Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@08:20:50 GMT

حسین(ع) را در آمریکا فریاد می‌زنیم

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۲۴۴۸

حسین(ع) را در آمریکا فریاد می‌زنیم

پیاده‌روی اربعین دیگر به یک میعادگاه بزرگ جهانی تبدیل شده است. اگرچه رسانه‌های غربی به شکلی کاملا هماهنگ شده، پوشش رسانه‌ای‌ این اجتماع بزرگ را بایکوت کرده‌اند، اما هستند مسافرانی که از ینگه دنیا برای حضور در این پیاده‌روی ابراز علاقه می‌کنند.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، پیاده‌روی اربعین دیگر به یک میعادگاه بزرگ جهانی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه رسانه‌های غربی به شکلی کاملا هماهنگ شده، پوشش رسانه‌ای‌ این اجتماع بزرگ را بایکوت کرده‌اند، اما هستند مسافرانی که از ینگه دنیا برای حضور در این پیاده‌روی ابراز علاقه می‌کنند. امسال با حمایت سازمان هنری رسانه‌ای اوج، برخی حاضران بین‌المللی و همچنین غیرمسلمان پیاده‌روی اربعین حسینی، به دعوت کمپین «حسین عشق بین‌المللی» (Hussain the International Love) به این راهپیمایی آمدند. سه خواننده و رپر آمریکایی که از بنیانگذاران کمپانی هیپ‌هاپ دیتاکس هستند در راهپیمایی اربعین شرکت کرده‌اند. محمد ایناک و دیمون جونز مسلمان هستند و فنامن مسیحی است. این سه رپرآمریکایی در موسیقی‌شان به مفاهیم اجتماعی، عدالت و دوری از تبعیض نژادی تاکید دارند و راهپیمایی اربعین را راهی برای رسیدن به حقیقت می‌دانند؛ راهی که جوان‌ها باید به عنوان الگو برای خود انتخاب کنند. در زیر گفت‌وگو با این سه خواننده آمریکایی را می‌خوانید:

فکر می‌کنید با این شکل موسیقی که در آن تخصص دارید، بتوانید مفاهیمی را که در این سفر آموختید، منتقل کنید؟

محمد ایناک: من مسئول برنامه‌ریزی کمپانی هیپ‌هاپ دیتاکس هستم و مانند معلمی به این شغل نگاه می‌کنم. به اصولی که معلم‌ها در اسلام به آن اعتقاد دارند، معتقد هستم. در‌واقع وقتی ما هیپ‌هاپ آموزش می‌دهیم، داریم درس زندگی می‌دهیم و اینکه یک نفر چگونه زندگی‌اش را رهبری کند. راجع‌به قدرت، تکنولوژی، رفتار‌های اجتماعی، انتخاب‌ها در زندگی سالم، مسائل اقتصادی، هنر فرهنگی و ... .

دیمون جونز: ما در کربلا حضور یافته‌ایم. اینجا چیزهایی را می‌بینیم. این نکته‌ مهمی است که وقتی افرادی مثل ما به اینجا می‌آیند می‌دانند این مفهوم را به شکلی درک و جذب کنند و بروند به کشور خودشان و این مفاهیم را به سایر افراد منتقل کنند. همانطور که شما از ما سوال می‌پرسید و می‌خواهید این اطلاعات را به مردم خودتان انتقال دهید ما هم در این سفر مفاهیمی را کسب می‌کنیم و می‌رویم به مردم خودمان منتقل می‌کنیم.

به نظر شما چه قدرتی است که این همه جمعیت را به کربلا می‌کشاند؟

دیمون جونز: هیچ‌کس چنین قدرتی ندارد، جز خود خدا! اگر مردم تسلیم خداوند شوند و به خواسته‌اش جامه عمل بپوشانند همه به دورش جمع خواهند شد.

اگر برگردید آمریکا چه وجهی از این راهپیمایی را بارزتر نشان می‌دهید؟

چیزی که ما از اینجا با خود خواهیم برد رفتار انسانی با یکدیگر است که این هم به‌خاطر شهادت امام حسین‌(ع) است. چون امام حسین(ع) برای زنده نگه داشتن ارزش‌های انسانی قیام کرد و شهید شد. چیزی که ما با خود می‌بریم بیان عین این اتفاق نیست؛ بلکه نمایی از این اتفاق بزرگ و نمادی از این واژگان و مفهوم است.

