Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-23@08:40:26 GMT

حرف هاي بي‌پرواي علي کريمي عليه فدراسيون

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۳۶۵۶۴

حرف هاي بي‌پرواي علي کريمي عليه فدراسيون

خبرگزاري آريا - شماره هشت محبوب فوتبال ايران يک روز بعد از سالروز تولدش صحبت‌هاي جنجالي عليه فدراسيون نشينان مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، علي کريمي در گفت و گو با برنامه فوتبال يک درباره شفاف سازي در فوتبال گفت: در همين تيم نفت در يک بازي بازيکني را به ميدان فرستادند و گفتند هواي ما را داشته باشيد، بازيکن گفته من پول نگرفتم چطور هواي تو را داشته باشم، به او گفتند مگر قرار است پولي بگيريد اينجا چشم به اين مسأله نداشته باشيد چرا که از پول خبري نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما وضعيت بدهي باشگاه‌ها را ببينيد اگر آندرانيک تيموريان نامه نزده بود در حال حاضر کاري صورت مي‌گرفت. از مهدي تاج مي‌پرسم چرا اين اقداماتي که در حال حاضر صورت مي‌گيرد را دو، سه يا چهار سال قبل انجام ندادند. او و اکيپش 7، 8 يا 10 سال است که در فوتبال حضور دارند. دايره‌اي را در نظر بگيريد و افراد مدنظر او در اين دايره به عنوان مشاور حضور دارند. او چه کار ماندگاري کرده است اگر چنين اقدامي انجام داده به ما بگويد تا در جريان قرار بگيريم. آيا ساختمان فدراسيون را خريده يا کمپ تيم ملي را درست کرده است؟
کريمي ادامه داد: هر روز بحث ناراحتي از زمين تمرين مطرح مي‌شود، هر اردو 150 هزار، 200 هزار دلار يا ... هزينه دارد پول يکي از اين اردوهاي خارجي را بگذارند و زمين کمپ را مثل ورزشگاه آزادي با کيفيت کنند. اين همه از افراد داخل دايره مشورت گرفتيد و کار خاصي انجام نشد. يک بار با افراد خارج دايره مشورت کنيد شايد اتفاق خوبي افتاد.
وي با انتقاد از مبالغي که از بازيکنان و اطرافيان فوتبال دريافت مي‌شود گفت:مي گويند مشکلات مالي است، وضعيت مسائل مالي را روشن کنند، 3 تا 5 درصد قرارداد بازيکنان به فدراسيون تعلق مي‌گيرد. حق انتقال وجود دارد، الان مخابرات هم حق جابه‌جايي را برداشته است. براي خروج از استان 8 ميليون تومان پول مي گيرند بازيکني که 30 ميليون قراردادش بود و اين پول را دريافت نکرده بايد 8 ميليون بابت خروج از استان بدهد. اين پول خروج از استان باعث شده يا يک عده از آن بازيکنان در همان شهر بمانند يا اينکه اصلا به خاطر همين مسأله فوتبال را کنار بگذارند. چرا شفاف‌سازي نمي‌کنيد.
علي کريمي در ادامه گفت: اگر شما دنبال شفاف سازي هستيد اعضاي عالي رتبه حقوق خود را بر ملا و رسانه اي کنند. روي صحبت من با افراد و کارمندان عادي نيست. آنها کار خود را به نحو احسن انجام مي دهند.
بازيکن سابق تيم ملي با ارائه پيشنهادي به مسوولان فوتبال ايران گفت: از اين دايره بيرون بياييد. دنبال کساني باشيد که پيشنهادات جديد داشته باشند. تيم ملي ما به جام جهاني صعود مي کند و 12 ميليون دلار به تيم ملي مي رسد. بايد روي اين پول حساب کنيد ولي مسئولين فدراسيون کاري نمي کنند. چرا درآمد فدراسيون شفاف سازي نمي شود و فقط بازيکنان و مربيان بايد اين کار را انجام دهند. مربيان و بازيکنان نباشند شما هم بايد بازنشسته باشيد و به پارک برويد و با هم سن و سال هاي خود دورهمي برپا کنيد و ورزش کنيد. حالا که هستيد دو کار مثبت هم انجام بدهيد. بگذاريد يک روز که رفتيد يا کنارتان گذاشتند بگويند خدا پدر فلاني را رحمت کند که اين کار را انجام داد.
پيشکسوت فوتبال ايران در ادامه انتقادات خود از فدراسيون نشينان گفت: آقاي تاج هيچ جاي دنيا صد در صد بليطها اينترنتي به فروش نمي رسد. دليل دارم. اگر پرسپوليس و استقلال بازي دارد و هواداري از شهرستان مي ايد. چگونه بايد بليط تهيه کند؟
علي کريمي در ادامه گفت: اميدوارم که اين صحبت ها موثر باشد.‌آقاي تاج يا آقاي کفاشيان يا‌ آقاي ساکت فکر نکنند جاي خلوتي گير آمده است و صحبت مي کنم. در هر برنامه اي که بخواهيد با هر سه نفرتان صحبت و مناظره مي کنم. مقابل شما سه نفر در برنامه نود يا فوتبال يک يا شبهاي فوتبالي صحبت مي کنم تا مشخص شود چه کسي راست مي گويد و دلش براي اين فوتبال مي سوزد.
علي کريمي در مورد افرادي که به او مراجعه مي‌کنند و خواهان معرفي به فوتبال هستند، گفت: هميشه تنها حرفي که به اين افراد مي‌زنم اين است که اگر استعداد داريد خودتان فوتبال را دنبال کنيد تا به پيشرفت برسيد صرف داشتن علاقه باعث پيشرفت نمي‌شود. تخلفاتي که در اين رابطه وجود دارد را مسئولان فوتبال بايد دنبال کنند. آقايان حاضر در کميته اخلاق و کميته انضباطي بايد پيگير اين مسائل باشند و اين موضوعات را نشان دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواب «فرهنگ» و مسوولان بی‌خیال/ تشییع «اخلاق» در فوتبال ایران!

به گزارش خبرنگار مهر، ناهنجاری‌های فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی در فوتبال ایران همواره یکی از بزرگترین چالش‌های کارشناسان و فعالان فرهنگی و اجتماعی بوده است که تلاش می‌شود به طرق گوناگون برای اصلاح این ناهنجاری‌ها و کاهش آسیب‌ها تلاش شود.

کمیته‌هایی که در خوابند

در بدنه فدراسیون فوتبال به عنوان متولی فوتبال در کشور کمیته‌هایی وجود دارد که مستقیماً خود را به عنوان مسؤولان و دغدغه مندان امر فرهنگی معرفی کرده‌اند.

یکی از این کمیته‌ها «کمیته اخلاق فدراسیون» است که رسالت خود را به این صورت تعریف کرده است: این کمیته یکی از ارکان قضایی فدراسیون محسوب می‌شود که مسوولیت تعیین آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به رعایت مسایل اخلاقی و فرهنگی و بازی جوانمردانه همچنین نظارت بر نحوه اجرای این آیین نامه‌ها، دستورالعمل‌های مصوب و تصمیم گیری در خصوص موارد عدم رعایت اصول اخلاقی، فرهنگی و بازی جوانمردانه را بر عهده دارد.

علاوه بر این کمیته‌ای تحت عنوان «کمیته بازی جوانمردانه و مسؤولیت اجتماعی» در فدراسیون فوتبال وجود دارد که وظیفه آن به این صورت تعریف شده است: این کمیته مسوولیت تهیه آیین نامه و دستورالعمل‌های مربوط به رعایت مسایل و شعائر فرهنگی و بازی جوانمردانه همچنین نظارت بر اجرای آن را بر عهده دارد.

در درون باشگاه‌ها هم که عنوان «باشگاه فرهنگی» را یدک می کشند معاونتی با عنوان «معاونت فرهنگی» وجود دارد که وظیفه آن رسیدگی به امور فرهنگی و اجتماعی باشگاه‌ها است.

اما این سوال مطرح می‌شود که این کمیته‌ها و معاونت‌ها در سال‌های اخیر چه اقدامات بنیادینی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی انجام داده اند که امروزه و هر هفته شاهد موارد متعددی از ناهنجاری هستیم؟

چند اتفاق مهم اما ناهنجار

در هفته‌ای که گذشت در دو تیم بزرگ پایتخت شاهد دو مورد ناهنجاری بودیم که یکی از سوی دانیال اسماعیلی فر بازیکن تیم پرسپولیس و دیگری از سوی جواد نکونام سرمربی و کیانوش رحمتی مربی تیم استقلال مقابل هواداران تیم شمس آذر به وقوع پیوست. حرکت زشت جواد نکونام رو به هواداران شمس آذر به سرعت در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و به سوژه‌ای برای کاربران مبدل گشت.

هرچند این اقدام، شاید در کوتاه مدت تأثیرات خاصی نداشته باشد اما بی گمان در بلندمدت می‌تواند تبعات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. همانطور که در خصوص بازیکنی مثل شجاع خلیل زاده دیدیم این بازیکن تیم تراکتور به عنوان بازیکنی شناخته می‌شود که به صورت مداوم و متعدد مرتکب اعمال پرخاشگرانه در داخل زمین می‌شود و تبعات آن را در هفته اخیر و در بازگشت این تیم از مازندران دیدیم. پس از بازگشت تیم تراکتور از مازندارن که با شکست برابر نساجی همراه بود هواداران این تیم به فرودگاه رفتند و علیه خلیل زاده شعار دادند.

بدون شک اگر رسیدگی به فرهنگ هواداری در فوتبال اهمیت دارد و مواردی چون دشنام و پرتاب اشیا از سوی هواداران را اقدامی ناپسند می‌دانیم باید به این نکته توجه کنیم که رفتار تماشاگر چیزی جز انعکاس رفتار بازیکنان داخل زمین و انعکاس مسائل اجتماعی موجود در کشور نیست.

بی گمان بخش زیادی از دشنامی که در ورزشگاه‌های کشور در آینده صورت خواهد گرفت انعکاس رفتار زشت نکونام در قبال تماشاگران شمس آذر و رفتار زشت دانیال اسماعیلی فر است. همانطور که نمی‌توان پرخاشگری‌های متعدد بازیکنی مثل شجاع خلیل زاده در تیم تراکتور را بی ارتباط با تجمع و فحاشی هواداران این تیم در فرودگاه و پس از شکست برابر نساجی بدانیم.

البته برخی معتقدند به واسطه هیجانات و استرس‌هایی که در ذات فوتبال وجود دارد بروز برخی ناهنجاری‌ها اجتناب ناپذیر است اما نباید فراموش کرد که در فوتبال روز دنیا تیم‌ها با بهره گیری از متخصصان، روانشناسان و جامعه شناسان تلاش می‌کنند به بازیکنان و عوامل خود راه‌های کنترل هیجان را آموزش دهند و مانع از آن شوند که این رفتارها آسیبی به باشگاه بزند. علاوه بر این شاهدیم که باشگاه‌ها پیش از آنکه فدراسیون فوتبال بخواهد جریمه ای را در نظر بگیرد خودشان اقدام می‌کنند و با عوامل خاطی برخورد می‌کنند.

ناهنجاری‌های اجتماعی انعکاس پرخاشگری‌های بازیکنان و مربیان است

این مساله در فوتبال ایران نه تنها دیده نمی‌شود بلکه شاهدیم خود باشگاه‌ها از طریق رسانه‌های رسمی که در اختیار دارند آتش ناهنجاری‌ها می دمند. هفته گذشته شاهد بیانیه نویسی هایی بودیم که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس علیه هم انجام دادند. واکنش‌هایی که گاهاً تند و تهاجمی بود و نمی‌توان انتظار داشت که تبعات آن در روزها و هفته‌های بعد دامن تماشاگران را نگیرد و خود را به شدیدترین شکل بروز ندهد. اگر باشگاهی که تمام امکانات را در اختیار دارد نمی‌تواند برای منافع، اعتبار و شخصیت خودش اقدامی مؤثر صورت دهد چگونه باید از تماشاگران و هواداران انتظار رفتارهای فرهنگی داشت؟

فوتبالیست و مربی الگوی تماشاگری است که در داخل ورزشگاه حضور دارد و یک دشنام بازیکن انعکاسی هزاران برابر در میان تماشاگران پیدا می‌کند و اگر قرار است شاهد بروز این ناهنجاری‌ها نباشیم باید پیش از هر چیز معاونت‌های فرهنگی و کمیته‌های انضباطی باشگاه‌ها وارد عمل شوند و وظیفه خود را به درستی انجام دهند و سپس فدراسیون فوتبال به واسطه بازوهای فرهنگی و انضباطی خود بر عملکردها نظارت کند.

شاید بهتر آن است که یک شفاف سازی از سوی باشگاه‌ها و فدراسیون‌ها صورت بپذیرد و مسؤولان فرهنگی در این سازمان‌ها به توضیح این مساله بپردازند که دست کم در فصل جاری چه اقدامات عمیقی در حوزه‌های فرهنگی انجام داده اند و اثرات مثبت آن چه بوده است و اگر انجام نمی‌شد چه تبعاتی به دنبال می‌داشت؟

کد خبر 6082976

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده انتشار یک مصاحبه قدیمی علیه هادی چوپان؛ چه کسی می‌خواهد هادی چوپان را تخریب کند؟
  • خواب «فرهنگ» و مسوولان بی‌خیال/ تشییع «اخلاق» در فوتبال ایران!
  • تاج: باشگاه‌ها توان پرداخت همین سقف بودجه را هم ندارند، اما می‌گویند آزاد بگذارید
  • تاج: ۷ دستگاه کمک داور ویدئویی وارد کشور می‌شود
  • تاج: لیگ ما پیر است/ تشریفات ورود VAR چینی به ایران فراهم شده است
  • تاج: لیگ برتر ایران پیر است/ جشن برترین‌های لیگ با مدل AFC برگزار می‌شود
  • مهدی تاج: VAR را از چین می‌آوریم؛ لیگ برتر پیر است
  • سیستم VAR چینی در راه ایران | لیگ باید جوان شود
  • سیستم VAR چینی در راه ایران
  • VAR چینی وارد فوتبال ایران می‌شود