Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سخنراني رهبر معظم انقلاب در حسينيه امام خميني(ره) در جمع دانشجويان، توقيف کيهان، برگزاري جلسه سران قوا در روز شنبه، حفظ توافق هسته اي، باقي ماندن دستور موقت صادره در خصوص عضو شوراي شهر يزد از سوي ديوان عدالت اداري ، انتقال 27 زنداني ايراني از ترکمنستان به کشور، سخنراني آيت الله احمد خاتمي خطيب اين هفته نماز جمعه تهران، موافقت دولت ايران با لغو رواديد عراق، تاکيد ظريف بر دستيابي به امنيت درون‌زا و امنيت پايدار با همسايگان، بازگشت حدود يک ميليون و ٢٠٠ هزار زائر اربعين به کشور از جمله اخبار سياسي ايسنا در سه روز گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ايسنا، جلسه سران قوا، صبح روز (شنبه) -20 آبان ماه- در قوه قضاييه و به ميزباني اين قوه برگزار مي شود.
*کيهان توقيف شد
يکي از خبرهاي مهم در روز چهارشنبه 17 آبان ماه خبر توقيف روزنامه کيهان به مدت دو روز متوالي بود. دادستاني تهران، بر اساس شکايت دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي مبني بر اقدام روزنامه کيهان بر خلاف سياست‌هاي اصولي و بيّن جمهوري اسلامي ايران در مسائل و امنيت منطقه‌اي، اين روزنامه را براي دو روز (شنبه و يکشنبه آينده) توقيف کرد.
*دستور موقت صادره درخصوص عضو شوراي شهر يزد به قوت خود باقي است
به گزارش ايسنا، طبق اعلام روابط عمومي ديوان عدالت اداري در روز چهارشنبه 17 آبان ماه ، دستور موقت صادره درخصوص عضو شوراي شهر يزد به قوت خود باقي است.
متن کامل اطلاعيه ديوان عدالت اداري بدين شرح است: «با توجه به برخي اخبار در رسانه‌هاي جمعي، مبني بر اينکه آقاي سپنتا نيکنام مي‌تواند در جلسات شوراي اسلامي شهر يزد حضور پيدا کند و به فعاليت خود ادامه دهد و يا اينکه در اين قضيه با قوه قضاييه توافقي صورت گرفته است، بدين وسيله اعلام مي‌دارد: دستور موقت صادره از شعبه 45 ديوان عدالت اداري به قوت خود باقي است و در اين خصوص از ناحيه رياست محترم قوه قضاييه نيز دستوري صادر و ابلاغ نشده است.»
*قشقاوي: 27 زنداني ايراني از ترکمنستان به کشور منتقل شدند
حسن قشقاوي معاون کنسولي، مجلس و امور ايرانيان خارج از کشور وزارت امور خارجه، در روز پنج شنبه 18 آبان ماه در گفت و گو با ايسنا اعلام کرد: همزمان با فرا رسيدن ايام سوگواري اربعين حسيني و در اجراي دومين مرحله از انتقال محکومين فيمابين جمهوري اسلامي ايران و ترکمنستان، امروز (پنج شنبه) 27 تن از محکومان ايراني در زندان هاي ترکمنستان به کشور منتقل شدند.
*آيت الله احمد خاتمي: عربستان با کمال پررويي در لبنان دخالت صريح کرد
به گزارش ايسنا، آيت الله احمد خاتمي خطيب نماز جمعه اين هفته تهران در خطبه‌هاي امروز نماز جمعه با اشاره به استعفاي سعد حريري از نخست وزيري لبنان، گفت: عربستان سعودي با کمال پررويي يک دخالت صريح کرد و نخست وزير يک کشور ديگر را فراخواند و او را به حبس برد و به او گفت که بايد استعفا دهد و متن هم بايد همان متني باشد که ما مي‌گوييم. اين کار به معناي تحت‌الحمايگي است که در عرصه سياسي از اين ذليلانه‌تر وجود ندارد و نخست وزير مستعفي لبنان هم مي‌دانست که اين بساط پيش مي‌آيد و مي‌توانست نرود، اما رفت و ذلت خود را نشان داد.
*رهبرانقلاب: مسير طي‌شده انقلاب، نشانه‌هايي اميدبخش را نشان مي‌دهد
در اربعين شهادت امام حسين (ع)، حسينيه امام خميني(ره) ميزبان هيئت‌هاي دانشجويي از سراسر کشور بود و دانشجويان و دانشگاهيان در حضور رهبر انقلاب اسلامي به عزاداري پرداختند. در اين مراسم رهبر انقلاب اسلامي در سخنان کوتاهي در جمع دانشجويان، ضمن تجليل از مراسم پرشور عزاداري اربعين حسيني گفتند: اين اجتماعات بايد عزم همگان را ثابت و استوار کند و مهم است که در اين مسير همواره ثبات قدم داشته باشيم و تحت تاثير ناهمواري‌ها و دشواري‌ها قرار نگيريم.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: راه تلاش در راه خدا، اقامه حق و عدل و راه رسيدن به تمدن و جامعه اسلامي مسير دشوار و پرفراز و نشيبي است اما مشاهده مسير طي شده در انقلاب اسلامي و همچنين افق پيش‌رو، نشانه‌هايي کاملاً اميد بخش، موفقيت‌آميز و خوش عاقبت را نشان مي‌دهد.
