Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-03-28@20:31:34 GMT

شرایط تور‌های سیاحتی و زیارتی برای بازنشستگان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۱۲۷۰

شرایط تور‌های سیاحتی و زیارتی برای بازنشستگان

به گزارش جهان نيوز، صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: بازنشستگان و وظیفه بگیرانی می‌توانند از تور‌های زیارتی و سیاحتی استفاده کنند که وضعیت پرونده بازنشستگی یا وظیفه آن‌ها «قطعی» شده باشد.
درج اطلاعات مربوط به بازنشسته یا وظیفه بگیر شامل: «دفتر کل»، «کد ملی» و «شماره حساب حقوق واریزی مندرج در سیستم احکام صندوق» الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کمک هزینه سفر پرداختی صندوق بازنشستگی کشوری متناسب با نوع سفر به ازای هر بازنشسته و همراه حداکثر مبلغ ۳،۳۰۰،۰۰۰ ریال است و هر بازنشسته و وظیفه بگیر متقاضی باقیمانده هزینه سفر را پرداخت می‌کند.

هر بازنشسته و وظیفه بگیر می‌تواند حداکثر در ۳ مرحله و در ۳ سال متوالی یا متناوب از تور‌های سیاحتی و زیارتی استفاده کند و چنانچه مایل باشد که بیش از ۳ بار از تور‌ها استفاده کند، باید هزینه سفر را به طورکامل (طبق نرخ آزاد) پرداخت کند.

حضور بازنشسته متقاضی در سفر الزامی است و وی مـی تـواند صرفا از یک نفر همراه شامل (همسر، فرزند، پدر، مادر، نوه، خواهر یا برادر، عروس یا داماد) به منظور مراقبت از خویش استفاده کند و از کمک هزینه سفر بابت او بهره‌مند شود.

حضور همراه یا همراهان مازاد بر یک نفر مشمول پرداخت هزینه به نرخ آزاد تور خواهد بود.

حداکثر دو نفر از وظیفه بگیرانی که اسامی آن‌ها در آخرین حکم حقوق ایشان مندرج شده است، می‌توانند از خدمات تور‌های سیاحتی و زیارتی صندوق بهره‌مند شوند.

رعایت تمامی قوانین و مقررات مندرج در این سامانه از جمله انصراف از اعزام و استرداد وجوه پرداختی و همچنین تعهد کسر هزینه ازحقوق بازنشستگی/ وظیفه (به هردلیل که متقاضی از رفتن به سفر خودداری کند) الزامی است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۱۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای نگل قطب زیارتی کردستان/بزرگ‌ترین پل شیشه‌ای معلق در نگل

به گزارش خبرنگار مهر، جاذبه‌های بی‌نظیر و هیجان‌انگیز مناطق کردنشین به حدی زیاد است که سالانه گردشگران داخلی و خارجی زیادی را به سوی خود هدایت می‌کند.

روستای نگل در بخش کلاترزان واقع شده در مسیر جاده مریوان و سنندج و در میان دره‌ای قرار دارد که رودخانه شوشیر از جنوب آن می‌گذرد.

بی‌شک فصل بهار، زیبایی‌های این فصل را در کردستان چند برابر می‌کند و هر کس در فصل بهار به این استان سفر کند، شاهد طبیعتی بکر و ناب و فصلی بی نمونه خواهد بود.

به گفته محلی‌ها گلی زیبا و خوش آب و رنگ در زمینی که چوپانی گوسفندانش را به چرا برده بود روییده بود که از دل این گل و از زیر خاک صندوقچه‌ای پیدا می‌شود که ارزشمندترین گنجینه خطی و تاریخی کشور و جهان اسلام را در خود نهان کرده بود.

رفته رفته به یمن برکت وجود این صندوقچه و قرآنی که در آن بود ابتدا مسجدی برای زیارت و بعد از آن رفته رفته مردم در این نقطه سکنا گزیدن که بعدها با نام نوگل (نگل) که برگرفته از نام همان گلی که روییده شده بود نام گذاری شد.

این روستا امروز به واسطه این قرآن ارزشمند تبدیل به قطب مذهبی و زیارتی در کردستان شده است که قبله‌گاه عاشقان در این روستا قرار دارد.

این قرآن مبارک در زمان خلیفه سوم نگاشته شده است و جز ۴ نسخه‌ای از قرآن است که در آن زمان به مناطق مختلف دنیا (که یکی از آنها ایران بود) فرستاده شده است.

موزه روستای نگل

در سال ۱۳۹۲ با توجه به همکاری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کردستان موزه‌ای به همین نام تأسیس شد که شامل دو بخش قرآنی و مردم شناسی است.

با تأسیس این موزه که اولین موزه روستایی کشور است، روستای توریستی نگل از لحاظ گردشگری تکمیل و همه اجناس موزه توسط مردم تکمیل شد.

دریاچه چال ئاو

بعد از موزه نگل و زیارت قرآن تاریخی نوبت به طبیعت گردی در این روستا است، دریاچه طبیعی «چال ئاو» در مسیر صعود به قله «کوره میانه» قرار دارد.

آبشار «قه لوه‌زه»

در مسیر روستای نگل به قله «کوره میانه» و در دره «کانی چه رمو» آبشاری زیبا و بلند به نام «قه لوه زه» قرار دارد که در تمام فصول سال جاری است و از آب برف‌های دامنه ایجاد می‌شود.

تپه‌های باستانی نگل

تپه قلعه گاه، تپه می خان و قلعه دی یه ر، از جمله تپه‌های باستانی موجود در روستای نگل هستند.

در فاصله‌ی یک کیلومتری روستای نگل پل خشتی واقع شده که این پل نخستین پل خشتی بود که راه ارتباطی از سنندج به مریوان بود.

از دیگر جاذبه‌های روستای نگل به سمت جنوب روستا قلعه‌ی معروف به قلعه یزدگرد سوم وجود دارد و در ۵ کیلومتری روستا دریاچه سد هم برای علاقمندان وجود دارد.

پل شیشه‌ای معلق

زیباترین، باشکوه‌ترین و در عین حال خاص‌ترین جاذبه نگل، بزرگترین پل شیشه‌ای معلق کشور است.

احداث بزرگترین پل شیشه‌ای معلق کشور در روستای هدف گردشگری نگل از جمله طرح‌های مهم گردشگری استان است، این پل یکی از خاص‌ترین و از تفریحات ویژه کشور است که در غرب کشور احداث شده است.

این طرح بزرگترین طرح تفریحی استان و دارای بخش‌های متعددی از جمله پل معلق شیشه‌ای به طول ۴۵۰ متر، جامپینگ به ارتفاع ۸۸ متر، ای گل زیپ به طول ۴۵۰ متر، زیپ لاین به طول ۳۷۰ متر، سوینگ و رافتینگ به طول ۴ کیلومتر است و بر روی رودخانه این روستا واقع شده است.

از واجبات سفر به کردستان، سنندج و روستای نگل بازدید از بزرگترین پل معلق شیشه‌ای ایران است که خاطره سفر به این استان را دلپذیرتر می‌کند.

کد خبر 6062689

دیگر خبرها

  • شرکت توسعه سیاحتی سپاهان، بازوی قدرتمند گردشگری اصفهان / مشارکت ویژه با بخش خصوصی
  • تظاهرات در فرانسه در اعتراض به تشدید ریاضت‌ اقتصادی
  • افزایش سن بازنشستگی در سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف می‌شود؟
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی به اخراج ۴۰ استاد: یکی فعالیت بایسته‌ای نداشت بازنشسته‌اش کردیم!
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در دومین چهارشنبه زیارتی سال جدید
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به اخراج ۴۰ استاد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد اخراجی نداشتیم
  • رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد «اخراجی» نداشتیم
  • صدور احکام رتبه بندی برای بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش
  • روستای نگل قطب زیارتی کردستان/بزرگ‌ترین پل شیشه‌ای معلق در نگل