Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در راستای افزایش امنیت مدارک تحصیلی از رایزنی‌هایی خبر داد تا چنانچه راهکار جدید ارائه شده در این زمینه مورد تایید قرار بگیرد، ضریب ایمنی مدارک تحصیلی مانند شناسنامه و پاسپورت افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از ایسنا، علی زرافشان درباره آخرین روند برخورد با جاعلان مدارک تحصیلی اظهار کرد: در چارچوب مصوبه دولت مبنی بر تشکیل ستاد پیشگیری از جعل مدارک و اسناد با مسئولیت وزارت کشور، کارگروه متناظری را تشکیل داده‌ایم و اقدامات خوبی در این چند سال انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کاری که سال گذشته در خصوص تشکیل کمیته‌های استانی انجام شد نیز بسیار موثر بود. قبلا این کم و کاستی را داشتیم که هیچ کس در استان متولی این کار نبود و وقتی جعل اتفاق می‌افتاد باید مدارک را در شورای عالی آموزش و پرورش ابطال می‌کردیم. با تشکیل کمیته‌های استانی، بازدیدهای دوره‌ای نیز صورت می‌گیرد و شاهد رویدادهای خوبی در زمینه کاهش جعل مدارک بودیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برخورد قضایی با جاعلان نیز به صورت جدی دنبال می‌شود عنوان کرد: از سال قبل یک بخش حقوقی با سه کارشناس مشخص را به این کار اختصاص دادیم تا بتوانند پیگیری های قضایی  انجام دهند.

زرافشان ادامه داد: در شش ماهه اول امسال دستورالعملی تهیه کردیم و سه کارگروه‌ متناظر با کارگروه‌های وزارت کشور نیز تشکیل دادیم که اکنون در حال تعیین اعضاء و وظایف هستند.

وی با اشاره به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در راستای افزایش امنیت مدارک تحصیلی گفت: خوشبختانه رایزنی‌هایی در حال انجام است تا اگر راهکار جدید ارائه شده در این زمینه مورد تایید قرار بگیرد، ضریب ایمنی مدارک تحصیلی مانند شناسنامه و پاسپورت افزایش یابد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: کارنامه کاغذی فقط شماره سریال دارد که براحتی قابل جعل است. با چند دستگاه مشغول رایزنی برای افزایش ضریب ایمنی مدارک تحصیلی هستیم که اگر نهایی شود اطلاع رسانی خواهیم کرد. به دنبال آن هستیم  با فراهم کردن یک زیرساخت دیجیتال، این اتفاق رخ دهد.

زرافشان همچنین به همکاری بین بخشی با پلیس آگاهی، پلیس فتا، وزارت اطلاعات و مرکز حراست آموزش و پرورش اشاره و اظهار کرد:  تلاش کردیم در قالب این همکاری مشترک جلوتر از جاعلان حرکت و قبل از صدور و توزیع با مدارک جعلی برخورد کنیم. امسال موفق شدیم چندین  گروه جاعل را قبل توزیع کشف و مدارک جعلی را ضبط کنیم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز