Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@02:38:05 GMT

راههایی برای افزایش ایمنی پسوورد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۰۹۱۰

یکی از راههایی که می تواند به در امان ماندن از خطرات و تهدیدات حملات سایبری و هک شدن در فضای اینترنت، افزایش ضریب ایمنی گذرواژه های صفحات مجازی و حساب های کاربری است. ناطقان: به نقل از وب سایت mediatemple ، از آنجایی که امروزه شبکه های اجتماعی در اینترنت و صفحات مجازی شخصی زندگی ما را فرا گرفته است، لازم است اطلاعات خود را برای ایمن ماندن از گزند هکرها و مجرمان سایبری در این فضای باز افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این گزارش به بررسی مختصری بر راههایی که ضریب ایمنی گذرواژه و یا رمز عبور صفحات مجازی را افزایش می دهد، می پردازیم:
سعی کنید موارد زیر را حتما در ساخت گذرواژه یا رمز عبور حساب های کاربری خود رعایت و استفاده کنید:
۱. حداقل از ۸ کاراکتر در ساخت رمز عبور یا گذرواژه خود استفاده کنید.
۲. در رمز عبور خود حتما از تعدادی حروف بزرگ و کوچک انگلیسی، عدد و رقم و علامت های نشانه گذاری همچون گیومه، دو نقطه، ویرگول و غیره استفاده کنید.
۳. می توانید از حروف و کاراکترهای مشابه استفاده کنید بعنوان مثال، بجای استفاده از حرف S انگلیسی از کاراکتر $ استفاده کنید .
۴. می توانید بجای حرف بزرگ I )آی) انگلیسی از حرف کوچک  l  (اِل) استفاده کنید.
۵. بجای حرف)  O اُو) انگلیسی، عدد صفر انگلیسی را بکار ببرید.


از بکارگیری موارد زیر در ساخت رمز عبور و گذرواژه خود به شدت خودداری کنید:
۱. از کلماتی که به سادگی در یک فرهنگ لغت و دیکشنری یافت می شود، به هیچ وجه استفاده نکنید. 
۲. از بکاربردن اطلاعات شخصی خود نظیر نام کوچک، نام خانوادگی و تاریخ تولد خود خودداری کنید .
۳. از کلمات و اعدادی که حدس زدن آن بسیار ساده و آسان است همانند ۱۲۳۴۵، خودداری کنید.
۴. کلمات و عباراتی که همه کاراکترهای آن با حروف بزرگ یا همه با حروف کوپک انگلیسی تایپ شده باشند را بکار نبرید.
۵. از تکرار کاراکترهای موجود در رمز عبور همانند mmm۳۳۳ به شدت پرهیز کنید.
۶. رمز عبور حساب های کاربری مختلف خود را به صورت های کاملا متفاوتی بسازید تا در صورتی که یکی از حساب های کاربری شما به هر علتی، هک شد و یا با مشکل مواجه شد، دیگر حساب های کاربری و صفحات مجازی شما آسیب نبیند.


نکات دیگری که می‌تواند ضریب ایمنی رمز عبور و گذرواژه های خود را افزایش بدهد به شرح ذیل است:
۱. هر از گاهی رمز عبور حساب های کاربری و صفحات مجازی خود را تغییر بدهید و به هنگام ساخت گذرواژه های جدید نیز تمامی نکات امنیتی را در نظر بگیرید.
۲. به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی رمز عبور خود را به کسی اعلام نکنید.
۳. گذرواژه های خود را در گوشی همراه یا رایانه شخصی خود نگهداری نکنید تا در صورت گم شدن و یا هک شدن اطلاعات رایانه و گوشی همراه خود، نگران لو رفتن حساب‌های کاربری خود نباشید.
منبع: ایسنا

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟

سقف برداشت از حساب‌های بانکی که بصورت حضوری و غیرحضوری با تصمیم بانک مرکزی تا پایان فروردین ماه افزایش یافته بود به حالت قبل بازگشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با تصمیم بانک مرکزی و در راستای مصوبات شورای پول و اعتبار، آستانه‌های برداشت مقرر در دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص همزمان با آغاز سال جدید افزایش یافت.

بانک مرکزی همزمان با ابلاغ این تصمیم تأکید کرده بود که این اقدام پس از تمهید اقدامات فنی لازم با هماهنگی شبکه بانکی و شبکه پرداخت کشور، تا انتهای فروردین ماه 1403 اجرایی می‌شوند.

برهمین اساس نیز در هفته‌های گذشته، سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی از مبلغ یک میلیارد ریال، به دو میلیارد ریال افزایش یافته بود.

همچنین هر مشتری حقیقی مجاز بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ دو میلیارد ریال را بصورت غیرحضوری برداشت نماید. این آستانه پیش تر معادل یک میلیارد ریال تعیین گردیده بود.

بر همین اساس، مشتریان حقیقی که متقاضی برداشت مبالغ بیش از دو میلیارد ریال از حساب‌های خود می‌باشند، مجاز بود تا سقف چهار میلیارد ریال از حساب را بصورت حضوری از طریق شعب بانکی برداشت نموده و برداشت مبالغ بالاتر از چهار میلیارد ریال نیز صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز بود.

باتوجه به اتمام مهلت تعیین شده توسط بانک مرکزی برای افزایش سقف برداشت از حساب‌های بانکی افراد به صورت حضوری و غیرحضوری، از ابتدای اردیبهشت ماه این سقف به حالت قبل بازگشته است.

بنابراین سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی مبلغ یک میلیارد ریال خواهد بود. ضمن اینکه هر مشتری حقیقی مجاز خواهد بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ یک میلیارد ریال برداشت کند.

همچنین سقف برداشت مشتریان حقیقی بصورت حضوری از طریق شعب نیز 200 میلیون تومان خواهد بود، این رقم در ماه نخست سال جدید به 400 میلیون تومان افزایش یافته بود. برداشت مبالغ بالاتر از رقم تعیین شده صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب های بانکی دوباره تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت
  • دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟
  • آموزش ۱۶۰۰ دانش‌آموز بوشهری با قوانین ایمنی عبور و مرور
  • هک شده‌اید یا نه؟ نشانه‌ها و راه‌حل‌ها
  • آموزش قوانین ایمنی عبور و مرور به ۱۶۰۰ دانش‌آموز بوشهری