Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - مدیر مرکز پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری قم از وقوع نیمی از بحران‌های شناخته شده کشور در قم خبر داد و گفت: نیازمند عزم استانی برای پیشگیری از بحران‌ها هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرداری قم، علی‌اکبر رحیمی با اشاره به الزامات حساسیت‌زایی نسبت به اهمیت توجه به بحران در شهر اظهار کرد: در سطح مدیران ارشد حساسیت درباره بحران بروز و ظهور ندارد تا وقتی بحران رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تجربه‌های مختلف دیده‌ایم که ظرفیت خوبی برای ساخت شهرها و بازسازی‌ها پس از بحران داریم اما برای پیشگیری و آمادگی توجه چندانی صورت نمی‌گیرد، در حالی که پیشگیری و آمادگی برای مقابله با بحران‌ها در صورت مواجهه هزینه‌ها به مراتب کمتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه مرکز مدیریت بحران شهرداری قم با توجه به نوپا بودن در سال‌های اخیر رو به رشد بوده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر سالانه چهار تا پنج میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش بینی می‌شود اما اعتقاد داریم این اعتبارات خیلی کم است و برای رسیدن به نقطه ایده‌آل باید قدم‌های بزرگ‌تری برداشته شود.

مدیر مرکز پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری قم با تاکید بر اینکه از ۳۵ بحران شناخته شده در کشور، شهر قم ۱۸ مورد را تاکنون تجربه کرده است گفت: این موضوع مؤید اهمیت توجه به موضوع مدیریت بحران در این شهر است.

وی با اشاره به مهم‌ترین بحران شناخته شده و محتمل برای شهر قم تصریح کرد: مخرب‌ترین حادثه‌ای که می‌تواند شهر قم را به مخاطره بیندازد، با توجه به قرارگیری این منطقه در گسل‌های فعال، زلزله است. حوادثی مثل سیل با توجه به نصب سیستم هشدار از ۷۲ ساعت قبل قابلیت پیش‌بینی دارد اما درباره زلزله این‌گونه نیست.

رحیمی با بیان اینکه زلزله مهم‌ترین خطر برای شهر قم، یعنی سایه خطر بر سر بافت فرسوده شهر قم که ابعاد آن کم هم نیست اذعان کرد: در حوادث مختلف با سازمان آتش‌نشانی شهرداری به آسیب شناسی می‌پردازیم، اما حقیقت این است که برای پیشگیری از حوادث بزرگ‌تر نیازمند عزم همه جانبه در شهر هستیم. در این زمینه هم باید دستگاه‌های انتظامی و قضایی پای کار بیایند. پس از حادثه پلاسکو اعلام کردیم آمادگی داریم اگر دستگاه‌های مسئول حمایت کنند می‌توانیم گام به گام مکان‌های پرخطر را شناسایی کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۱۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی و تشدید بارندگی در استان یزد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد از صدور هشدار نارنجی به دنبال پیش بینی تشدید بارندگی‌ها در یزد خبر داد و گفت: از عموم مردم می‌خواهیم از تردد و توقف در بستر مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها پرهیز کنند. - اخبار استانها -

محمدعلی ملک‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد با اشاره به صدور هشدار نارنجی برای استان یزد از سوی هواشناسی گفت: سازمان هواشناسی برای استان یزد به دلیل پیش بینی تشدید سامانه بارشی، هشدار نارنجی برای روزهای سوم و چهارم اردیبهشت صادر کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به صدور این هشدار از سوی هواشناسی، مدیریت بحران استان یزد در آماده‌باش قرار گرفته تا بتواند در سریع‌ترین زمان ممکن در صورت نیاز اقدامات لازم را انجام دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد با تاکید بر اینکه تشدید سامانه بارشی استان می‌تواند به سیلابی شدن رودخانه‌ها در اکثر شهرستان‌های یزد منجر شود، گفت: با توجه به این موضوع، هشدارهای لازم در خصوص سیلابی شدن رودخانه‌ها صادر شده است.

ملک‌زاده با بیان اینکه منطقه اثر مخاطرات احتمالی در سراسر استان یزد پیش‌بینی شده است، افزود: به همه شهروندان به خصوص ساکنان مناطق ییلاقی و کوهپایه‌ای استان در خصوص جاری شدن روان آب و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها هشدار می‌دهیم که از تردد و توقف در بستر مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد افزود: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ گاهی وزش باد خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات از مردم عزیز می‌خواهیم از فعالیت‌های کوه‌نوردی به ویژه صعود به قله‌ها پرهیز کنند.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • ۶۲ درصد جغرافیای ایران روی گسل یا در حاشیه گسل‌ها قرار دارد
  • آماده‌باش مدیریت بحران استان
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد
  • آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور
  • هشدار نارنجی و تشدید بارندگی در استان یزد