Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه «برگزاري كارگاه‌ها و سمينارهاي تخصصي در زمينه تشريح اقدامات نوين و مؤثر بهبود ايمني راه‌ها و شيوه‌هاي نوين نگهداري راه يكي از برنامه‌هاي اولويت‌دار سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي در سال‌جاري است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از وزارت راه و شهرسازي، داود كشاورزيان معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس اين سازمان طي ديدار و مصاحبه با مشاور وزارت راه و ترابري كشور دانمارك و كارشناس ارشد در حوزه مديريت نگهداري زمستاني راه، با بيان اين مطلب افزود:برگزاري كارگاه‌ها و سمينارهاي تخصصي در زمينه تشريح اقدامات نوين و مؤثر بهبود ايمني راه‌ها و شيوه‌هاي نوين نگهداري راه به مجموعه دست‌اندركاران و كارشناسان سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي يكي از برنامه‌هاي اولويت‌دار اين سازمان در سال‌جاري است كه در اين راستا از حضور مشاوران و كارشناسان متخصص در كشورهايي كه تجربه‌هاي موفقي در اين زمينه داشته‌اند، بهره‌گيري مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان كرد: كاركرد اين كارگاه‌هاي آموزشي علاوه بر علمي بودن، بايد اجرايي نيز باشد و در كنار طرح مباحث آموزشي برنامه‌هاي بازديد از محورهاي پرتردد در نظر گرفته شود تا راه‌كارهاي مورد نياز براي رفع مشكلات ترافيكي، عبور و مرور و ارتقاي ايمني از سوي كارشناسان و اساتيد ارايه شود.
براساس اين گزارش، محمد ارم مشاور وزارت راه و ترابري كشور دانمارك با بيش از 20 سال سابقه اجرايي در حوزه پژوهش و اجراي پروژه‌هاي راهداري زمستاني در كشورهاي اروپايي طي سخناني اظهار كرد : مديريت و نگهداري زمستاني راه مقوله‌اي است كه در كشور نياز به تحقيقات خاص دارد زيرا كه شرايط جوي و موقعيت جغرافيايي هر استان باعث مي‌شود تا تجهيزات و ماشين‌آلات خاصي تأمين و مورد استفاده راهداران قرار گيرد.
وي ضمن ابراز علاقمندي از تداوم برگزاري سمينارها و كارگاه‌هاي تخصصي در كشورمان افزود: برگزاري سمينارها و همايش‌هاي بين‌المللي در زمينه راهداري و نگهداري زمستاني راه موجب انتقال علم و دانش و تكنولوژي از سوي كشورهاي شركت‌كننده در همايش و تبادل اطلاعات و تجارب موفق در اين زمينه است كه پيشنهاد مي‌شود سالانه با حضور مديران و كارشناسان حوزه راهداري و نگهداري راه برگزار شود.
اين مقام مسئول در خارج از كشور در بخش ديگري از اين ديدار گزارشي از وضعيت راه‌ها و مديريت نگهداري راه در كشور دانمارك ارايه كرد و افزود : براساس ضوابط و قوانيني كه از سوي مجلس آن كشور تصويب شده است، وظايف و مسئوليت‌هاي وزارت راه، مديران استاني و مسئولين محلي مشخص شده و هريك از دستگاه‌هاي اجرايي و شهروندان و كاربران جاده‌اي سهم و مسئوليت مشخصي در حفظ و نگهداري از راه‌ها دارند.
همچنين پيش از اين ديدار ،مشاور وزارت راه و ترابري كشور دانمارك با معاون راهداري و مديران كل‌ اين معاونت ديدار و گفت‌وگو كرد.
در اين ديدار عبدالهاشم حسن‌نيا به بيان نقطه نظرات و تشريح مسائل مرتبط با راهداري و نگهداري راه‌هاي كشور پرداخت و خواستارتداوم اين جلسات و ارايه مشاوره هاي علمي و تخصصي از سوي ايشان و ساير مشاورين در اين حوزه شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس گفت: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

حمید اسدپور بیان کرد: ۱۵۰ خلاصه مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که یک سوم این مقالات برای ارائه در همایش پذیرفته شده است.

وی گفت: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشور هاست.

اسدپور با بیان اینکه همایش بین المللی خلیج فارس در دو روز برگزار می‌شود گفت: روز اول، روز علمی همایش است و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

دبیر اجرایی همایش هم گفت: برای حضور ۱۰ مهمان خارجی که مقالات ارسالی آنان پذیرفته شده برنامه ریزی شده و قرار است از پژوهشگران کشور‌های عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش میزبانی کنیم.

علی اکبر کیانی افزود: برگزاری مسابقه دو و میدانی، نمایشگاه اسناد تاریخی خلیج فارس و غرفه‌های سنتی از جمله برنامه‌های جانبی این همایش در روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت است.

دیگر خبرها

  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • برگزاری روز نخست رقابت‌های بین المللی تنیس ساحلی
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس