Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، پروین فرشچی، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در مورد بالا آمدن سطح آب دریای خزر اظهار کرد: هم اکنون برنامه‌ای برای پیش روی و پس روی آب دریای خزر در دست نداریم اما این پدیده نوسانات آب دریا هر چند سال یک‌بار بروز می‌کند و یک پدیده طبیعی است که به عنوان مثال در نتیجه پس روی دریای خزر و خلیج فارس خشک شدن خلیج گرگان و خشک شدن خلیج میانکاله به وجود آمد برهمین اساس کارگروه ستاد استانی و ستاد ملی را تشکیل دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس نتایج مطالعات اولیه روی راهکارهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت کار می‌کنیم و طی این ماه ضرب العجلی برای این موضوع در نظر گرفته می‌شود که اگر براساس نتایج نیاز به لایروبی و اقدامات دیگری بود به سرعت آن را انجام دهیم.

فرشچی یادآور شد: در برنامه میان مدت به دنبال تدوین طرح جامع مدیریت خلیج گرگان و تالاب میانکاله هستیم، طبیعی است که با نوسات آب دریا آلودگی به بخش‌های ساحلی نیز نفوذ پیدا کند بنابراین برای این مساله باید نگران ساخت و سازهای نزدیک دریا باشیم برهمین اساس تاکید داریم که حریم دریا حفظ شود و از سویی نگران فعالیت‌های عمرانی در منطقه باشیم زیرا مشکلات محیط زیست جزو مسایل فرا مرزی است.

وی ادامه داد: مسایل دریای خزر تنها مربوط به کشور ایران نیست و باید در این زمینه همکاری‌های منطقه‌ای را افزایش دهیم.

فرشچی تاکید کرد: سطح آب دریای خزر سالانه 5 سانتی متر در حال افزایش است، در چند سال اخیر حتی تا 18 سانتیمتر نیز پس روی در حریم دریا را شاهد بودیم بنابراین این نوسانات به طور طبیعی ایجاد می‌شود، برهمین اساس باید برنامه‌ جامعی برای این موضوع در دست باشیم و سعی کنیم که در ساخت و ساز‌ها و مدیریت عمرانی ما برای توسعه در خط ساحلی این نوسانات را در نظر بگیریم.

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: متاسفانه ساخت‌و سازهای غیر اصولی در حریم دریای خزر نگرانی‌های بسیاری برای سازمان محیط زیست ایجاد کرده است، زیرا در بسیاری از مناطق ساحلی اصول ایمنی و استاندارد رعایت نشده به طوری که باید حریم ساحلی را 60 متر در نظر می‌گرفتیم اما این موضوع مورد غفلت واقع شده است.

این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: باید در این زمینه به مردم هشدارهای لازم داده شود و مناطق ساحلی تحت تصرف در آید تا از توسعه پروژه‌های عمرانی در این مناطق جلوگیری شود زیرا بالا آمدن آب دریای خزر حتی به اندازه 5 سانتیمتر تا 10 سال آینده می‌تواند بسیار زیان‌بار و خطرناک باشد.

وی در مورد آلودگی آب دریای خزر نیز گفت: آلودگی آب دریای خزر نسبت به سال‌های گذشته افزایش نداشته است اما نمی‌توان پسماندهای جامد، فاضلاب و ورود گونه‌های غیر بومی و آلودگی نفتی دریای خزر را نادیده گرفت، برهمین اساس سازمان محیط زیست اقداماتی در راستای مدیریت و کاهش آلودگی دریای خزر را در دست اجرا دارد و مطالعاتی در این زمینه صورت گرفته و راهکارهایی نیز تعیین شده است که برای اجرا نیازمند سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آنا

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) هشدار جدی کارشناس محیط زیست به تهرانی‌ها

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • (ویدیو) هشدار جدی کارشناس محیط زیست به تهرانی‌ها
  • ‍ ۱۱ هکتار از اراضی حریم منطقه ۲۰ تهران آزادسازی شد