برای بیان این مفاهیم در آمریکا چقدر آزادی دارید؟

فنامن: ما آنقدر تحت‌کنترل هستیم که اجازه حرف زدن نداریم. چیزی که شما پرسیدید در مورد طرح این مفاهیم مثل این می‌ماند که من بپرسم شما چطوری زندگی می‌کنید! جواب خیلی بدیهی است. در ایران شما ایرانی هستید و با فرهنگ خودتان زندگی می‌کنید. سبک زندگی و فرهنگ هر مردمی حتی بر غذا خوردن‌شان هم اثر می‌گذارد و انگار با همان فرهنگ نفس می‌کشند. ما هم در فرهنگ کشوری زندگی می‌کنیم که برای انتقال مفاهیم، حد و اندازه قدرت خودمان را می‌دانیم. ما فقط می‌توانیم وظیفه خودمان را انجام دهیم. وظیفه ما این است که بر خدا متمرکز شویم. وقتی هم در محیطی قرار می‌گیریم که روی خدا متمرکز نیست، وظیفه خود می‌دانیم که با زبان آنها صحبت کنیم و خدا را در میان آنها متبلور کنیم. ما باید آنقدر منعطف باشیم که دیگران حرف‌ها و اعتقاداتمان را بفهمند.

محمد ایناک: ما نماد هیپ‌هاپ دیتاکس را طوری طراحی کرده‌ایم که این تمرکز بر انتقال حقیقت را نشان دهد. در این نماد دایره‌های متمرکزی را می‌بینید که پایین آن واژه حقیقت بدون مرز، نوشته شده و خدا همان حقیقت است. وقتی می‌گوییم حقیقت بدون انتها، یعنی می‌خواهیم با جوانان، از طریق چیزی ارتباط بگیریم که بتوانند حقیقت درون و بیرون خودشان را پیدا کنند.

امام حسین‌(ع) چقدر به پیدا کردن این حقیقت کمک می‌کند؟

محمد ایناک: حقیقت این است که امام حسین(ع) برای احیای حقیقتی اقدام کرد که قبل از خودش وجود داشته است. او بهترین الگو است. الان مردم هم باید همان کاری را که امام حسین(ع) کرد، انجام بدهند. اگر افراد بیشتری باشند که همانند او مقابل ظلم بایستند دیگر هیچ ظلمی باقی نخواهد ماند. ولی اکثر مردم ترجیح می‌دهند راه راحت‌تر را انتخاب کنند. ولی امام حسین(ع) برای همه ما نمونه خوبی است که نشان می‌دهد برای تحقق هدف عالی باید بهای زیادی را پرداخت کرد. هدفی که نشان می‌دهد چه چیزی زندگی را می‌سازد و باید به چه چیزی عشق و علاقه داشت.

در پیاده‌روی زائران امام حسین‌(ع) در اربعین، کدام وجه را بارزتر از وجوه دیگر دیدید؟

دیمون جونز: رفتار انسانی‌ای که آدم‌ها دارند وجهی است که برای من هم حائز اهمیت است. فداکاری و اینکه مردم هرچه دارند در این مسیر خرج می‌کنند و مدام به هم لبخند می‌زنند.

به نظرتان چرا رسانه‌ها، این راهپیمایی بزرگ را بایکوت می‌کنند؟

دیمون جونز: در عبارت و واژه انگلیسی ا... (allah) کلمه all را دارید که به معنی همه است و به معنای یک نفر نیست. این اجتماع مردم هم چیزی است که همه ما را وسوسه می‌کند و به سمت جاده‌ای به سمت بالا می‌برد. این راهی برای رهایی از بردگی است.

محمد ایناک: در شیکاگو و جاهای دیگر جهان، ذهن‌هایی هستند که اگر به این مطلب اعتقاد پیدا کنند این واقعه را منتشر می‌کنند اما معمولا توجهات بیشتری به مسائل منفی کشیده می‌شود تا به مسائل مثبت.

فنامن: مادر‌بزرگ من داستانی را می‌گفت که دختر بچه‌ای یک ماری را که آسیب‌دیده بود پیدا می‌کند. به مار علاقه نشان داده و به او غذا می‌دهد تا به حالت نرمال برگردد و سلامتی‌اش را کسب کند. وقتی برمی‌گردد پیش ماری که حالش خوب شده، مار نیشش می‌زند. دختر از مار می‌پرسد چرا این‌کار را کردی؟ مار می‌گوید تو دیوانه‌ای چون من مارم و ماهیت و ذاتم تغییر‌ناپذیر است. شیطان تغییر‌پذیر نیست .

