Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، احمدرضا لاهیجان زاده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان با اشاره به ضرورت آشنایی محیط بانان و کارشناسان محیط زیست با خبرنویسی حرفه ای و تعامل بهتر با رسانه ها بیان داشت: این اداره کل در نظر دارد با هدف تقویت توان کارشناسان برای انعکاس برنامه ها و فعالیت های انجام شده در حوزه های مختلف محیط زیست 6 کارگاه آموزشی در طول سال برگزار نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص دیگر اهداف این دوره ها اظهار کرد: انتقال دانش زیست محیطی کارشناسان به شهروندان از طریق خبرنگاران و رسانه ها به منظور حفاظت از محیط زیست و آموزش فرهنگ زیست محیطی ضروری است و آموزش خبرنویسی حرفه ای با توجه به گسترش حضور شهروندان در شبکه های اجتماعی می تواند در این مسیر گره گشا باشد.

لاهیجان زاده سرعت بخشیدن به چرخه اطلاع رسانی به صورت تخصصی را برای کارشناسان محیط زیست مهم دانست و گفت: هر چند موضوعات محیط زیست رویکردی فرایندی دارند، اما گاهی رویدادهای آنی رخ می دهد و لازم است که در صورت بروز هر اتفاقی، کارشناسان اداره کل، سریعا شهروندان و مسئولان را در جریان بگذارند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان چگونگی اذعان داشت: این کارگاه ها در فاز اول برای حدود 40 نفر از محیط بانان و کارشناسان در اهواز برگزار خواهد شد و در مرحله دوم به صورت منطقه ای به طور عملی تر و تخصصی تر اجرا می شوند. به طور مثال، در یک منطقه محیط زیست طبیعی برای ما مهم است و حفاظت و برخورد با شکارچیان غیرقانونی مدنظر است. در منطقه ای دیگر، عمده فعالیت ها مربوط به آلودگی محیط زیست و حوزه پایش آلاینده های زیست محیطی، ریزگردها و آلودگی های نفتی و پیشگیری از بروز حوادث آلوده کننده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اطلاع رسانی در حوزه مناطق 4 گانه شامل «دریا، سواحل و خوریات»، «دشت»، «جنگل و کوهستان»، و «تالاب ها» نیز ضروری است، بنابراین با توجه به هر موضوع در مناطق استان کارگاه هایی برگزار می شود.

گفتنی است، اولین کارگاه مقدماتی خبرنویسی محیط زیست در محل سالن آمفی تئاتر اداره کل محیط زیست خوزستان واقع در بلوار گلستان اهواز با تدریس زینب شریفی، دکترای تخصصی ارتباطات و روزنامه نگاری محیط زیست چهارشنبه 24 آبان ماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/گ

کارگاه آموزشی روزنامه نگاری برگزار می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی محیط زیست خراسان رضوی، مهدی اله پور اظهار کرد: پس از سالها اعلام و مشاهده حضور پلنگ در منطقه کوهسرخ توسط افراد محلی و طبیعت گردها، سرانجام حضور این گونه توسط دوربین محمود رمضان نژاد رییس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان کوهسرخ ثبت و مستندسازی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.

وی گفت: پلنگ، گربه سانی شب زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و چون یکی از گونه‌های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.

اله پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه‌های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

وی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه‌های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه‌های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • بهره برداری از پاسگاه محیط بانی صیدوا در مهدیشهر
  • درخشش عکاس محیط زیست آذربایجان غربی در جشنواره ملی دانش سنتی محیط زیست
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • کارگاه آموزشی مبانی محیط زیست درمدارس رشت
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در استان خوزستان