Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از انجام امور درمانی برای 27 نفر از ایثارگران توسط پروفسور والتر اشتومر از آلمان خبر داد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از بنیادشهید، امیر کریمی گفت: در همین راستا ویزیت و عمل جراحی جانبازان و خانواده شهدا توسط پروفسور والتر اشتومر فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب از کشور آلمان وتیم پزشکی ایرانی به مدت 3 روز در بیمارستان فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: این دوره درمانی هفت نفر از ایثارگران تحت عمل جراحی قرار گرفتند و برای 20 نفر از ایثارگران نیز ویزیت و مشاوره درمانی ارائه شد.
وی اظهار داشت: با توجه به سیاست ها و برنامه های بنیاد شهید و بر اساس استراتژی هدف گذاری شده در درمان ایثارگران، دعوت از اساتید معتبر بین المللی در برنامه های جاری معاونت بهداشت و درمان بنیاد پیگیری و اجرا می شود.
به گزارش ایرنا، همچنین امور درمانی برای 47 نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران توسط پرفسور بیک مهاجری فوق تخصص ارتوپدی و لگن از کشور اتریش از روز 17 تا 21 تیرماه امسال در بیمارستان فوق تخصصی ساسان انجام شد.
پروفسور حسن مهدیان فوق تخصص جراحی ستون فقرات از کشور انگلستان 26 فرودین ماه 96 به ایران سفر کرد و به مدت یک هفته جانبازان و خانواده شهدایی را که از مشکلات ستون فقرات رنج می‌ برند ویزیت کرد.
همچنین 27 خردادماه تا سوم تیرماه بار دیگر پرفسور مهدیان فوق تخصص ستون فقرات از انگلستان 11عمل جراحی و 97 مورد ویزیت و مشاوره درمانی برای خانواده‌ های شهدا و جانبازان انجام داد.
انجام امور درمانی برای 47 نفر از ایثارگران توسط پروفسور یورگنس فوق تخصص کتف و شانه از کشور آلمان از دیگر اقدامات برای جانبازان در روزهای 21 و 22 مردادماه امسال در بیمارستان فوق تخصصی ساسان بوده است.
همچنین 120 جانباز شیمیایی در بیمارستان ساسان توسط پروفسور فرانس یوزف اشتانسل فوق تخصص ریه از کشور آلمان از 15 تا 18 مهرماه امسال معاینه شدند.
براساس جدیدترین آمار، مردم سربلند ایران اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس و دیگرحوادث تروریستی، 225 هزار و570 شهید را تقدیم انقلاب کرده اند.
همچنین تعداد کل جانبازان در کشور 574 هزار و 101 نفر است که 336 هزار و 282 نفر معادل 59 درصد جانبازان زیر 25 درصد و 237 هزار و 819 نفر معادل 41 درصد نیز جانبازان 25 درصد و بالاتر هستند. تعداد آزادگان کشور در دوران دفاع مقدس 43 هزار و 173 نفر هستند.
اجتمام ** 7268 ** 1418
تنظیم کننده: مهناز بیرانوند ** ناشر: مریم برزآبادی
** آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی

دکتر نجات حسینی ادامه می دهد: رشته جراحی پلاستیک شامل چندین زیرگروه است که عبارتند از: سوختگی های مزمن که موجب اختلال در عملکرد اعضا شده، جراحی زیبایی صورت و بدن، جراحی میکروسکوپی دست، بازسازی های ناشی از تومورها و و جراحی کرانیو فاشیال که این نشان می دهد جراحی پلاستیک رشته ای وسیع و بسیار حساس است.

اعمال زیبایی غیر ضروری کدامند؟

این استاد دانشگاه درباره اعمال جراحی غیر ضروری می گوید: در مثالی ساده می توان گفت بینی که قوز بزرگ ندارد، آویزان نیست، لیفت شقیقه زیر ۳۸سال، عمل پلک در زیر ۳۵-۳۷ سال، فردی که بیماری قلبی یا دیابت شدید دارد و یا انجام اعمال زیبایی زیر ۱۸سال، به هیچ وجه ضرورت ندارد بخصوص اگر بیمار توسط جراحانی که فوق تخصص پلاستیک این رشته نیستند انجام شود که دچار صدمات جدی می شوند. بنابراین توصیه می شود؛ این افراد پیش از تصمیم به هرگونه عمل زیبایی درباره ضرورت آن با دو پزشک فوق تخصص پلاستیک مشورت کنند.

دکتر نجات حسینی، نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک ایران

نجات حسینی با آوردن مثالی دیگر توضیح می دهد: فردی که مقداری چاقی در پهلو دارد با ورزش، کاهش مصرف شیرینی جات، برنج و ... می تواند به وزن مناسب برسد و هیچ گونه نیازی به عمل جراحی لیپو ساکشن ندارد.

عجیب و غریب ترین درخواست ها برای عمل زیبایی

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک ایران از عجیب ترین درخواست ها برای عمل زیبایی می گوید: عجیب ترین درخواست ها گوش برجسته، گوش دراز، بینی زین اسبی، مایکل جکسونی یا خیلی فانتزی است که هیچ یک مناسبتی با زیبایی های واقعی انسان ها ندارد.

عضو انجمن جراحی پلاستیک ایران درباره نوعی اختلال می گوید: برخی افراد دچار اختلال شکلی بدن(BDD) هستند و در واقع هیچ گاه راضی نمی شوند و عیب های بسیار سطحی و ابتدایی از بدن خود می گیرند.

هزینه های متفاوت جراحی زیبایی

این فوق تخصص جراحی پلاستیک درباره هزینه های عمل زیبایی توضیح می دهد: از آن جا که اعمال جراحی پلاستیک، بیشتر برای زیبایی است، هزینه های متفاوتی را در شهرها و افراد مختلف بنا به نوع عمل دارد. بخصوص اینکه مراجعه بیمار به عنوان یک فرد سالم، مسئولیت جراح را دو چندان می کند؛ چراکه جراحان فوق تخصص جراحی پلاستیک سه سال تمام دوره ویژه زیبایی و بازسازی می بینند و در مواردی برای یک عمل بینی ممکن است پیوند غضروف، تقویت تیغه بینی یا اعمال ظریف فلپ انجام دهند و علیرغم اینکه پولیپ بینی را می سوزانند یا مشکلات کجی بینی را رفع می کنند اعمال حمایتی نیز برای فرد انجام دهند. بنابراین با توجه به توانایی جراح، هزینه جراحی و وسایل مصرفی نیز متفاوت است.

وی ادامه می دهد: برای مثال در عمل بینی، بیش از ۱۵ میلیون تومان از هزینه، مربوط به اتاق عمل و مالیات است بنابراین عمل بینی کمتر از ۲۰ میلیون تومان می تواند نشانه مداخله گری افراد غیر متخصص باشد که نه مجوز دارند و نه مالیات پرداخت می کنند.

نجات حسینی اظهار می کند: در حال حاضر متأسفانه گروه زیادی از مداخله گران غیرمتخصص وارد اعمال زیبایی و پلاستیک شده اند که موجب افزایش عوارض اعمال جراحی شده است.وی ادامه می دهد: هر جراح فوق تخصص پلاستیک، در هفته دو تا سه عمل مجدد بینی، لیفت شقیقه یا ابرو که توسط افراد غیرمتخصص مداخله گر در مطب های زیرزمینی و غیرمجاز انجام شده، ترمیم می کنند.

نظارت ها کافی نیست

این فوق تخصص جراحی پلاستیک به مردم جامعه توصیه می کند: برای انجام هر عمل جراحی پلاستیک و زیبایی، مشخصات پزشک مورد نظر را در سایت نظام پزشکی صحت سنجی کنند چراکه در صورت مجاز بودن پزشک، تمامی مشخصات و پروانه کسب وی در این سایت ثبت شده است.

متأسفانه طی ده سال اخیر نظارت ها سطحی انجام گرفت چراکه وزارت بهداشت و نظام پزشکی گمان نمی کرد چنین معضلات و مشکلی در زمینه اعمال زیبایی به وجود آید نجات حسینی درباره نظارت ها بر اعمال زیبایی می گوید: متأسفانه طی ده سال اخیر نظارت ها سطحی انجام گرفت چراکه وزارت بهداشت و نظام پزشکی گمان نمی کرد چنین معضلات و مشکلی در زمینه اعمال زیبایی به وجود آید و کار به جایی برسد که هر بهیار، تکنیسین، آرایشگر، بلاگر و دلال دست به اعمال زیبایی بزند و عوارض جبران ناپذیری برای درخواست کنندگان اعمال زیبایی به وجود آید.

این استاد دانشگاه اذعان می کند: به تازگی وزارت بهداشت، نظام پزشکی، بخش نظارت بر درمان دانشگاه ها، قوه قضاییه و به ویژه تعزیرات کشوری نظارت بیشتری را در این زمینه اعمال کرده است اما این نظارت ها همچنان ناکافی است و مداخله گران از مراکز جراحی مجاز به واحد ها و مطب های غیر مجاز روی آورده و اعمال جراحی غیرتخصصی انجام می دهند که با خطرات جانی بیمار همراه است.

وی می افزاید: اعمال جراحی زیبایی، بازرگانی و تجارت نیست بنابراین کسی که پزشک نیست حق ندارد درباره اعمال جراحی تبلیغ کند چون این اعمال ارتباط مستقیم با سلامت و جان مردم دارد.

نجات حسینی می گوید: فضای مجازی موجب فریب و گمراهی مردم شده و وضعیت نابسامانی برای سوءاستفاده ها در تبلیغ اعمال جراحی زیبایی به وجود آورده است؛ بنابراین امیدواریم قوه قضاییه، سازمان نظام پزشکی، مدیریت نظارت وزارت بهداشت و درمان در این زمینه، نظارت بیشتری داشته باشند تا فرصت از مداخله گران بدون تخصص گرفته شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • اکثر پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • اکثریت پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • پیگیری تبدیل وضعیت نیرو‌های ایثارگر در شرکت آبفای استان یزد