Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا حمید کریمی به‌عنوان رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز از تخلف آشکار بازرس اتحادیه خرازی کرج اطلاع نداشته و ۹ ماه بعد از اتمام اعتبار پروانه کسب خواستار رسیدگی به وضعیت نامبرده شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، هر واحد صنفی برای فعالیت در ابتدا باید نسبت به دریافت پروانه کسب اقدام و سپس شروع به فعالیت کند؛ همچنین قبل از اتمام مدت پروانه کسب، صاحب آن باید نسبت به تمدید آن اقدام و پروانه کسب جدید را دریافت کند و در صورتی که این عمل صورت نگیرد، واحد صنفی وی جزء فاقدین پروانه کسب محسوب شده و در صورتی که شخص عضو هیئت مدیره یا بازرس اتحادیه باشد مطابق آیین‌نامه اجرایی تبصره 3 ماده 22 قانون نظام صنفی و ماده 8 آئین‌نامه اجرایی شرح وظایف بازرس اسقاط شرایط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پیگیری‌های مربوط به اصناف به نکته جالبی در این رابطه برخوردیم و آن اینکه علیرغم اتمام تاریخ اعتبار پروانه کسب بازرس هیئت مدیره اتحادیه خرازی و لوازم ورزشی کرج در مورخ 95/8/30 و عدم تمدید پروانه کسب، نه تنها واحد صنفی وی فعال بوده و برخورد قانونی صورت نگرفته بلکه در سمت حساس و مهم بازرس اتحادیه فعال است و هنوز اسقاط شرایط نشده است.

پس از اطلاع حمید کریمی به عنوان رئیس اتاق اصناف کرج از این موضوع، وی در تاریخ 96/5/17 اقدام به ارسال نامه به روسای اتحادیه‌های کرج کرده و نسبت به عواقب نداشتن پروانه کسب تذکر داده است.

همچنین حمید کریمی در راستای پیگیری پرونده اقدام به ارسال نامه برای ایرج موفق رئیس کمیسیون نظارت در تاریخ 96/6/1 کرده و خواستار رسیدگی به پرونده وی شده است.

نکته مهم این است که چرا حمید کریمی به عنوان رئیس اتاق اصناف کرج از این تخلف آشکار اطلاع نداشته و 9 ماه بعد از اتمام اعتبار پروانه کسب خواستار رسیدگی به وضعیت نامبرده شده؟ سئوال مهم دیگر این است که آیا گزارشات و اقدامات بازرس هیئت مدیره در این مدت 9 ماه و با نظر به اتمام اعتبار پروانه کسب, اعتبار دارد؟ از طرفی حمید کریمی پس از نامه خود به موفق، چه پیگیری دیگری برای رسیدگی به پرونده خیاطی داشته است؟

اهمیت نحوه نظارت بر صدور پروانه کسب به قدری مهم است که برای این منظور دستورالعمل مستقلی در نظام صنفی به نام دستورالعمل نظارت بر چگونگی صدور پروانه کسب در سطح کشور(موضوع بند د ماده 55 قانون نظام صنفی) تدوین و ابلاغ شده و بر این اساس اتاق اصناف و کمیسیون نظارت موظف به رعایت آن هستند. در ماده 3 این دستورالعمل می‌خوانیم: اتاق‌های اصناف موظف‌اند برای اطمینان از حسن اجرای اقدامات اتحادیه‌های تحت پوشش برای صدور پروانه کسب به صورت نوبه‌ای و موردی بر فرایند صدور پروانه کسب در دست اقدام یا صادر شده نظارت و نتیجه را جهت بررسی به کمیسیون نظارت گزارش نمایند.

چرا حمید کریمی به عنوان رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز درباره پروانه کسب بازرس اتحادیه خرازی چنین اقدامی را انجام نداده است؟

در ماده 5 دستورالعمل مورد اشاره آمده است: کمیسیون نظارت موظف است برای نظارت بر حسن انجام فرایند صدور پروانه کسب کمیته‌ای مرکب از نمایندگان اعضای خود را تعیین کند. این کمیته حداقل یکبار در سال از عملکرد هر مرجع صدور پروانه کسب در سطح شهرستان بازرسی به عمل آورده و گزارش خود را به کمیسیون نظارت تسلیم می‌نماید.

آیا ایرج موفق به عنوان رئیس کمیسیون نظارت به مفاد ماده 5 عمل کرده است؟ اگر پاسخ مثبت است چرا بازرس اتحادیه خرازی بدون پروانه کسب مشغول به فعالیت است؟

همچنین بر اساس ماده 9 این دستورالعمل مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این دستورالعمل در سطح استان به‌عهده رئیس کمیسیون نظارت مرکز استان می‌باشد. آیا آقای ایرج موفق به این ماده قانونی عمل کرده است؟

سئوال دیگری که آقای موفق باید پاسخ دهد این است که آیا پس از نامه اول شهریور 96 حمید کریمی، پرونده بازرس اتحادیه خرازی در کمیسیون نظارت مطرح شده یا وی همچنان به‌عنوان بازرس مشغول فعالیت است؟ ایرج موفق و حمید کریمی باید پاسخ این سئوالات و ابهامات را بدهند.

خبرگزاری تسنیم پیش از این در گزارش تخلف در دبیرخانه کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی در البرز/طهایی و موفق پاسخ دهند به نکاتی درباره کمیسیون نظارت اشاره کرده بود.

انتهای پیام/

R41451/P4001/S6,50/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت های اصناف در قم

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر نصیری پیش از ظهر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طرح «زیست شبانه» با توجه به افزایش تردد در ساعات بامداد بمنظور ایجاد نظم و امنیت اجتماعی و نظارت بر فعالیت های واحدهای صنفی در این ساعات در استان قم ادامه خواهد داشت.

جانشین فرمانده انتظامی استان قم خاطرنشان کرد: برخورد بدون مماشات با مخلان آسایش و آرامش شهروندان در اولویت فرماندهی انتظامی بوده و این طرح با حضور رده‌های مرتبط پیگیری و اجرایی می‌شود.

از بهمن ماه سال گذشته مصوب شد، هیچ واحد صنفی جز در اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مراکز خدمات عمومی بعد از ساعت ۱۲ فعال نباشند.

نیروی انتظامی استان قم نیز طی این مدت با واحدهای صنفی متخلف برخورد کرده است.

کد خبر 6085587

دیگر خبرها

  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت‌های اصناف در قم
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت های اصناف در قم