Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، علی موسی‌خانی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: قرارداد کشت ۸۰ هزار هکتار کلزا در گلستان منعقد شد.

وی در خصوص کشت کلزا در گلستان تصریح کرد: تاکنون استقبال بسیار خوبی از کشت کلزا در استان گلستان انجام شد و حدود ۸۰ هزار هکتار قرارداد کشت کلزا در گلستان منعقد شد

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان از کشت حدود ۴۰ هزار هکتار کلزا در گلستان خبر داد و ابراز کرد: تاکنون قریب به ۴۰ هزار هکتار کشت کلزا در سطح استان گلستان انجام شده است و مابقی آن با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان گلستان در پیش‌رو داریم کشاورزان می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و به کشت کلزا روی بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسی‌خانی خاطرنشان کرد: برخی از مزارع کلزا به صورت کشت دوم انجام شده است و اکنون کشاورزان در حال برداشت محصول سویا هستند.

وی اذعان کرد: کشاورزانی که قصد دارند بعد از برداشت سویا کشت کلزا را در مزارع خود داشته باشند خواهشمندیم تا بقایای حاصل از محصول سویا را آتش نزنند و در سطح خاک این بقایا را پخش کنند.

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان یادآور شد: به دو صورت می‌توانیم کلزا را در سطح مزارع خود کشت کنیم در مرحله اول کشاورزان می‌توانند به صورت کم خاک ورزی کشت کلزا را داشته باشند.

موسی‌خانی بیان کرد: در صورتی که مزارع عاری از علف هرز باشد کشاورزان می‌توانند از دستگاه کشت مستقیم کلزا بدون کوچکترین خاک ورزی انجام دهند و چون ریشه کلزا عمیق است می‌تواند رشد خوبی داشته باشد.

وی در خصوص مصرف کود در مزارع کلزا اذعان کرد: مصرف کود به ویژه کودهای پتاسه و سولفاته لازم است قبل از کشت کلزا به زمین داده شود.

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان گفت: مزارعی که علف هرز دارند می‌توانند از علف‌کش‌های عمومی مانند گراماکسون و رانداپ برای کشت مستقیم استفاده کنند.

موسی‌خانی بیان کرد: کشاورزانی که می‌خواهند از روش خاک‌ورزی استفاده کنند می‌توانند از علف‌کش ترفلان استفاده کنند که امیدواریم علف هرز مشکلی برای زراعت کشاورزان به وجود نیاورد.

وی تصریح کرد: تاکنون ۴۰ هزار هکتار کشت کلزا در سطح مزارع گلستان کشت شده است و اکنون به مرحله چهار الی پنج برگی رسیده است و نیاز است که مزارع کلزا از نظر کودی تقویت شوند.

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان گفت: با توجه به بارندگی‌های که در استان گلستان داریم کشاورزان در صورتی که در مرحله اول از کود پتاسه استفاده نکردند می‌توانند از کودهای کلرو پتاسیم در سطح مزارع خود استفاده کنند.

موسی‌خانی ابراز کرد: کشاورزان برای رشد گیاه کلزا می‌توانند از کود سولفات آمونیوم استفاده کنند تا عملکرد بسیار خوبی را در سطح مزارع خود شاهد باشند.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۰۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، کبری توکلی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان ۱۴۰ هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از ۱۸ هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود ۴ هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا ۳ میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

کاهش ۷۰ درصدی برداشت

توکلی از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید ۱۲۵ هزار تنی سال قبل کاهش بیش از ۷۰ درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط ۱۴ مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

کد خبر 6090811

دیگر خبرها

  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع  گيلانغرب
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • بیش از ۱۸ هزار تن کلزا در شوش و کرخه برداشت شد
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود