Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدف اصلی از ایجاد طرح « خانواده آماده در مخاطرات »، آن است که هر فردی بتواند به هنگام وقوع حوادث و بلایا از خود و سایر اعضای خانواده خود مراقبت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از نورآنلاین، سید ایمان موسوی رئیس جمعیت هلال احمر ممسنی در این خصوص گفت : طرح خادم یا همان « خانواده آماده در مخاطرات » یه طرح ملی می باشد که با توجه به بافت فرسوده بسیاری از روستاهای شهرستان  و عدم  آمادگی آنها در مقابل بلایا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به حول قوه الهی توانسته ایم در بخشی از این روستاها این طرح را اجرا نموده که تا کنون حدود 3200 خانوار تحت پوشش این طرح قرار گرفته است. که این طرح به صورت آموزش سرپایی انجام میگیرد.


آموزش‌های سرپایی، آموزش‌هایی است که اعضای جنبش خادم، آنها را هنگام مراجعه به درب منازل مردم، به آنان ارائه می‌کنند. از ویژگی های این طرح  کوتاه و ساده بودن مطالب می باشد.


با ترویج این آموزش ها سبب آمادگی مردم در برابر بلایا می شود که این امر دو فایده مهم به دنبال دارد اولاً موجب کاهش ترس و اضطراب و نیز کاهش خسارات ناشی از سوانح می‌شود. جامعه‌، خانواده و شهروندان باید بدانند که به هنگام وقوع آتش‌سوزی چه باید بکنند و به هنگام وقوع توفان، زلزله یا سیل به کجا پناه ببرند. مردم باید آماده باشند تا به هنگام ضرورت خانه‌های خود را ترک کنند و در پناهگاه‌های عمومی استقرار یابند.

دوما مردم با انجام اقداماتی می‌توانند دامنه خسارات ناشی از سوانح را کاهش داده‌ یا به طورکلی خود را از گزند خطر دور نگه دارند.
در واقع، هدف اصلی از ایجاد این طرح، آن است که هر فردی بتواند به هنگام وقوع حوادث و بلایا از خود و سایر اعضای خانواده خود مراقبت کند و با رعایت توصیه‌های مندرج در آن، ‌اقدامات ‌لازم برای آماده‌شدن در برابر حوادث را در دستور کار خود قرار دهد‌.

لذا از همه مردم شهرستان ممسنی خواهشمندم با نجاتگران و امدادگران که به درب منازل مراجعه می نمایند نهایت همکاری را داشته باشند.


وی در ادامه افزود : هدف آن است که هر خانوار پس از استفاده از مطالب این طرح  و به کارگیری آنها
قبل از وقوع حادثه،حین وقوع حادثه و بعد از وقوع حادثه باعث کاهش آسیب ها شوند که از جمله آن اقدامات می توان به موارد متعددی اشاره کرد.

•  با مخاطرات و علائم هشدار آشنا باشد.
•  خود را در برابر مخاطرات ‌(مانند زلزله و سیل‌) بیمه کند.
•  برنامه‌ای از قبل آماده شده ‌برای اجرا داشته باشد.
•  کیف نجات را تهیه کند.
•  برای کمک به دیگران اعلام آمادگی کند.

•  برنامه خود را به مرحله عمل درآورد.
•  به دیگران کمک کند.
•  توصیه‌ها و راهنمایی‌های مقامات مسئول در مورد حادثه را رعایت کند.

•  امکانات آسیب‌دید‌ه را بازسازی کند.
•  گام‌هایی به منظور پیشگیری یا کاهش دامنه خسارات ناشی از حوادث و بلایای آینده بردارد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه مراجع تقلید به آموزش طلاب

دبیر جامعه روحانیت شیراز گفت: ترویج اخلاق از مسائل با اهمیت امروز در حوزه‌های علمیه استان است که ضرورت دارد مراجع گرانقدر تقلید با فرستادن مداوم اساتید برجسته اخلاق از حوزه‌های علمیه قم و نجف باعث تربیت طلاب مهذب در استان فارس شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی تولیت آستان مقدس حضرت سیدعلا الدین حسین (ع)، حجت‌الاسلام محی‌الدین طاهری در دیدار و گفت‌وگو با نماینده تام‌الاختیار مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی سیستانی اظهار کرد: حضور نمایندگان مراجع بزرگوار تقلید در شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) می‌تواند وسیله انتقال پیام‌ها و مسائل مردم به مراجع تقلید و منشأ خیر و برکت برای عموم مؤمنین باشد.

وی با بیان اینکه مردم شناخت چندانی از زندگی طلاب ندارند و گاهاً برداشت‌های غلطی در این زمینه دارند و این به دلیل آبروداری روحانیون است، افزود: در فارس تنها سه نفر از مراجع بزرگوار اقدام به پرداخت شهریه آموزشی می‌کنند و این مقدار تأثیر چندانی در اداره زندگی حداقلی طلبه‌ها ندارد به ویژه اینکه در خصوص معمرین و طلاب عائله‌مند و روحانیونی که دچار بیماری هستند گرفتاری‌های زیادی وجود دارد.

دبیر جامعه روحانیت شیراز خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق نیز از مسائل با اهمیت امروز در حوزه‌های علمیه استان است که ضرورت دارد مراجع گرانقدر تقلید با فرستادن مداوم اساتید برجسته اخلاق از حوزه‌های علمیه قم و نجف باعث تربیت طلاب مهذب در استان فارس شوند.

کد خبر 744910

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری بوشهر انجام شد
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال
  • خط کشی بیش از ۴ هزار کیلومتر از راه‌های استان ایلام
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر خوانساری
  • تخلیه ۵۰ خانوار روستا‌های کرمان به علت وقوع سیلاب
  • قارچ چاگا ؛ برای افرادی که به سیستم ایمنی خود اهمیت می دهند(+عکس)
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز در نظرآباد
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی
  • بیش از ۴ هزار کیلومتر راه‌های استان ایلام خط کشی شد
  • لزوم توجه مراجع تقلید به آموزش طلاب