محمد ایناک: رسانه‌های غربی می‌خواهد چیزی را رکورد بکنند که غلط است. این فقط یک ری‌اکشن طبیعی است. شیطان ذاتش این است و درصدد است هر چیزی راکه خودش می‌خواهد بزرگنمایی کند.

دیمون جونز: M.E.D.I.A حروف اختصاری Most Evil Devils In America است؛ یعنی بزرگ‌ترین شیطان در همه‌جا آمریکاست. این معنی مدیا در آمریکا است. جور دیگر هم می‌توانیم به مدیا نگاه کنیم؛ اینکه مدیا در واقع یک مدیوم است و ما وسط آن مثل یک فیلتر قرار گرفته‌ایم. وقتی 95 درصد آب پاک را به داخل این مدیوم بریزند اگر 5 درصد هم سم داشته باشد، نتیجه چیز سمی خواهد بود. ما در هیپ‌هاپ دیتاکس تلاش می‌کنیم جوانان جامعه هم فیلتر این رسانه شوند تا سمی را که به آنها وارد می‌شود از بین ببرند.

فنامن: البته الان مدیا ما هستیم. ما کلی عکس گرفته و صدا ضبط کرده‌ایم‌. ما اگر همین‌ها را در فیس‌بوک بگذاریم، از بقیه مدیاها قوی‌تر خواهیم بود.

منبع:فرهیختگان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۲۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاصی: بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!

به گزارش "ورزش سه"، پوریا حسین خانزاده ستاره بیست و یک ساله والیبال ایران که در دو سال گذشته از بهترین های لیگ برتر بود با عقد قراردادی راهی تیم لوبه یکی از بهترین تیم های حاضر در سوپر لیگای ایتالیا خواهد شد.

پوریا حسین خانزاده که در پست دریافت کننده قدرتی توپ می زند حالا باید برای قرار گیری در ترکیب اصلی تیم لوبه با ستاره هایی همچون الکساندر نیکولوف و ماتیا بوتولو رقابت کند.

لوبه در فصل آینده با تغییرات بسیار زیادی رو به رو خواهد شد که مهمترین آن رفتن لوسیانو دچکو پاسور آرژانتینی از این تیم است. همچنین جیامپائولو مدی جایگزین لورنزو بلنجینی به عنوان سرمربی این تیم شده است. ایوان زایتسف سرشناس که فصل قبل در پست دریافت کننده قدرتی در لوبه بازی می کرد از این تیم جدا شد تا یکی از رقبای پوریا حسین خانزاده در این تیم کم شود.

پوریا حسین خانزاده دومین بازیکن ایرانی تاریخ این تیم است، پیش از او امیر غفور در سال 2020 در این تیم حضور داشت که کرونا حضور او را در این تیم نیمه تمام گذاشت. حالا می‌توان گفت که خانزاده به همراه غفور صاحب تاریخی‌ترین انتقال والیبال ایران خواهند بود.

حسین خانزاده هم اکنون در اردوی تیم ملی والیبال است و خود را برای لیگ ملتهای والیبال آماده می کند تا با درخشش خود ایران را به المپیک برساند. تیم لوبه در این فصل در جایگاه نه چندان خوب پنجم قرار گرفت و این بار امید وار است با ستاره ایرانی خود دوباره به مقام قهرمانی سوپر لیگای ایتالیا برسد. لوبه در فصل آینده باید در کاپ اروپا دومین سطح از مسابقات باشگاهی اروپا بازی کند و در لیگ قهرمانان اروپا غایب بزرگ این تورنمنت است.

از افتخارات لوبه می توان به دو قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، هفت قهرمانی لیگ، هفت قهرمانی جام حذفی، چهار قهرمانی سوپرکاپ، یک قهرمانی جام باشگاه های جهان و چهار قهرمانی چلنج کاپ اروپا اشاره کرد که نشان می دهد پوریا حسین خانزاده راهی تیمی بزرگ شده است و باید از این فرصت به خوبی استفاده کند.

دیگر خبرها

  • شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در دانشگاه آزاد ملارد طنین‌انداز شد
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • استمرار جمعه‌های خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی
  • بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!
  • بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران | این پسر لژیونر شد + تصاویر
  • ۱۴ اردیبهشت، استمرار راهپیمایی جمعه‌های خشم در برخی استان‌ها
  • اختصاصی: بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!
  • ۱۴ اردیبهشت؛ استمرار راهپیمایی جمعه‌های خشم در برخی استان‌ها
  • سرگیجه بزرگ!
  • امیری: بازی هفته بعد جدال مرگ و زندگی است/ یک امتیاز فاصله چیزی نیست که کنار بکشیم+ فیلم