*تاکيد ظريف بر دستيابي به امنيت درون‌زا و امنيت پايدار با همسايگان
محمدجواد ظريف وزير امور خارجه کشورمان پيش از ظهر امروز (جمعه) در بخشي از سخنانش در کنفرانس بين‌المللي امنيت و توسعه پايدار در آسياي مرکزي که در سمرقند ازبکستان برگزار شد، گفت: امروز براي رسيدن امنيت، بايد با تکيه بر مردم بعنوان مهمترين مولفه امنيت يک کشور، به امنيتي درون‌زا رسيد و سپس در تعاملي سازنده و هم‌افزائي با همسايگان به امنيتي پايدار و دسته جمعي دست يافت.
*تجري: اميدواريم موضوع «سپنتا» به شکل معقول حل شود
فرهاد تجري يک عضو کميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: ما اولا بايد قائل به تفکيک باشيم و نبايد موضوع سپنتا نيکنام را با اظهار نظر شوراي نگهبان خلط کنيم. آن‌چه که آقاي لاريجاني در نقد نظر شوراي نگهبان گفتند درباره فرآيند و نحوه‌ي ورود شورا در موضوعاتي است که قبلا به تاييد شوراي نگهبان رسيده و به مرور زمان شورا آن را خلاف شرع تشخيص داده است و اين تفاوت نگاهي است که بين رييس مجلس شوراي اسلامي و شوراي نگهبان وجود دارد.
وي ابراز اميدواري کرد که دستگاه قضايي درباره عضو زرتشتي شوراي شهر يزد به نحوي تصميم‌گيري کند که اجماعي در اين زمينه حاصل شود.
*موگريني: توافق هسته‌اي حفظ خواهد شد
به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري رويترز، فدريکا موگريني مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا روز جمعه(امروز) در کنفرانس «امنيت و توسعه پايدار در آسياي مرکزي» - که در سمرقند ازبکستان آغاز به کار کرد- گفت: توافق هسته‌اي با ايران يک دستاورد بزرگ براي اروپا و ديپلماسي چندجانبه بين‌المللي بود که موثر هم بوده است.
وي تاکيد کرد: اين اتحاديه اطمينان خواهد يافت که برجام از سوي تمام طرف‌ها اجرا مي‌شود.
*ذوالفقاري: دولت ايران با لغو رواديد عراق موافق است
به گزارش ايسنا، حسين ذالفقاري رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني در جمع خبرنگاران در حاشيه نشست مراسم اربعين در روز 19 آبان ماه با بيان اينکه دولت ايران با لغو رواديد کاملا موافق است، گفت: دولت عراق در اين زمينه دو ملاحظه اساسي را اعلام کرده، يکي بحث امنيتي و ديگري بحث زير ساخت ها در اين کشور است. دولت عراق معتقد است که اگر رواديد را لغو کند و تعداد زائران افزايش يابد، ممکن است به لحاظ خدمت رساني به آن ها در حوزه هايي مثل جاده اي ، حمل و نقل و اسکان دچار مشکل شود.
*حدود يک ميليون و ٢٠٠ هزار زائر اربعين به کشور بازگشتند
مجيد آقابابايي مديرکل امور مرزي وزارت کشور و دبير ستاد مرکزي اربعين در نشست ستاد مرکزي اربعين حسيني که با حضور حسين ذوالفقاري معاون امنيتي و انتظامي وزير کشور در روز جاري برگزار شد، اظهار کرد: تا ساعت ٦ صبح امروز(جمعه) يک ميليون و ١٩٨ هزار و ٢٠٥ زائر از مرزهاي مهران، شلمچه و چذابه وارد کشور شدند.
ناصر چوبدار» درگذشت
محمد شيوايي يکي از وکلاي دادگستري در روز پنج شنبه 18 آبان ماه از درگذشت ناصر چوبدار عضو کميسيون حقوق بشر کانون وکلاي دادگستري مرکز و يکي از وکلاي باسابقه دادگستري خبر داد و گفت: آقاي ناصر چوبدار سال‌ها درگير بيماري سرطان بود و اخيرا چند روزي در يکي از بيمارستان‌هاي تهران بستري بودند که روز گذشته-چهارشنبه- 17 آبان ماه فوت کردند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه/پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان

 

تابناک _ دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با هدف شرکت در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی امنیتی روسیه و نشست دبیران شورای امنیت ملی کشورهای عضو گروه بریکس ظهر سه‌شنبه وارد فرودگاه پولکووای سن‌پترزبورگ شدند.

علی اکبر احمدیان نماینده‌ رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به دعوت نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی روسیه و در رأس هیأتی، برای شرکت در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی امنیتی روسیه، که با حضور وزرای دفاع و دبیران شورای امنیت ملی بیش از یکصد کشور در سن‌پترزبورگ برگزار شد، به روسیه سفر کرد.

اجلاس سالانه امنیتی روسیه که هر سال یکی از شهرهای این کشور میزبانی آن را برعهده دارد، به ابتکار روسیه و با هدف مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب، به ویژه آمریکا در عرصه‌ امنیت بین‌الملل برگزار می‌شود.

تشریح مأموریت هیأت بلندپایه امنیتی ایران در اجلاس سن‌پترزبورگ

نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در بدو ورود به روسیه اعلام کرد که در اجلاس مقامات عالی امنیتی کشورها و نیز اجلاس دبیران شورای امنیت کشورهای عضو بریکس در سن‌پترزبورگ، احقاق حق مردم فلسطین و جمهوری اسلامی ایران پیگیری می‌شود.

علی اکبر احمدیان در جمع خبرنگاران افزود: این ۲ اجلاس از این منظر مورد توجه جمهوری اسلامی ایران هستند که وجه اشتراک آنها، تلاش برای تقویت نگاه چندجانبه‌گرایانه و مقابله با انحصار غربی در حوزه امنیت و دیگر عرصه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص امنیتی منطقه و حوادثی که امروز در دنیا می‌گذرد، از جمله مسأله فلسطین، ظلمی که به مردم غزه می‌شود و تجاوزهایی که رژیم صهیونیستی به کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران داشته است، نگاه ویژه‌ای به این اجلاس داریم و تلاش می کنیم نگاه خودمان را در این اجلاس بیان کنیم و شرایطی را برای احقاق حق مردم فلسطین و جمهوری اسلامی ایران فراهم آوریم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه در سفر به سن‌پترزبورگ، دیدارهای دوجانبه‌ای نیز با همتایان خود از سایر کشورها خواهد داشت، افزود: در این دیدارها، مسائل مورد علاقه دوجانبه مورد بحث و گفت‌وگو خواهد بود و علاوه بر آن، موضوعاتی همچون تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری سفارت جمهوری اسلامی ایران و نیز تداوم ظلم این رژیم به مردم غزه و رفح در فلسطین از دیگر موضوعات مورد بحث خواهد بود.

دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای عراقی وی در سن‌پترزبورگ 

علی اکبر احمدیان، نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در حاشیه اجلاس امنیتی سن پترزبورگ، با همتای عراقی خود ملاقات کرد.

در این دیدار علی اکبر احمدیان و قاسم اعرجی ضمن مرور میزان اجرای توافق امنیتی، تصمیماتی در خصوص کمیته‌های عالی‌ و توافقات اخذ کردند.

مشاور امنیت ملی عراق با راهبردی دانستن روابط عراق با جمهوری اسلامی ایران بر اجرای مصوبه پارلمان عراق در اخراج نیروهای نظامی ائتلاف تأکید کرد.

قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق، در این ملاقات از نقش جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت منطقه و ایجاد صلح و ثبات منطقه تقدیر کرد.

پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات عالی کشورها در امور امنیتی، در سخنانی ضمن ارزیابی وضعیت کنونی امنیت اطلاعات در جهان، پنج پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران را برای کاستن از آسیب‌های ناشی از یکجانبه‌گرایی غرب در این عرصه مطرح کرد.

علی اکبر احمدیان در سخنانی در نشست تخصصی با تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند مرکزی؛ تهدیدها و فرصتها که با حضور نمایندگان ۱۰۶ کشور در چارچوب اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ برگزار شد، گفت: در مقابل یک جانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمانهای منطقه ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاریهای خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق نمایند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

وی در ادامه به تشریح بسته پیشنهادی مشخص جمهوری اسلامی ایران به این نشست پرداخت و در نخستین پیشنهاد، تقویت همکاریهای دوجانبه و چندجانبه بین المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات را خواستار شد.

پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران
چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب، پیشنهاد دیگر دبیر شورای عالی امنیت ملی به اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ بود.


احمدیان همچنین پیشنهاد همکاری برای تدوین قوانین و مقررات مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر را مطرح کرد.

پیشنهاد چهارم جمهوری اسلامی ایران به شرکت‌کنندگان در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ، تشکیل ائتلافهای ضد تحریمی و استفاده از سامانه ها و سکوهای غیرامریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضاء با یکدیگر بود.


دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل را به عنوان بخش دیگری از بسته پیشنهادی ایران مطرح کرد.

متن کامل سخنرانی
متن کامل سخنرانی احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی در این نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ بدین شرح است:

ابتدا لازم می دانم تشکر و قدردانی خود را از جنابعالی به خاطر برگزاری شایسته این نشست مهم بین المللی و خرسندی خویش را از دولت فدراسیون روسیه برای میزبانی گرم در این رویداد مهم امنیتی ابراز دارم؛ همچنین عملیات تروریستی مسکو را محکوم و به شما تسلیت می گویم.

همکاران گرامی؛

ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولتها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده اند، به سمت کنترلهای روانکاوانه‌ای گام بر می دارند که کمتر رنگ و بوی مداخله ی سنتی را دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می دهد که می توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.

همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا نماید و یکی از مهمترین چالشهای امنیتی در عرصه بین المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.

عالی جنابان!

سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست اما من با یک " نظریه محوری" و متفاوت به این نشست آمده ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب نمایم که از آن به " تهدید نرم" و "تهدید نیمه سخت" تعبیر می کنم.

