Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرضا گفت: احداث منطقه ویژه اقتصادی با محوریت تولید تجهیزات و ماشین آلات نفت، گاز و پتروشیمی می‌تواند به عنوان بازار هدف صادراتی برای این محصولات در خاورمیانه به شمار آید.

محمد ابراهیم خاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرضا با اشاره به فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و نقاط قوت شهرستان اظهار داشت: قرار گرفتن شهرستان در مسیر ترانزیت شمال- جنوب و همجواری با 4 استان کشور، دسترسی به تمام شبکه‌های حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی برای تسهیل در امور بازرگانی داخلی و خارجی، استقرار صنایع مهم با تولیدات خاص و دانش بنیان در شهرستان شهرضا از جمله صنایع شیمیائی و پائین دستی پتروشیمی از فرصت‌های سرمایه گذاری شهرستان در بخش صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نزدیکی شهرستان به صنایع بزرگ و مادر از جمله فولاد مبارکه، ذوب آهن، فولادهای یزد، تولید پالایشگاه، پتروشیمی، افزود: تجمیع بیشتر واحدهای صنعتی در شهرک‌ها و مناطق صنعتی شهرستان و نزدیکی به مرکز استان برای تسهیل در دسترسی به نیروی متخصص و دریافت خدمات فنی و مهندسی مورد نیاز و وجود منطقه ویژه اقتصادی با قابلیت جذب سرمایه‌گذار خارجی از دیگر فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان در بخش صنعت است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرضا تصریح کرد: وجود مراکز علمی معتبر مانند دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا، دانشگاه فنی‌حرفه‌ای و دانشگاه دولتی با پشتوانه علمی و آزمایشگاهی بسیار عالی و توانمند برای ارتباط با صنعت در شهرستان یک مزیت بسیار مهم است.

وی با اشاره به وجود منطقه ویژه اقتصادی با قابلیت جذب سرمایه گذار خارجی، اظهار داشت: با تصویب طرح احداث منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی شهرضا در منطقه مذکور اقدامات راه اندازی فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی با همکاری سازمان مسئول به سرانجام رسیده و این امکانات در آینده‌ای نه چندان دور در منطقه ایجاد می‌شود.

خاتمی افزود: وجود پالایشگاه‌ها و عبور خطوط انتقال نفت و گاز از استان اصفهان به عنوان تولید کننده سالانه بیش از حدود 25 درصد از محصولات نفت و گاز و پتروشیمی کشور، نیاز کشور و منطقه خاورمیانه را به تجهیزات و ماشین آلات نفت، گاز و پتروشیمی دوچندان می‌کند.

وی بیان کرد: نزدیکی شهرستان شهرضا به مراکز عمده فولادی استان مانند فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان و قرار گرفتن در خارج از شعاع 50 کیلومتری کلان شهر اصفهان، می‌تواند به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تولید تجهیزات و ماشین آلات نفت، گاز و پتروشیمی در نظر گرفته شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرضا تصریح کرد: احداث منطقه ویژه اقتصادی با محوریت تولید تجهیزات و ماشین آلات نفت، گاز و پتروشیمی علاوه بر تامین نیاز استان و کشور به این تجهیزات، می‌تواند تامین کننده بخشی از نیاز منطقه خاورمیانه باشد و کشورهای منطقه می‌توانند به عنوان بازار هدف صادراتی برای این محصولات به شمار آید.

وی با بیان اینکه واگذاری اولیه 98 هکتار فاز نخست منطقه مصوب و در دست اقدام است، اظهارداشت: سازمان مسئول منطقه ویژه اقتصادی با همکاری فرمانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و اداره شهرستان و مشارکت شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در حوزه فولاد و پتروشیمی استان به نام شرکت عمران و توسعه فراگیر منطقه ویژه اقتصادی شهرضای سپاهان تشکیل و برنامه‌ریزی سرمایه‌گذاری فاز یک منطقه در دست اقدام است.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: از ابتدای فعالیت منطقه ویژه اقتصادی تاکنون سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای احداث واحد‌های تولیدی و خدماتی ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کردند.
حسین زارعی افزود: از ابتدای تاسیس تاکنون بیش از هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی برای تجهیز وآماده سازی در سایت مرکزی هزینه شده است.
وی گفت: همچنین از ابتدای فعالیت تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز وآماده سازی منطقه ویژه اقتصادی استان در سایت مرزی ماهیرود هزینه شده است.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان افزود: از ابتدای عملیاتی شدن منطقه تاکنون در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه ویژه اقتصادی ۱۷۰ نفر به صورت مستقیم و همچنین دو هزار و ۹ نفر در واحد‌های مستقر در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه در زمان بهره برداری شاغل شدند.

زارعی با بیان اینکه در مجموع دو هزار و ۱۳۹ نفر در منطقه ویژه اقتصادی مشغول به کارند گفت: در سال گذشته ۲۱ هزار و ۸۶۴ کامیون ترانزیت انجام دادند و همچنین ۱۷۱ بارگیری از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی انجام شد.
وی افزود: صادراتی که در سال ۱۴۰۲ از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در بخش سوختی صورت گرفت به میزان ۱۳۳ هزار و ۱۸ کامیون، متفرقه باری با ۲۸ هزار و ۹۶۰ کامیون انجام شد.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: همچنین کل ناوگان ورودی به سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی استان در سال گذشته ۷۶ هزار و ۴۰۵ کامیون بود.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ۵۰۵ میلیون دلارحجم صادرات و صادرات دوباره از قشم
  • بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی حذف می شود
  • انقلاب صنعتی استان کرمان و آثار ملی آن/ حذف بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی