نشان می‌دهد.»

SOFREP نوشته مقام‌های ایرانی «ادعاهای جسورانه‌ای» درباره این سامانه مطرح کرده‌ و از جمله گفته‌اند که قابلیت‌های آن با سیستم اس‌400 روسی برابری دارد و حتی از آن نیز توانمندتر است.

این نشریه رشد بخش دفاعی ایران را به تحریم‌های بین‌المللی ربط داده و نوشته که این تحریم‌ها موجب شده تهران منابع بیشتری را به ساخت سلاح‌های داخلی اختصاص دهد. SOFREP علاوه بر این نوشته دلیل دیگر این است که ایران با کشورهایی مانند روسیه و چین همکاری‌های راهبردی دارد.

در بخش دیگری از گزارش نشریه مذکور تصریح شده که یکی از اهداف ایران از رونمایی از نسخه ارتقاءیافته باور 373 ارسال پیام بازدارندگی علیه دشمنانش به ویژه در شرایط پیچیده ژئوپولیتیک در خاورمیانه است.

سردار پاکپور: دشمن به باور قطعی رسیده که شکست ایران غیرممکن استساخت نسخه دوم سامانه باور373 در دستور پدافند هوایی ارتش

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • خطیر: چه باشم چه نباشم برای استقلال خوشحالم
  • عبور «مست عشق» از هفت خان
  • بورل اوضاع غزه بدتر از ویرانه‌های آلمان در جنگ جهانی
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم