Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با تجمیع بعضی واحدها از برخی هزینه‌های مدیریتی و کارمندی واحد زیان‌ده کم و این واحد به واحد اداری تبدیل می‌شود. حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص زمان اجرایی شدن وعده فرهاد رهبر برای انتقال دانشجویان دختر به دانشگاه‌های محل سکونتشان گفت: موضوع انتقال دانشجویان دختر به محل سکونتشان جزو برنامه‌هایی بوده که با همه وجود مورد اهتمام آقای دکتر ولایتی، آقای دکتر رهبر و تیم مدیریتی دانشگاه آزاد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد هم اکنون در حال آماده سازی آیین نامه اجرایی برای این کار است که در یک چارچوب معین نقل و انتقال دانشجویان دختر صورت گیرد.
 انتقال دانشجویان دختر به دانشگاه محل سکونت تا ترم بهمن
وی ادامه داد: ثبت نام‌ها در سامانه ویژه نقل و انتقالات معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد صورت می‌گیرد و ما به گونه‌ای برنامه ریزی کرده‌ایم که برای ترم آینده این طرح عملیاتی شود.

کلانتری افزود: امیدواریم شرایط میدانی اجازه دهد این طرح برای همه استان‌ها اجرایی شود، چون قطعا بحث هم طرازی دانشگاه‌ها و وجود رشته تحصیلی دانشجو در دانشگاه مقصد جزو مسائل مهم است.
 واحدهای زیان ده دانشگاه آزاد به واحد اداری تبدیل می‌شوند

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص برنامه ریزی برای تجمیع واحدهای زیان ده دانشگاه آزاد نیز گفت: به دلیل کم شدن تعداد دانشجو در کشور برخی از واحدهای دانشگاه با افت دانشجو روبه رو شده است. تجمیع در این واحد‌ها به این صورت انجام می‌شود که ممکن است از حالت یک واحد مستقل خارج شوند و زیر مجموعه واحد بزرگتری قرار گیرند. با انجام این کار از برخی هزینه‌های مدیریتی و کارمندی واحد زیان ده کم و این واحد به واحد اداری تبدیل می‌شود. به طور مثال در استان تهران واحد پزشکی، داروسازی و دندان پزشکی با یکدیگر ادغام و تبدیل به دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی شده اند.

وی در خصوص وعده دانشگاه آزاد برای جذب دانشجویان ممتاز پس از فارغ التحصیلی در قالب اعضای هیئت علمی دانشگاه خاطر نشان کرد: این کار یک عرف در میان همه دانشگاه‌های دنیا است که هم در حوزه آموزشی و هم پژوهشی دانشگاه دانشجویان ممتاز خود را به عنوان نیرو جذب می‌کند. دانشگاه آزاد اسلامی این کار را انجام می‌دهد البته با توجه به افت تعداد دانشجو جذب هیئت علمی نیز کاهش داشته است.
 دانشگاه آزاد صفر تا صد وابسته به شهریه است
کلانتری در پاسخ به این سوال که چرا دانشگاه آزاد همیشه شهریه را قبل از انتخاب واحد از دانشجویان اخذ می‌کند بیان داشت: دانشگاه آزاد از صفر تا صد وابسته به شهریه است. دانشگاه‌های دولتی که نوبت دوم می‌گیرند به بودجه دولت وصل هستند و شهریه دانشجویان شبانه بخشی از درآمد آنهاست. اما دانشگاه آزاد همه سرمایه و درآمدش از شهریه دانشجویانش است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۹۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است

به گزارش خبرنگار مهر، علی خطیبی صبح پنج شنبه در قالب سفر هیأت دولت به استان سمنان و مراسم شورای اداری دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان اینکه سامانه نان کار دریافت ایده‌های جدید و مؤثر بر اساس نیازها را بر عهده دارد، ابراز داشت: نان در واقع سامانه ایده‌ها و نیازها است و می‌کوشد تا ارتباط بین علم و صنعت را برقرار کند.

وی ضمن بیان اینکه سیاست‌های تشویقی برای دانشجویان استفاده کننده از این سامانه در نظر گرفته شده است، افزود: به این دانشجویان دو برابر پاداش داده می‌شود.

معاون اداری، مالی وزارت علوم ضمن بیان اینکه تطبیق پایان نامه‌ها با نیازهای روز کشور یکی از اولویت‌های این وزارت خانه است، ابراز داشت: برای تحقق این منظور همه شرکت‌های خصوصی، دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید نیازها و مشکلات خود را در آن ثبت کنند.

خطیبی ضمن تاکید بر اینکه باید پایه‌های تشویقی برای اساتید و دانشجویان بیشتر شود، تصریح کرد: امیدواریم با عنایت دولت سیزدهم و تخصیص اعتبارات لازم بتوانیم گام‌های بلندتری را برای ارتقا سطح علمی دانشگاه‌ها برداریم.

وی ضمن بیان اینکه یکی از راهکارهای مورد نیاز ایجاد بورسیه صنعتی دانشجویان است، افزود: هدف از این اقدام اینکه بتوان در کنار تولید از علم روز نیز بهره برد.

کد خبر 6081670

دیگر خبرها

  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • لزوم برنامه عملیاتی برای خروج از زیان‌دهی واحدهای دانشگاهی
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری را به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند