Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اپل سال آينده يک تبلت آيپد شبيه به آيفون ايکس، همراه با نمايشگر تمام صفحه و فيس آي دي را عرضه خواهد کرد. اين تبلت در چند مدل مختلف با قيمت‌هايي متفاوت به فروش خواهد رسيد.
به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل اتز گجت نيوز، اپل در حال کار بر روي يک تبلت آيپد جديد کاملا بازطراحي شده و بالارده است که درست همانند آيفون ايکس از يک نمايشگر تمام صفحه همراه با حاشيه‌هاي بسيار کم و فيس آي دي (Face ID) بهره‌مند خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اين حال اين تبلت آيپد نظير آيفون ايکس از نمايشگر OLED برخوردار نخواهد بود و غول کوپرتينويي قصد دارد آن را به يک نمايشگر از نوع LCD مجهز کند. اين اطلاعات از سوي منابع نزديک به اپل در مصاحبه با بلومبرگ به دست آمده است که ارزش اعتماد کردن را خواهند داشت.
اين تبلت آيپد جديد ظاهرا در سال 2018 عرضه خواهد شد و اپل در ماه ژوئن امسال از يک آيپد پرو 10.5 اينچي جديد پرده برداري کرد، اين درحاليست که بعيد به نظر مي‌رسد تا ماه ژوئن آيپد 2018 اپل آماده‌ي عرضه شود و به احتمال خيلي زيادي با تاخير مواجه خواهد شد. اين کمپاني مشعول کار بر روي مدل‌هاي مختلفي از اين تبلت آيپد است که يکي از آن‌ها هم اندازه با آيپد پرو 10.5 اينچي اپل است، اما نمايشگر آن تمامي صفحه جلويي را به خود اختصاص داده است.
همچنين انتظار مي‌رود آيپد 2018 اپل از يک قلم هوشمند اپل پنسيل بهبود يافته‌تر و نرم افزاري قابل اتکا براي يادداشت برداري و نقاشي برخوردار باشد.
توسعه نسخه ويژه آي او اس براي تبلت آيپد ادامه دارد
کسب و کار آيپد به عنوان يکي از سودآورترين بخش‌هاي اين کمپاني محسوب مي‌شد، اما به طور کلي طي ساليان اخير فروش تبلت ها با کاهش محسوسي دچار شده است که اين قضيه گريبان غول کوپرتينويي را نيز گرفته است. با اين حال، لازم به ذکر است که تنها در سه ماهه گذشته اين بخش درآمد 4.8 ميليارد دلاري را براي اپل به همراه داشته است. اپل اظهار داشته است که همچنان کار در بخش آيپدهاي خود را به عنوان يکي از اصلي‌ترين جريانات سرمايه گذاري خود ادامه خواهد داد. اين کمپاني به دنبال توسعه نسخه‌ي ويژه‌اي از آي او اس براي تبلت هاي خود است تا هرچه بيشتر آن‌ها را به يک لپ تاپ واقعي تبديل کند. در تازه‌ترين اقدام آن‌ها يک داک شبيه به سيستم عامل مک را همراه با آي او اس 11 به اين تبلت ها افزوده‌اند و قابليت‌هاي چند وظيفه‌اي بهتري را در اختيار کاربران قرار داده‌اند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۷۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان شبیه‌سازی شد

ایتنا - ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.
دانشمندان هلند و کره جنوبی به تازگی دستگاهی به نام «ممریستور یونترونیک(مقاومت حافظه)» یا به عبارت دیگر سیناپس مصنوعی ساخته‌اند. این دستگاه که کمی قطورتر از موی انسان است، بخشی از مغز را شبیه‌سازی می‌کند که به ما در فکر کردن و یادگیری کمک می‌کند. این اولین باری نیست که دانشمندان تلاش می‌کنند دستگاهی ایجاد کنند که می‌تواند شبیه مغز انسان فکر کند، اما این دستگاه خاص است، زیرا مانند دیگر دستگاه‌ها ساخته نشده بلکه مانند مغز ما ساخته شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک(کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستورها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ(LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آنها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آنها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما(Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستورهای یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آنها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک(neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • اومودا 7 و اکسلانتیکس ES؛ دو خودرو جدید چری در راه بازار / نمایشگر بزرگی که حالت کشوئی دارد! (+تصاویر)
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!