امنیت اطلاعات آن گونه که در نگاه سادهانگارانه تصور می شود صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات و دادهها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر "برده سازی مدرن" از انسان ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوندهای اجتماعی است.

از این منظر آسیب ها، چالشها و تهدیدات امنیت اطلاعات عبارتست از:

۱- انحصار اینترنت به امریکا

۲- انحصار سیستم های عامل رایانهها و تلفنهای هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به امریکا)

۳- انحصار دیتاسنترهای جهانی و بزرگ و سکوها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)

در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ نموده است:

* سوء استفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها

* شکل دهی به خواسته ها، زندگی و حتی آرزوهای افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین المللی

* ایجاد امکان برای برخی کشورهای خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساختهای حیاتی کشورها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار امریکاست و از این طریق زیرساختهای همه کشورها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است.

* دخالت حکومتها فراتر از مرزهای سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها

* ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسانها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه های خود

* گسست و شکاف نسلی و پیوندهای اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسانها به لذت جویی و کسب سود فردی

در نتیجه این موارد:

توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی ترین لایه های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب نموده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده داری مدرن را شکل میدهد. کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده اید؟!

عزیزان! سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد .

همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشورها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستمها و ساز و کارهای جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسانها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.

همکاران محترم!

فقدان قوانین عادلانه بین المللی در این حوزه موجب گردیده تا دولت امریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکوهای اینترنتی، فضای سایبر بین المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشورهای مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ نماید.

جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سالها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف امریکا و رژیم صهیونیستی بوده است. شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید .

با توجه به این که اکثر سامانه های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل های رایانه ها و گوشی تلفن های هوشمند متعلق به شرکت های امریکایی است این کشور از این ابزار سوء استفاده مینماید.

متاسفانه در عملیاتهای خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی ها از بسترهای مذکور استفاده شده است.

عالی جنابان!

لازم است به برخی از کشورها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزارها و نرم افزارهای رژیم صهیونیستی را داده اند، هشدار دهم که رژیمی که با نسل کشی فلسطینیان و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده اند که جاسوسی از مردم و مقام های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است. مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.

همکاران گرامی!

در مقابل یک جانبه گرایی امریکا و غرب، سازمانهای منطقه ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش نمایند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاریهای خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق نمایند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص به این نشست ارائه مینماید:

۱- همکاریهای دوجانبه و چندجانبه بین المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات

۲- چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب

۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر

۴- تشکیل ائتلافهای ضد تحریمی و استفاده از سامانه ها و سکوهای غیرامریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضاء با یکدیگر

۵- تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل

ایران، امروز، برخوردار از ظرفیتهای غیرقابل انکار علمی و فناوری است که میتواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین المللی فراهم نماید. جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشورها در سطح جهان و منطقه همکاری نماید.

از حسن توجه شما صمیمانه قدردانی می‌نمایم.

امضای یادداشت تفاهم بین دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه

دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه در حاشیه دوازدهمین اجلاس بین‌المللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی، یک یادداشت تفاهم امنیتی امضا کردند.

در تداوم دیپلماسی فعال امنیتی و همکاری‌های امنیتی منطقه‌ای، عصر امروز (چهارشنبه) یادداشت تفاهم امنیتی بین «علی اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه به امضا رسید.

بر اساس این یادداشت تفاهم، سطح مناسبات و همکاری‌های 2 کشور در حوزه‌های مختلف راهبردی افزایش خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • سفر مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه/پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • واکنش ناباورانه حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک
  • واکنش ایران سرعت سقوط آزاد حیثیت دروغین اسرائیل را افزایش داد
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • احمدیان اهداف سفرش به روسیه را تشریح کرد
  • واکنش یک حقوقدان به اظهارات جنجالی کریمی قدوسی: بنزین به آتش ایران‌هراسی نریزید
  • سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرزهای ایران می‌شود
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت‌ملی به سفر رئیسی به پاکستان