Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - فرهنگسراي گلستان در يازدهمين نمايشگاه بين المللي رسانه هاي ديجيتال با موضوع خانواده و سبک زندگي از 20 تا 26آبان حضور دارد.

به گزارش روابط عمومي مراکز فرهنگي هنري منطقه8 و فرهنگسراي گلستان ؛ فرهنگسراي گلستان با هدف معرفي فعاليت هاي خود در حوزه خانواده، سبک زندگي و فضاي مجازي در يازدهمين نمايشگاه بين المللي رسانه هاي ديجيتال حضور دارد که اين حضور فرصتي است براي معرفي آثار، توليدات و فعاليت هايي که در حوزه فضاي مجازي به همت اين مرکز انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معرفي و ارائه کتابچه خانواده و مديريت آسيبهاي فضاي مجازي که به سرفصل هايي از قبيل شکستن مرز فضاي حقيقي و مجازي-ظهور خاموش آسب هاي جسمي، روحي و رواني اشاره دارد در غرفه فرهنگسراي گلستان صورت مي گيرد.
علاقمندان مي توانند براي تهيه و استفاده از کتابچه "امر به خوبي ها در فضاي مجازي"، لوح هاي فشرده آسيب هاي فضاي مجازي (به معرفي برنامه هايي از قبيل تانگو،گوگل، واتس آپ، فيس بوک مي پردازد) و فلش کارت هاي تلفن همراه حاوي 27 کارت پيرامون تاريخچه تلفن همراه، کارکردهاي مثبت ،آداب صحيح استفاده از تلفن همراه ،آسيب هاي جسمي ،روحي و ديني و اجتماعي به اين غرفه مراجعه کنند.
گفتني است فلش کارت هاي سواد رسانه حاوي 27 کارت ،پيرامون شناخت سواد رسانه اي ،محاسن و آسيب هاي فضاي مجازي، شبکه هاي اجتماعي نيز در اين غرفه ارائه مي شود.
معرفي و ارائه کتابهاي ناگفته هاي فضاي مجازي، فضاي مجازي از ديدگاه آيات و روايات،اخلاق در فضاي مجازي، سواد رسانه اي ،مخاطب محوري در مواجهه با شبکه هاي اجتماعي مجازي که به معرفي آسيب هاي شبکه هاي اجتماعي، بازي هاي رايانه اي و شبکه هاي ماهواره اي به همراه راهکارهاي اجرايي و يژه مربيان و والدين ،معرفي بازي هاي رايانه اي ايراني سايت ها و نرم افزارهاي مفيد- ذکر نکات اخلاقي و امنيتي در فضاي مجازي مي پردازد نيز از جمله فعاليت هاي غرفه فرهنگسراي گلستان در اين نمايشگاه است.
کتابچه امنيت در رسانه هاي آنلاين و ديجيتال و همچنين ارائه رفتارهاي مناسب جهت امنيت و آرامش در فضاي مجازي تحليل رسانه هاي ديجيتال و چالش هاي آن، نرم‌افزارهاي سبک زندگي اسلامي، نرم افزارهاي رزق حلال، آموزه‌هاي دفاع مقدس، سواد رسانه‌اي، تلفن همراه، اشياء و ميوه‌ها در قرآن، حکايت‌هاي قرآني، راه بهشت از جمله فعاليت هاي فرهنگي و رسانه اي مهم است که به همت فرهنگسراي گلستان در اين نمايشگاه عرضه مي‌شود.
40عنوان فيلم کوتاه مرتبط با سواد رسانه‌اي و رسانه‌هاي ديجيتال و توليدات غربي توليد شده توسط اين مرکز نيز در غرفه اين فرهنگسرا در معرض ديد علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد.
گفتني است در اولين روز اين نمايشگاه شنبه 20آبان ماه ساعت15 نشستي با موضوع خانواده و سبک زندگي به منظور بررسي خانواده و سبک زندگي در عصر ارتباطات آفت ها و لطافت هاي فناوري هاي سايبري براي خانواده به همت فرهنگسراي گلستان و با حضور محمدصادق دهنادي مدرس دانشگاه و كارشناس مديريت رسانه برگزار مي شود.
اين نمايشگاه براي بازديد علاقمندان از 20 تا 26آبان از ساعت 10 تا 20 داير است

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسجد اولین نهاد و جایگاه  قضاوت، محل عبادت، علم و دانش، علما، مفسران و پایگاه تبلیغاتی اسلام است که حرمت بالایی دارد.

یوسف خجیر (عضو هیئت‌علمی گروه ارتباطات) در مقاله‌ای با عنوان «آسیب‌‌شناسی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد کشور» به این موضوع می‌پردازد که فرق اساسی بین نهاد و سازمان آن است که نهادها در پیش‌برد تغیرات جامعه و کارکرد آن به وجود می‌آیند و فرد، مقام یا دولت در پیدایش آن دخیل نیستند.

در این مقاله آمده است که هویت یکی از مسائل مهم در جامعه است که در فرآیند گروهی حاصل می شود و این رسانه‌ها هستند که فرایند گروهی را تشکیل می‌دهند و باید گفت مسجد نیز یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است.

به زعم این پژوهشگر هدف این پژوهش شناسایی نقاط چهارگانه قوّت، ضعف، فرصت و تهدید شبکه‌های اجتماعی برای مساجد و ارائۀ راهبرد استفادۀ بهینه از این شبکه‌ها برای ارتقای فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای مساجد کشور است. چهارچوب نظری این پژوهش سازمان شبکه‌ای‌ شده بری ولمن (Barry Wellman)  برگرفته از کلان‌ نظریه جامعه شبکه‌ای‌ شده اوست.

مساجد برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است

خجیر در این مقاله می‌نویسد: روش این پژوهش آمیخته کیفی کمّی است. در بخش کیفی از روش تحلیل مضمون و در بخش کمّی از روش تجزیه‌ و‌ تحلیل راهبردی یا سوات به‌عنوان روش آینده‌پژوهی استفاده شده است. در روش نخست، جامعۀ آماری نخبگان دانشگاهی و خبرگان حوزه شبکه‌های اجتماعی فعال در امور دینی و مساجد هستند که از بین آنها نمونه به روش هدفمند با معیار تدریس و تألیف بیش از پنج سال در حوزۀ رسانه‌های جدید و دین و فعالیت مستمر اجرایی در بخش امور دینی و مساجد و آشنایی کامل با فضای شبکه‌ها انتخاب شده است.

* نقاط ضعف و قوت فضای مجازی در امور مساجد

به گفته این پژوهشگر یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که انتشار اخبار و تقویت شبکه‌سازی بین مسئولان مساجد و شهروندان و بسیج‌سازی جزء قوّت‌های مهم؛ هم‌بستگی اجتماعی کاذب و درگیر شدن مسئولان مساجد و مردم در فضای مجازی و انتشار اخبار جعلی جزء ضعف‌های مهم؛ اقناع شبکه‌ای دین و جهانی شدن فعالیت‌های مساجد و تنوع و تعدد مخاطبان مساجد جزء فرصت‌ها؛ و ترویج خرافات دینی توسط مغرضان و اعتیاد مجازی فعالان امور مساجد و تضعیف خانوادۀ ایرانی‌اسلامی جزء نقاط تهدید است.

هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا، نرم‌افزار با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی و ... این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد

به زعم خجیر مهم‌ترین راهبرد طراحی و تولید و راه‌اندازی شبکۀ اجتماعی بومی توسط دولت برای تولید محتوای فرهنگی و دینی و تربیتی مناسب از سوی فعالان مساجد و برنامه‌ریزی نهاد‌های دولتی و غیردولتی دینی برای تولید و انتشار محتوای دینی در این شبکه‌ها است.

همچنین یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا و نرم‌افزار و ایجاد محتوا با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی و ارائۀ خدمات ارتباطی مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی و دینی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی، بخش خصوصی و سایر دست‌اندرکاران این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد.  

 در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، بین آزادی طرح مطلب در شبکه‌های مجازی اجتماعی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه ها ارتباط معنی دار وجود دارد. آزادی طرح مطلب در شبکه‌های اجتماعی مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر مثبت و معنی دار دارد.

در پایان لازم به ذکر است که بین رابطه دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها ارتباط معنی دار وجود دارد، در نتیجه دسترسی آسان به شبکه‌های مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر گذار است.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو